Imam brate Vocado-Vocado Asics-Goma Nike-Peugeot Verano Motors, crno-beli Kappa-Superfund Kappa-Imlek Kappa-MSI Kappa-Volkswagen Adidas-Bordo gplmanski sa Stojkovicevim potpisom Adidas-Zuti isto golmanski i Adidas najnoviji, crno-beli A placam masno Lee Cooper i Delta, zavisi od stanja dresa
burazer dobijas ga u toku ove nedelje sigurno.....ja poslao u ovu nasu malu postu a da sam otisao u glavnu ti bi dobio to sigurno,,,,ne sekiraj se imas moju rec.....
Bance izvini tek sam sada video da sam poslao poruku tebi umesto Parineli.Izvini ako mozes brisi ovo.E da ako te zanimam imam Partizanove dresove IMLEK KAPPA XXXXL (kao XL) dug rukav,sivi KAPPA bez sponzora Xl dug rukav,crni KAPPA XL kratak rukav bez sponzora,i duks (dres)kaapa iz lige sampiona 2003sve je novo sa etiketama
Danas cu prebaciti ove slike od odtatka sta imam pu cu ti poslati.E sve velicine imas na sajtu www.fudbalskidresovi.blogspot.com iznad svake slike dresa pise velicina i ostali podatci vezani za dres.Vidim da imas Le Cooper i Beko Partizanov to me zanima kao i taj duks SFRJ.Ja trenutni imama samo L velicinu adidasovog Partizana,ali imam IMLEK XXXXL to je kao XXL.IMas sve na tom sajtu a ostatk ti saljem u toku dana.Ajde mi napisi pojedinosi oko ovih Beko,AIWA,Le COOPer Partizanovih posto nemas slike.