Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime stivee  (pregledi profila: 868 puta)
Ime: stivee
Pozicija:
Datum registracije: 06. Okt 2010, 14:22:35
Poslednja poseta: 26. Maj 2011, 10:15:00
Ukupno online: 5 sati i 54 min.
Godine: Nije dostupno Pol:
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon:
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(53)
ajde javi se opet tu sam do 6 pola sedam javicu se gdje sjednem pozdrav nemoj da dzaba dodjem ili da je telefon iskljucen pozdrav i onako sto smo se dogovorili spremi sitnije i priznaces na put jer i ja moram platiti ovog sto me vozi
11. Okt 2010, 15:14:08  
druze ajde javi se dok sam ga nagovorio da to odradimo popodne
11. Okt 2010, 12:26:07  
zovem te par puta ali ti telefon ukljucen znaci ja cu te nazvati da se dogovorimo ajde sto prije dok sam kolegu nagovorio
11. Okt 2010, 11:40:06  
ajde ukljuci telefon docemo popodne da se dogovorimo hitno je pozdrav
11. Okt 2010, 11:35:39  
druze kako ja vidim izgleda nema nista od ovoga ako me veceras ne nazoves da se dogovorimo oko svega i gdje cemo se naci nemoras me poslije ni zvati ni kontaktirati ja cu naci kupca evo dva su me zvala ja vise nemogu cekati tri-cetiri dana se zezamo oko broja nevidim u cemu je problem nazvati pozdrav
09. Okt 2010, 18:27:57  
ajde nazovi ja cekam ili mi posalji broj da se dogovorimo gdje cemo se naci
09. Okt 2010, 17:19:34  
ajde cim se ukljucis nazovi me ili mi posalji sms pa cu ja tebe nazvati da se dogovorimo gdje cemo se naci u doboju znaci tih 6800 eura spremi po 50 i 100 sitnije mi treba sad stvarno kazem nazovi do 5-6 sati nisu samo moji telefoni ispascu budala kod druga
09. Okt 2010, 14:35:09  
pa ako ih imas sto me ne zoves ja sam kuci i dostupan ili mi posalji svoj broj da ja tebe nazovem nije mi nikako jasno sta je problem nazvati ili dati broj ja sam druze dosad puno love potrosio na zvanje ljudi ali sve u prazno daj vise to da rijesimo
09. Okt 2010, 13:40:19  
necu biti kuci sat-dva da znas znaci mozes me dobiti na telefon trzni pa cu ja nazvati ajde
samo pozuri
09. Okt 2010, 12:14:48  
zovi cekam ........
09. Okt 2010, 12:11:51  
1 3 4 ... 6
Još nisam dodao prijatelje.
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.