dobro jos bolje ali molim te sto prije javi ako mozes do 5-6 popodne jer stvarno me zove par tipova iz srbije a meni je u interesu sto prije da prodam to lova mi treba znas kako je kad imas porodicu ,pozdrav
ajde nazovi ili posalji sms ili mail da znam druze hoces li 100 posto da veceras krecem jebiga moram javiti rodjaku imam djete i zenu moram se i dogovoriti oko svega zato molim te moram biti siguran ipak od b.luke do nisa je daleko
pa dobro gdje si da znam tacno i nazovi me minut na ovaj broj da se fino dogovorimo jer imam losa iskustva prije deset dana sam dzaba otisao vjeruj mi u sarajevo i tip me ispalio nije kupio telefone a ja potrosio lovu za put plus telefonski pozivi ja planiram ici rodjaku u nis pa ako ti odgovara nis mozemo se tamo naci znaci cijena je 7000 evra za cetiri komada ja garantiram za njih ajde zato nazovi ja bih mogao odmah danas krenuti tako da bi sutra to odradili pozdrav
sto se druze ne javljas javi se sto prije najbolje na moj broj moze i sms da znam ako hoces stvarno da ih kupis jer i drugi me ljudi zovu pa da mogu ostaviti ali javi sto prije jer i meni je hitno radi druge posiljke pozdrav znaci 0038765701006
gdje si ti posalji mi broj telefona pored ova cetiri ako poslujemo mogu ti jos dosta nabaviti sve 2002 godina rh16 i rh17 made in germany zasto ti ne dodjes kod mene ja ti garantiram i stojim iza svoje rijeci i poslovanja pozdrav