Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime stivee  (pregledi profila: 870 puta)
Ime: stivee
Pozicija:
Datum registracije: 06. Okt 2010, 14:22:35
Poslednja poseta: 26. Maj 2011, 10:15:00
Ukupno online: 5 sati i 54 min.
Godine: Nije dostupno Pol:
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon:
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(53)
moze kad ti odgovara ali da je sigurno provjerimo pare i telefone fino popijemo pice i svi zadovoljni ali molim te daj me minut nazovi ili broj posalji pa cu ja tebe ali odmah jer imam nekih obaveza
09. Okt 2010, 12:08:08  
druze imam pare,nasao sam..nisam ti nista javljao jer nisam znao da li cu naci.dat cu ti 6800,ali ako mozes ti doci sutra,jer ja nemogu nikako doci tamo.eto javi!!!
09. Okt 2010, 12:02:40  
svaka ti cast druze razocarao si me zbog tebe otkaza ljudima iz krusevca nije fer mogao si nazvati odmah i reci zezam se ili nemam lovu nego ovako ko ga jebe hvala ti
09. Okt 2010, 10:47:47  
covjece jesi ti ziv hoces ti nazvati mene ako hoces kupiti reci brate ako neces da znam ovo je vec zajebancija radje mi reci nemam vise love od 6500 evo ti nesto uz lovu lako bi se dogovorili ali moram znati pozdrav
08. Okt 2010, 16:28:14  
nazovi znaci najkasnije do 5 sati da bi mogao odmah krenuti u doboj da veceras to odradimo ili ako ti ovako odgovoraka ti dodji meni dacu ti za 6800 sve ali javi znaci zadnji put ti govorim do 5-6 sati pozdrav
08. Okt 2010, 14:58:37  
ako ti je problem za tih 500 eura imas li zlata mislim neki lanac ili narukvicu u toj vrijednosti ili nadji jos 300 eura i neki telefon i ti dodji kod mene i dacu ti za 6800 i  telefon ili zlata u vrijednosti 200-300 eura ali nazovi me do 4 sata
08. Okt 2010, 14:09:28  
evo ti broj 065701006
08. Okt 2010, 13:54:41  
gdje je sad zapelo druze evo vec dva sata a ti ne zoves i moj drug ima udio u telefonima osatavio ih kod mene i ja mu rekao za tebe jebiga otkazao sam ove ljude iz krusevca zbog tebe daj da to zavrsimo ajde posalji mi svoj broj nevidim u cemu je problem da ti dodjes kod mene mozemo meni kuci nisam ja propalica kazem ti opet ja sam ozbiljan porodican covjek i sigurno ti garantiram sve ce biti ok sa moje strane priznacu ti put samo javi sto prije
08. Okt 2010, 13:39:31  
druze ja cekam na poziv javi sto prije moram da znam jesi li siguran radi drugih kupaca posalji ti svoj broj ja cu tebe nazvati ako je problem
08. Okt 2010, 12:54:20  
jesi nasao lovu ajde nazovi imam i ja obaveza pa bih volio znati kad da se nadjemo pozdrav
08. Okt 2010, 11:11:59  
1 2 4 5 6
Još nisam dodao prijatelje.
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.