Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime Banche1986  (pregledi profila: 5744 puta)
Ime: Banche1986
Pozicija: Ucesnik diskusija
Datum registracije: 04. Apr 2010, 14:38:43
Poslednja poseta: 19. Jan 2022, 22:21:51
Ukupno online: 2 dana, 21 sati i 28 min.
Godine: Nije dostupno Pol:
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: 0
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija: Hriscanin
Potpis
Komentari
(64)
Imam brate
Vocado-Vocado
Asics-Goma
Nike-Peugeot Verano Motors, crno-beli
Kappa-Superfund
Kappa-Imlek
Kappa-MSI
Kappa-Volkswagen
Adidas-Bordo gplmanski sa Stojkovicevim potpisom
Adidas-Zuti isto golmanski
i Adidas najnoviji, crno-beli
A placam masno Lee Cooper i Delta, zavisi od stanja dresa
10. Okt 2011, 18:00:03  
Da li prodajes Pantelica?
10. Okt 2011, 17:54:44  
pozz reci mi koliko kosta i ja ti javljam jel imamo dil ili ne...pozz
09. Okt 2011, 22:30:20  
dobices taj oki...jebem mu mater,nemoj da se plasis...
04. Jun 2011, 19:55:23  
burazer dobijas ga u toku ove nedelje sigurno.....ja poslao u ovu nasu malu postu a da sam otisao u glavnu ti bi dobio to sigurno,,,,ne sekiraj se imas moju rec.....
24. Maj 2011, 01:39:50  
Bance izvini tek sam sada video da sam poslao poruku tebi umesto Parineli.Izvini ako mozes brisi ovo.E da ako te zanimam imam Partizanove dresove IMLEK KAPPA XXXXL (kao XL) dug rukav,sivi KAPPA bez sponzora Xl dug rukav,crni KAPPA XL kratak rukav bez sponzora,i duks (dres)kaapa iz lige sampiona 2003sve je novo sa etiketama
21. Maj 2011, 13:07:22  
Danas cu prebaciti ove slike od odtatka sta imam pu cu ti poslati.E sve velicine imas na sajtu www.fudbalskidresovi.blogspot.com iznad svake slike dresa pise velicina i ostali podatci vezani za dres.Vidim da imas Le Cooper i Beko Partizanov to me zanima kao i taj duks SFRJ.Ja trenutni imama samo L velicinu adidasovog Partizana,ali imam IMLEK XXXXL to je kao XXL.IMas sve na tom sajtu a ostatk ti saljem u toku dana.Ajde mi napisi pojedinosi oko ovih Beko,AIWA,Le COOPer Partizanovih posto nemas slike.
21. Maj 2011, 13:04:12  
sad sam video poruku.dobijas sigurno strpi se bices zadovoljan ovo je makedomija rade kad im se kurac digne poslato sigurno
17. Maj 2011, 22:41:20  
o.k jesi video ove dresove sto sam objavio.ove partizanove ne stavljam to je za tebe..jel ti nesto intersantno od ovih...taj realov je boli glava
12. Maj 2011, 12:15:59  
bas pre pola sata,a ti jesili dobio,ako nisi sigurno za koi dan....poslato je nebrini
12. Maj 2011, 11:56:03  
1 3 4 ... 7

Ukupno prijatelja: 8
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.2 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.