Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime SerbianFighter  (pregledi profila: 517468 puta)
Ime: SerbianFighter
ConQUIZtador Ime: SerbFigh
Pozicija: Administrator
Datum registracije: 06. Apr 2002, 01:55:25
Poslednja poseta: 05. Jun 2025, 22:59:19
Ukupno online: 766 dana, 8 sati i 54 min.
Godine: 40 Pol: Muškarac
Datum rođenja: 28. Maj 1985. Gemini
Telefon: Apple iPhone 6s
MSN:
YIM:
Google Talk: ivan.minic
Twitter: @burek
Facebook: Profil link
Ukratko o sebi
Never underestimate the power of stupid people in large numbers. ~ Homer Simpson I don't play against a particular team. I play against the idea of losing. ~ Éric Daniel Pierre Cantona
Lični tekst: Underpromise; overdeliver.
Status u vezi: Nisam u vezi
Trazi: Zensko
Veze: Duga veza
Visina: 183 cm
Tezina: 99+ kg
Zanimanje: Alpha male
Zaposlenje: Stalno zaposlen
Obrazovanje: Neobrazovan
Oblik tela: Sportski
Boja kose: Celav
Boja očiju: Plave
Cigarete: Nepusac
Alkohol: U drustvu
Narkotici: Ne
Rasa: Belac
Religija: Ateista
Potpis
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Komentari
(205)
I ako vec ne moze, sto je bezveze po mom misljenju, kako se brise nalog uopste?
18. Jan 2010, 22:24:10  
Pozdrav!
Tek sada sam videla poruku poslatu jod 23. decembra u vezi dvostrukog naloga.
Da li to znaci da ako imam sestru s kojom zivim,  a jedan komp ona ne moze da igra ili ja ne mogu jer je ista IP adresa??????
18. Jan 2010, 22:21:22  
Poshto sam neuka i nova na ovoj forumskoj avliji, molila bih te za pomoc. Gde mogu naci temu o narkomaniji? I da li postoji mogucnost da nekom bivshem zavisniku postavim neka pitanja? Elem, muche me sumnje da se moj brat od tetke drogira(19 god.), pa me zanimaju simptomi koji prate korisnika heroina.
14. Jan 2010, 23:38:08  
Pozz, ne znamo se, ali te moram nesto pitati. Vec dugo sam na chatu i ni malo mikad nisam bila nepristojna ili krsila bilo koje pravilo. Sada sam prvi put banovana i to na 60 minuta, a nemam pojma zbog cega. Napisala sam dve poruke, pozdrava i nisu bile jedna ispod druge. No, to nema veze, zanima me da li tat ovog shoneta drzi ovo, kad sme ovako da se ponasa? pozz
13. Jan 2010, 19:16:02  

Srecna Nova godina Smile
12. Jan 2010, 21:11:32  
serbian fighter javi se ako hoces nesto vise!!!!
12. Jan 2010, 09:01:21  
ja sam cekao da mi odgovoris

ja sam postavio temu, ako je zabranjena ili ne valja obrisite je

steta sto ne dozvoljavate linkove, bas sam lepo i do detalja objasnio u upoznao vas sa ovim nacinom zarade

ewo pogledajte:   http://forum.burek.com/internet-zarada-t481723.msg7970663.html#msg7970663

verovatno cete je obrisati ali nema veze
03. Jan 2010, 01:48:39  
pozdrav

mozes li da dodjes na sekund na msn

tek sam se registrovao, imam jedno pitanje

03. Jan 2010, 01:27:45  
01. Jan 2010, 17:09:51  
kako da izbrisem acc  sa foruma
26. Dec 2009, 04:27:20  
1 ... 11 12 14 15 ... 21
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.358 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.