Jos samo nocas moje srce ce ti biti verno, i jos samo ove veceri moja ce dusa patiti, sam,pun bola,zbog toga sto te vise necu videti...!!! Tugovacu u tisini, i u miru,ionako moju tugu nece osetiti.Mislicu o tome sta je bilo,a sta je moglo biti??? Sanjacu tvoje misli nekadasnje, i tvoje pokrete uobicajene,sada tako daleke i beznacajne. Ali,u tvojoj blizini necu biti,jer si sada daleko od srca mog! I sve ovo zbog cega?Zbog cega ova pesma koja odslikava trenutke moga jada? Sa tobom ne mogu biti sada, nije nam bilo sudjeno,i nikada nece biti,jer se sudbina zaplela u svoje niti. I necu te se vise secati,necu se secati ni mojih muka,jer posle veceri dolazi jutro,a a mene ceka neka nova muka... Jos samo nocas ce se cepati moje srce, mozda cu i pustiti i suzu koju,jos samo nocas mislicu o tebi,i necu se naci ni u kakvom cudu, ako se ujutru brobudi nova nada u mom srcu! Jos samo nocas cu te voleti,i za tobom zaliti, a ti ces me veruj mi,uz pomoc daljine i vremena zaboraviti.Jer,posle veceri dolazi jutro.................!!!!