Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime -željana-  (pregledi profila: 7792 puta)
Ime: -željana-
ConQUIZtador Ime: -željana-
Pozicija: Clan u razvoju
Datum registracije: 09. Avg 2013, 11:56:53
Poslednja poseta: 08. Avg 2020, 20:15:06
Ukupno online: 8 dana, 8 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: 0
AIM: Sakriven
MSN: Sakriven
YIM: Sakriven
Google Talk: Sakriven
E-mail: Sakriven
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
"Ne moras dodirnuti necije telo da bi mu dodirnuo dusu.A kada se dve duse spoje, tela nemaju izbora. To je ljubav."
Lični tekst: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© ΘRIGINAL PRΘFILE
Status u vezi: Nisam u vezi
Trazi: Musko
Veze: Dopisivanje
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© ΘRIGINAL PRΘFIL
Komentari
(336)
26. Mar 2014, 15:39:23  
              Odnece me snovi i dani neki daleki......
             Odnece me sve ostace
             samo duh koji luta i secanje.......A
             ja cu kao i svi sto odlaze nestati
             u neke nepoznate dane,mozda
            u trenu noc kada pada ili zora
             zuri da svane......Odnece me
             u mir i spokoj neki  izgubljeni
             putevi nemi i daleki..........
26. Mar 2014, 15:02:34  
Retki  su oni koji me poznaju. Onu pravu mene. Moju mene.
Sanjarku koja dise realnost.
Gresnicu sto hoda po ostrici raja.
Malo ih je onih sta mogu prepoznati tracak tuge u sjaju oka i kraj iza osmijeha ...
25. Mar 2014, 18:48:51  
25. Mar 2014, 12:29:31  
jadna li je ta tvoja sreca....... ako se temelji na  mom bolu i suzama....................
25. Mar 2014, 11:58:36  
Oduvek sam se divila ljudima koji jako vole, onako svim svojim bicem. Mozda zato sto ja nikad nisam bila tako voljena  ili mozda zato sto ja jedino tako i umem.........
25. Mar 2014, 11:51:34  
Pa eto, mogu ti reći da mi nedostaješ i večeras. Ništa više nego prethodne večeri. I ništa manje od sledeće večeri. Ali neću ti to reći. Naravno da neću. Osetit ćeš ti to već sam. Kao što i ja osećam da negde nekome nedostajem...
25. Mar 2014, 00:54:57  
Falis mi, ali vec sam navikla da zivim s tim osecajem da jedan deo mene nedostaje. I sve je uredu. Zaista, jeste. Imam dzepove pune snova, kofere krcate uspomenama. E, vidis, tu i jeste problem… Te uspomene, djavo da ih nosi, ozive pred spavanje i ne daju mira... Iskradu se.. Zafali onaj dobro poznat glas pre nego utonem u carstvo snova.. Cim svane bice bolje. sve dok ponovo ne padne noc i uspomene ozive...........
24. Mar 2014, 23:32:15  

Tragovi tebe,
još putuju kroz mene
ne mogu ih zaustaviti,
kao ni vrijeme.............
24. Mar 2014, 12:12:13  
Svaki svoj pogresan korak…Znao si opravdavati oziljcima proslosti…Tvoje bolom isibane duse... Kao da je moja dusa bila nesto bolja… Kao da nisi video iz koliko je zakrpa nevesto zasivena… Kao da nisi osetio da sam trazila malo jaceg konca…Od osecanja izatkanog…Da se bar malo jace sastavim…
Da ne pucam po savovima…
23. Mar 2014, 15:42:21  
1 ... 26 27 29 30 ... 34

Ukupno prijatelja: 1
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.