Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime stivee  (pregledi profila: 873 puta)
Ime: stivee
Pozicija:
Datum registracije: 06. Okt 2010, 14:22:35
Poslednja poseta: 26. Maj 2011, 10:15:00
Ukupno online: 5 sati i 54 min.
Godine: Nije dostupno Pol:
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon:
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(53)
de me nazovi minut da se dogovorimo oko svega hocu da to odradimo ko ljudi ima toga za poslije jos ili mi daj broj ja cu te nazvati pozzzz.....
07. Okt 2010, 12:38:51  
drug sta bi hoces da pazarimo ili ne?ja ti kazem da sam spreman dati pare,pa ako mozes da sutra dodjes u doboj da zavrsimo to!
07. Okt 2010, 12:29:17  
ee ja bi ti uzeo sve 4 telefona..samo kad mozes ti sutra da dodjes u doboj,jer danas nemogu nikako?!
07. Okt 2010, 12:07:29  
dobro jos bolje ali molim te sto prije javi ako mozes do 5-6 popodne jer stvarno me zove par tipova iz srbije a meni je u interesu sto prije da prodam to lova mi treba znas kako je kad imas porodicu ,pozdrav
07. Okt 2010, 10:07:20  
drug ja sam ti tu u doboju..javim ti se do veceras na taj broj,pa da se dogovorimo!
07. Okt 2010, 10:00:34  
ajde nazovi ili posalji sms ili mail da znam druze hoces li 100 posto da veceras krecem jebiga moram javiti rodjaku imam djete i zenu moram se i dogovoriti oko svega zato molim te moram biti siguran ipak od b.luke do nisa je daleko
07. Okt 2010, 09:39:04  
pa dobro gdje si da znam tacno i nazovi me minut na ovaj broj da se fino dogovorimo jer imam losa iskustva prije deset dana sam dzaba otisao vjeruj mi u sarajevo i tip me ispalio nije kupio telefone a ja potrosio lovu za put plus telefonski pozivi ja planiram ici rodjaku u nis pa ako ti odgovara nis mozemo se tamo naci znaci cijena je 7000 evra za cetiri komada ja garantiram za njih ajde zato nazovi ja bih mogao odmah danas krenuti tako da bi sutra to odradili pozdrav
07. Okt 2010, 09:28:32  
ma druze hocu kupit 100% samo nemogu ja da dodjem,ako ti mozes doci i donijeti bilo bi dobro.ja sam spreman platiti koliko treba!!!
07. Okt 2010, 09:02:15  
sto se druze ne javljas javi se sto prije najbolje na moj broj moze i sms da znam ako hoces stvarno da ih kupis jer i drugi me ljudi zovu pa da mogu ostaviti ali javi sto prije jer i meni je hitno radi druge posiljke pozdrav znaci 0038765701006
06. Okt 2010, 20:31:43  
gdje si ti posalji mi broj telefona pored ova cetiri ako poslujemo mogu ti jos dosta nabaviti sve 2002 godina rh16 i rh17 made in germany zasto ti ne dodjes kod mene ja ti garantiram i stojim iza svoje rijeci i poslovanja pozdrav
06. Okt 2010, 17:15:32  
1 ... 3 4 6
Još nisam dodao prijatelje.
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.