ajde javi se opet tu sam do 6 pola sedam javicu se gdje sjednem pozdrav nemoj da dzaba dodjem ili da je telefon iskljucen pozdrav i onako sto smo se dogovorili spremi sitnije i priznaces na put jer i ja moram platiti ovog sto me vozi
druze kako ja vidim izgleda nema nista od ovoga ako me veceras ne nazoves da se dogovorimo oko svega i gdje cemo se naci nemoras me poslije ni zvati ni kontaktirati ja cu naci kupca evo dva su me zvala ja vise nemogu cekati tri-cetiri dana se zezamo oko broja nevidim u cemu je problem nazvati pozdrav
ajde cim se ukljucis nazovi me ili mi posalji sms pa cu ja tebe nazvati da se dogovorimo gdje cemo se naci u doboju znaci tih 6800 eura spremi po 50 i 100 sitnije mi treba sad stvarno kazem nazovi do 5-6 sati nisu samo moji telefoni ispascu budala kod druga
pa ako ih imas sto me ne zoves ja sam kuci i dostupan ili mi posalji svoj broj da ja tebe nazovem nije mi nikako jasno sta je problem nazvati ili dati broj ja sam druze dosad puno love potrosio na zvanje ljudi ali sve u prazno daj vise to da rijesimo