Never underestimate the power of stupid people in large numbers. ~ Homer Simpson
I don't play against a particular team. I play against the idea of losing. ~ Éric Daniel Pierre Cantona
Lični tekst:
Underpromise; overdeliver.
Status u vezi:
Nisam u vezi
Trazi:
Zensko
Veze:
Duga veza
Visina:
183 cm
Tezina:
99+ kg
Zanimanje:
Alpha male
Zaposlenje:
Stalno zaposlen
Obrazovanje:
Neobrazovan
Oblik tela:
Sportski
Boja kose:
Celav
Boja očiju:
Plave
Cigarete:
Nepusac
Alkohol:
U drustvu
Narkotici:
Ne
Rasa:
Belac
Religija:
Ateista
Potpis
Pobednik, pre svega.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nije nista u vezi igre nego u vezi marketinga... Izvini drugar mozda nisam poslao nesto dobro e-mail... poslacu ti ubrzo ponovo e-mail... Hvala ti puno Srdacan Pozdrav
Kontaktirao sam te na e-mail Ivan Minic - conquiztador@burek.com ali mi nisi odogovrio... pa ako mozes odgovori mi na privatnom porukom ili na e-mail.. ali sto pre... Hvala ti Pozz
izvini, videla sam da si postavio neke pesme od Gijoma Apolinera. Interesuje me da li mozda imas analizu pesme mesecina od njega... Trazim po internetu ko luda, naletim na tebe i postanem korisnik... bila bih ti stvarno zahvalna interesuje me kome je pesmu posvetio,znaci nesto vise o pesmi... vala ti unapred... Ako mi odg.posalji mi na email adresu... hvala jos jednom!