Never underestimate the power of stupid people in large numbers. ~ Homer Simpson
I don't play against a particular team. I play against the idea of losing. ~ Éric Daniel Pierre Cantona
Lični tekst:
Underpromise; overdeliver.
Status u vezi:
Nisam u vezi
Trazi:
Zensko
Veze:
Duga veza
Visina:
183 cm
Tezina:
99+ kg
Zanimanje:
Alpha male
Zaposlenje:
Stalno zaposlen
Obrazovanje:
Neobrazovan
Oblik tela:
Sportski
Boja kose:
Celav
Boja očiju:
Plave
Cigarete:
Nepusac
Alkohol:
U drustvu
Narkotici:
Ne
Rasa:
Belac
Religija:
Ateista
Potpis
Pobednik, pre svega.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma.
A ja pitam, ipak: Kako je moguće da si mi poznat a da sam sigurna da te ne znam?!
Pri tom, ovo pišem trezna i čista, nego me intrigira xD
steta nisi u toku slusas samo jednu stranu ali vrana vrani oci nevadi to mi je jasno samo ako te ne mrzi pogledaj chat juce i to od 19 cS, DO 20 CAS ,mislim da niste u pravu ali dobro zahvaljujemi na ovolikoj paznji koju ste mi posvetili ..... samo niste u pravu mnogo gresite neznate sta se sve desava na chatu hvala i prijatno ! a da i svaka cast ...........
pozdrav ! molila bih Serbian Fighter da mikaze gde mogu da prijavim admina sa ConQUIZtadora.....ponasa se kao da je to njegov privatnisajt ,u napred zahvalna Željana .
Svi koji su do sada to molili, dobili su isti odgovor. Mozemo podrzati neku kulturnu manifestaciju... nesto humanitarno... ali za politicke online igre na marketing strani stoji cenovnik. Nema izuzetaka.
Ali molimo vas!!!! Sad sam na chat kanalu eSrbije i svi vas mole!!! I predsednik i svi!!!! To je samo nekoliko dana, pa makar baner bio i skroz na dnu!!!