Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 13:30:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Papucar"  (Pročitano 16135 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Citat
To je papučar. Čovek za koga postoji samo ona. Nikakve veze sa tipom koji kuva i obavlja kućne poslove... Ko zbog toga prozove čoveka papučarom ili je zlonameran ili ne shvata šta reč "papučar" znači.

A ko jos treba da postoji osim Nje? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
Pa na primer, oni ljudi koji su postojali i značili mu nešto pre nego što je Ona došla.

Al dobro, od žena ne očekujem da to razumeju. Već sam rekao da ne znam baš dal ih žene ne vole.  Smile Al niste vi krive uopšte. Jednostavno u najvećem broju slučajeva, ne možete da znate da vam je dečko papučar.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 12:12:13 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
Svako ima po nekog drugara koji je zargonski receno "papucar". Cisto ima veze sa time da u vezi izgubi svoje ja i krene skoro bezpogovorno da slusa svoju lepsu polovinu. Jednostavno mu je takva podela uloga u toj vezi. Ne znaci da je picka, da se odvaja od drustva itd. vec samo da je u svojoj vezi on postao "bitch" dok je njegova lepsa polovina "butch". Ko po onom vicu, ja kad se izderem na mog muza on lupi sakom o sto i kaze: "Da draga, tako je."  Smile

Ekvivalent su one zenice koje se u potpunosti priklone svojim muzevima pa aminuju na sve. Isti vrag, samo sto ne postoji neki zargonski naziv za to.

Imate ljude koji zive tako... Eto, cisto neka njihova podela moci i nista dalje od toga.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N97
Lično, ne povezujem pojam "papučar" sa obavljanjem kućnih poslova. Ja radim skoro pa sve kućne poslove, inače bih umro u štroki. Papučar je osoba koja ne ume da se zauzme za sebe, a to nema mnogo veze s ličnom higijenom.

IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Ziveli papucari!
Oni dobijaju svake veceri i jos peru sudove!

Fuck yeah.

Nije tesko biti Papucar.

Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N97
Ko dobija svake večeri taj je šmeker na kub, a ne papučar  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
Ajde jedan mali rezime...
Za nekoga je "papucar" onaj sto ocisti kupatilo,za drugog normalna pojava i odraz kulture.
Za nekoga je "cvrst stav" i ljubav cekanje vecere koja je topla,za druge mogao bih to bez uvrede okaratkerisati opet kao stav "nedam se zajebavati".
Za nekoga je "papucar" onaj koji odbaci drustvo zbog zene,dok drugim je to prihvatljivo zanemariti prijatelje za vid osobe sa kojom se zeli ostatak zivota prozivjeti.

A mozda ipak istina lezi u komsijama i okloni u kojoj zivimo.Malogradjanski maniri koji zive u nama stvar su nasledja,neki se ponose sa njima,dok drugi bi nesto mijenjali.Tako da u zgradi imamo 20 zadrtih komsija koji ne zele cistiti kupatilo,a mi 21 u zgradi cistimo...sta smo drugo za sve ostale nego "papucar".
Vjerujem da svaki zivot u dvoje ne trpi principe i cvrste stavove.Za takav zivot potrebno je odreci se nekih stvari kojih kao samci nikada nebi se odrekli.
Nekome sada izgleda tako "ispod casti" cekati muza sa vecerom i biti gladan dok on ne dodje.Dok mozda sutra taj principa se pogazi...iz nekih samo nama poznatih razloga.
Nekome izgleda cudno odreci se drustva sa kojim smo odrasli,i svaku tucu,svaku krv prolili zajedno,prvo pivo,prvu cigaretu popili i zapalili...cudno izgleda sada jer drzimo do principa,dali cemo popustiti kada dodje neka zena zbog koje vrijedi odbaciti sve?

Mozda svi opisi za rijec "papucar" su istina,samo zavisi od nasih unutrasnjih strahova,principa,stavova i kazemo "ja ne zelim biti kao onaj i on je za mene papucar".

Kada su svi opisali tako divno ovu rijec zelim dati i svoje vidjenje "papucara"...Onaj koji izvodi dzukelu u setnju dok zena se stanca sa komsijom,to je za mene papucar.Onaj koji dozvoli da zena radi dok on kuci lezi kao mrcina,to je za mene papucar.Onaj koji riba kupatilo dok zena sjedi i gleda omiljenu seriju,to je za mene papucar.Onaj koji ceka sa vecerom i flasom vina kod kuce dok zena ima "kasni nocno-poslovni sastanak",to je za mene papucar.Onaj koji potura zenu da rijesi nesuglasice izmedju komsiluka,to je za mene papucar.Onaj koji se boji stati iza ledja svog djeteta,to je za mene papucar.Onaj koji ne zna reci zeni ako nesto ne ide "e sada mi je dosta ili idi ili da idem",to je za mene papucar.Onaj koji drzi svoj stav znajuci da vodi ka provaliji,i pri tome ne zeli cuti rijeci zene koje su ispravne...to je za mene papucar.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
Papučar je pičkopaćenik.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.106
Papučar je pičkopaćenik.

I sa ovim bih se slozio do zadnjeg slova Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 21:48:46 od lapsus00 »
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
sad bi moja Mika rekla "zar nisu svi muskarci pickopacenici? Samo je razlika u tome koji koliko ima vremena za picku."

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 13:30:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.