Never underestimate the power of stupid people in large numbers. ~ Homer Simpson
I don't play against a particular team. I play against the idea of losing. ~ Éric Daniel Pierre Cantona
Lični tekst:
Underpromise; overdeliver.
Status u vezi:
Nisam u vezi
Trazi:
Zensko
Veze:
Duga veza
Visina:
183 cm
Tezina:
99+ kg
Zanimanje:
Alpha male
Zaposlenje:
Stalno zaposlen
Obrazovanje:
Neobrazovan
Oblik tela:
Sportski
Boja kose:
Celav
Boja očiju:
Plave
Cigarete:
Nepusac
Alkohol:
U drustvu
Narkotici:
Ne
Rasa:
Belac
Religija:
Ateista
Potpis
Pobednik, pre svega.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pozdrav, ne znam tacno da li na dobro mesto postavljam ovo. Naime, zelim da se obratim Administratoru foruma. Sigurno ste culi za igru erepublik. Igra se sastoji od toga da napravis svog lika, zaposlis se u firmi, atujes, treniras...... Pre registracije izaberes zemlju u kojoj ces da zivis. Tu ima i Srbija. Ona je druga zemlja po brojnosti stanovnika. E sad, mi idemo od najvecih foruma moleci da naprave baner za ovu igru, sa referal linkom. Sve pare od regovanja preko tog linka idu NBS(narodna banka Srbije). Sproveli smo to na jednom od najvecem forumu Srbije(ako ne i najvecem) rapidserbii(rapidserbia.com) Mozete pogledati ako zelite. Znaci, 17,500 ljudi vas moli da postavite baner!!!!!!! MOLIMO VAS!!!!! Ako zelite da postavite, molim vas posaljite mi pp da vam dam referal link i link od slike
Kad je mogla rapidserbia, tako veliki sajt, zasto ne biste mogli i vi, isto toliko veliki sajt. Baner ne treba da stoji mnogo, mozda 2,3 nedelje. Hvala vam mnogo i ponavljam. MOLIM VAS DA NAM OVO URADITE!!!!
izvini Nikolaimh ,ja sam mislila da sam pitala Serbian Fighter ,videla sm da se on bavio nekom temom ikoristio Dzeksovovu istoriju umenosti pa sam mislila da mi može pomoci ,potrebno mi je za školu !;) Hvala na obaveštenju .
zeljana,malo si zalutala,pitaj nekoga sa drugih stranica,mozda oni znaju,ovde su sve kamiondzije i fakultetski obrazovani ljudi,tako da ti nema pomoci,na zalost ali je tako....:)
pozdrav prijatelju ! treba mi tvoja pomoc nemogu ovde na bureku da nadjem jednu knjigu ako možeš da mi pomogneš treba mi :dzenkinsova istorija umetnosti pokušala sam na :forum.burek.com/biblioteka-librry-b107 ali ne otvara mi ništa kaže greška dali možda znaš kako da dodjem do nje ??bila bih ti zahvalna .