Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime Banche1986  (pregledi profila: 5752 puta)
Ime: Banche1986
Pozicija: Ucesnik diskusija
Datum registracije: 04. Apr 2010, 14:38:43
Poslednja poseta: 19. Jan 2022, 22:21:51
Ukupno online: 2 dana, 21 sati i 28 min.
Godine: Nije dostupno Pol:
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: 0
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija: Hriscanin
Potpis
Komentari
(64)
bratu moj aj jos jednom tvoja puna adresa ...imam je ali malo sam  je necitko upisao....
05. Maj 2011, 06:20:53  
lepi....kad saljes vesta....ja saljem sutra danas mi nesto temperatura jebe mater...mala prehlada...ajde molim te za jedan casopis izaberi partizan..platicuti...
04. Maj 2011, 13:13:50  
ajde ovako posalji mi vesta,napisi u posiljci da kad podizem dres treba da platim 20 eura.isto i ja tebi saljem oki,isto placas 20 eura i tako radi sigurnosti.pa posle c e mo isto za svaku posilku,smoje strane fer ponuda.nemoj svakoga da slusas,videces da nisam lopov kao sto prica ljubinko...pisi pa ce kasnije da ti dam beko,ili lee coper za taj sfrj.fer ponuda
03. Maj 2011, 21:28:53  
kad si toliko pametan jer ti rekao,taj ljubinko sta sam mu sve poslao ja....dres vocado,dres  zvezdinog golmana,dres piksija,dres milana iz 1988god dres pils-kapa komplet,sa sorcevima,i knjige i postere.on je prodavao posle dresove po 120 e.a znas sta mi poslao.10 zurnala,2 sporta,1 knjigu zvezda,knijgu fudbal ali misevi pojeli pola od njih..pa zato metnem i tebe i njega na uvo...ti mene zoves olosem i prevarantom.....sta sam te prevario.nemoj da se igras vatrom.dajes neke kopije dresova herte,verdera da bi uzeo orginal partizana iskra,vogado aiwa beko...mali,sve sam he=teo da ti dam ali sada se sa ljubinkom razmenjujte....i nemoj da me vredjas....
03. Maj 2011, 14:19:26  
sad vidim da si prevarant....nisi poslao vesta.sytra idem u postu i trazim da blokiraju put mojoj posiljci ili kad dodje kot tebe da je vrate.....platicu za ovu uslugu 20 e ali ti me neces zajebati...a kurac ces da nadjes iskra delta i one druge sta trazis......to je istorija..a ja sam hteo sve to da ti dam,zato sto sam sit toga a i dres sfrj sam hteo i samo zbog njega sam hteo da ti dam ta 2-3 dresa sta sam nabavio..videces ih za 3-4 dana na bureku....vise nikad necu da ti ime spomenem...
29. Apr 2011, 23:39:14  
cekam odgovor
29. Apr 2011, 23:30:12  
pises tamo da ti net nije dobar,a danas si bio na sajtu.zasto mi ne odgovoris sta sam te pitao.....kad primis moju posilku,nemoj tada da saljes tvoju .t.e vesta.netreba mi vise,i da ga posaljes ja ga necu podici...a ti kad dobies oki-budi dobar nemoj da podises i ti da se on meni vrati.tako je najbolje...nisam znao da si- 0- od coveka.samo za tvoju informaciju nabavio sam i iskra delta orginal...nosio ga fadilj vokri....kao nov je,dugih rukava....vidis da smo sa sinom slikali neke dresove ali slabi snimci.neznam i gotovo.kad mi dodje od sestre sin on ce to da slika i da objavi sve..imam i taj  vocado crno beli u prugama ali nema reklame -aiwa-rekao sam ti.vrati mi -oki-i nemamo vise nista.u vezi saradnje....ako te je neko drugi sjebo,nemoj mene  da krivis....vrati moje i cao....ti ces mene da jebes....zelen si ti  za mene....
29. Apr 2011, 20:43:44  
ne odgovaras sta te pitam
28. Apr 2011, 23:10:05  
kako ti nisam pisao.rekao si da ti posaljem p da ti to sredis t.e razmenis ili prodas.recimi zasto tebe nije bilo ,ti si nestao.reci mi jesi li poslao sigurno vesta..necu da cekam uzalud.....ja sam vec poslao neke dresove i drugim clanovima foruma,ako ne verujes dacuti njihove podatke pa ih pitaj.....nisam lopov sigurno.....
28. Apr 2011, 18:38:01  
evo ovako za zvezdine posto su kao novi trazim po 50 e. a ove partizanove neka,njih cu da menjam za nesto bolje/ti neces sigurno ovaj lee cooper....jesi mi poslao casopis izaberi partizan.kazes za 10 dana ce da stignu nije li t0 mnogo vremena...kolko si dao postarinu
26. Apr 2011, 20:45:56  
1 2 4 5 ... 7

Ukupno prijatelja: 8
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.178 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.