pa tebe ne interesuje takav,vec samo iskra delta,posto ti radis sa dresovima,daj nadji mi neki kao tvoj sfrj,ja bih ga dao.posto sam to juce uzeo...pisao sam ti vec kako sam uzeo.a ja imam jednu trenerku mislim da je olimpija 1987g.na ledjima ima bas tu reklamu iskra delta.pa ti mozes da je odsijes i da metnes na ovaj lee cooper...
neznam koliko da trazim,ajde ti to ugovori i sa cenom pa cu ja to da ti posaljem,a ti to daj njima ako neko hoce.a za novac nije toliko bitno,nadji mi neke dresove i tako.recimi ovaj iskra delta neces jel tako...da posaljem coveku on ceka.....a kajaces se sigurno.....
slusaj,ti si mi juce potrazio nekezvezdine dresove,jasam ti pisao koi su ti dresovi koe imam,ali mi nisi odgovorio.reci tim drugarima da sam nasao jos jedan zvezdin.marka puma beli sa crnim slovima je napisano-drina-kratak rukav.ovaj iskra delta beli neces,a neznam zasto,a lepsi je od svih tvoih sto imas...ali neka cuvaj ti taj jugoslavije....a za ovakav neko ce da ti trazi 2-3 dresa...radi kako ti volja...salji mi ovo u utorak nemoj da me zeznes...
vidi ovako....ja nisam znao dok nisam posetio neke od ovakvih strana kao sto je ovaj forum....burek forum,da ovi stari dresovi imaju tako veliku vrednos i da su toliko trazeni,kao na primer ovaj sa reklamom iskra delta.da nisam ovo video,ja bih to dao ovako poklon.bio sam veliki partizanovac,i imao sam dosta dresova,ali tokom rata ovde u makedonii,morao sam da napustim kucu,posto su siptari zauzeli bas taj kraj u kome zivim.nakon 2 meseca sam se vratio ali dosta toga nisam nasao.a imao sam i vocado-dres-i trnerke i jos toga,ali jebiga.a imam neki zvezdin,crveno beli marka puma sa reklamom kristal zaecar,ali taj je iz 1981g.ali je ko nov.licno mi je to dao bosko djurovski,on je igrao u zvezdi.ti ga sigurno ne pamtis ,posto si mlad.a mogu da uzmem i onaj puma mislim da je marka puma,sa reklamom -cassuci,tako nekako.a ti za ovaj sa reklamom iskra delta,neces da zazalis....ja ga vec sutra pakujem da u utorak posaljem ovom decaku,sta sam ti pisao.on ceka moj odgovor.samo sfrj li mislis da mi das za njega...pisi ako vec hoces,da znam pa kad saljes vesta da posaljes i ovaj da dobijem 2 odejednom.posto za 10 dana odlazim u tursku,ali vraticuse...hvala bogu...a kad ti nabavim i beko reklamom crno beli u prugama dacuti ga poklon.nisam ja vec toliko vatren,a vidim da ti si partizanovac,i drago mi je....a ja sam jugoslaviju voleo i zato hocu taj dres.......pa reci mi konacno......videces ko i kakav sam ja kao covek.ps postarinu sam ja platio.pa kad dobies -oki-netreba da placas bar su mi ovi ovde tako rekli...neznam kako je kod vas mislim posta i tako dalje...pozdrav tebi i svim tvoima
ovaj beli je sa kragnom crnom i na rukavima crno bele pruga adidas.materijal je kao svila.nekako kao da svetluca kad ga posmatras.ako hoces kad vec saljes salji i i dres sfrj,pa da dobijem 2 odjednom.kako hoces na tebi ostavljam.a nema ga mnogo zato sto su ovi kao neki unikat. je iz 1986god.uzet ja sa utakmice vardar partizan u skoplju...kako hoces,a da te prevarim necu....budi siguran..p.s dole na rukavima je crn.dugih je rukava....pisi stevkovski......ne stefkovski....pozdrav..
nemoj da mislis da te lazem,ali stvarno neznam da radim te fotke,a iopste slabo radim na kompjuteru.evo i ovo sta radim pisemi i pomaze moj sestogodisnji sin.a taj msn e-mail to mi je uradio momak kad smo servisirali komjuter.rekao sam ti beli sa tom reklamom dugi rukav. .broj 8 na ledjima.ali nema problema,ja ionako ako ti vec sumnjas dacuga ovom decku sto sam ti pisao.on ima neki sfrj ali bele boje.ja sam za ovaj tvoj..ali.....molimte da u utorak posaljes ovo sta smo se dogovorili.posto vidim da sumnjas,a a se ko sumnjaaa.ja se ne rugam nikad pa necu ni sada
reka si da trebas dres sa markom iskra delta racunari,jel mora da je crno beli u prugama.ja mislim ako ti treba moj je samo beli,veoma ocyvan sa tom reklamom,adidas marka,dugi rukav.sa brojem,8..nosioga neki bajro zupic mislim da se tako zove taj igrac.ako hoces pisi,posto mi daje jedan dobru ponudu,iz smedereva je decko,ali ja bih hteo taj sfrj.pa zato imas ti prednost.odgovorimi ....nema veze sta je beo dres,izgleda super....steta sto nije crno beli sto ti trazis...