Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 14:39:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ozeniti/udati ...se za drugu vjeru...  (Pročitano 84407 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Gledao sam jedan po meni dosta strasan film o jednoj zeni iz Amerike koja se udala za muslimana, doktora iz Irana. Dobili su cerku. Posle nekog vremena on nju ubedi da odu u posetu Iranu, navodno na dve nedelje. E tamo kad su otisli ubrzo je shvatila da su se zapravo preselili tamo i zivot joj se pretvara u pakao (to je bilo posle islamske revolucije) posto je tamo zakon takav da zene gotovo nemaju prava ona je jedva nekako pobegla iz te drzave sa svojom cerkom (jedini nacin je bio da pobegnu ilegalno i to su i uradili) film je radjen po istinitom dogadjaju.

Jadni Amerikanci.

Jbt to se moglo desiti bilo kojoj zeni, film je snimljen u Americi ali postoji gomila slicnih slucajeva. Iz cele price izvukao si naj nebitniji deo...

Bitno je sto je on pre tog putovanja bio sav divan muz, zbrinuo porodicu . Pa ga je kasnije ubedila porodica da se vrati i sve je otislo dodjavola za njegovu zenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Gledao sam jedan po meni dosta strasan film o jednoj zeni iz Amerike koja se udala za muslimana, doktora iz Irana. Dobili su cerku. Posle nekog vremena on nju ubedi da odu u posetu Iranu, navodno na dve nedelje. E tamo kad su otisli ubrzo je shvatila da su se zapravo preselili tamo i zivot joj se pretvara u pakao (to je bilo posle islamske revolucije) posto je tamo zakon takav da zene gotovo nemaju prava ona je jedva nekako pobegla iz te drzave sa svojom cerkom (jedini nacin je bio da pobegnu ilegalno i to su i uradili) film je radjen po istinitom dogadjaju.

Jadni Amerikanci.

Jbt to se moglo desiti bilo kojoj zeni, film je snimljen u Americi ali postoji gomila slicnih slucajeva. Iz cele price izvukao si naj nebitniji deo...

Bitno je sto je on pre tog putovanja bio sav divan muz, zbrinuo porodicu . Pa ga je kasnije ubedila porodica da se vrati i sve je otislo dodjavola za njegovu zenu.

Kazem jadni Amerikanci, zato shto oni najvishe kukaju, a plus uz to svi o muslimanima prichaju, a po tome shta prichaju vidi se da ne znaju apsolutno nishta o njihovim obichajima i o nachinu zivota.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Apple 15
Svako ima svoj stav i to treba postovati,isto kao sto imaju i oni koji su razliciti bez stava ali sirokog pogleda.Zivot u dvoje zar je laksi ako su iste vjere? Ako nema ljubavi izmedju nje i njega zar vjera igra neku ulogu? U principu vjera ima ulogu izmedju dvoje samo u par stvari ,obiljeziti zajednicke praznike,dati imena djeci po zajednickim svecima,leci u zajednicko groblje...valjda je tako i ako je tako...meni je to premalo

Ja uopste ne vidim da je reci - nema veze vera - sirok stav.
Smatram da je samo stav.

Ja nisam za ovo, ali sam za gay brakove (ne i za usvajanje dece od strane gay partnera), jer smatram da je to vazniji problem i da ima vise takvih parova, neko mesane vere i\ili nacije...

Medjutim... u svojoj porodici imam slucajeve mesanih brakova... i sve je to lepo.. Osim, sto je npr. jedna moja baba tetka ostavila katolicanstvo i postala prava srpska majka...u punom znacenju tih reci... I osim sto je mamin ujak ozenio Hrvaticu... i to je divna zena, ali... kada su se 90-ih njegovi unuci igrali ispred zgrade, prilazili su im njihovi drugovi i pitali zasto je njima deda cetnik...

E, sad... Balkan je bure baruta... i ovde bas i nema pravih multinacionalnih sredina... Cak i u takvim sredinama se zna gde je ciji geto... Ovi treci su normalno ziveli samo u komunizmu...a i to vreme je proslo, pa je doslo neko drugo vreme.. i tako dalje... A kao sto rekoh... Balkan je bure baruta.... opet ce izbiti neki rat... mozda ne za naseg zivota, ali sigurno hoce... a ja zaista ne zelim da moram ponovo da se selim... ili da se moja deca sele ili da neko u njih upire prstom kada to vreme dodje... A doci ce..

Ako... pak... budu posli tim stopama, prihvaticu njihovu odluku, jer je to jete moje dete....bez obzira sta radi... ali cu im reci isto sto i ovde pisem... a sto je zasnovano na iskustvu...

S druge strane... zabavljala sam se sa onima koji su imali jednog ili vise predaka druge nacije i vere... tako da meni to licno nije toliki tabu... i kod njih su se slavili i Jom Kipur\Ros Hasana (u jednom)  i oba Bozica (u drugom slucaju)... ali... oni sami su jasno odlucili sta ce da budu, tako da nekih rascepljenih licnosti nije bas ni bilo... A ljudi iz mesanih brakova... ponekad i jesu rascepljene licnosti.. jer nisu svi roditelji sposobni da im objasne neke stvari...

Takodje.. druzim se sa ljudima ove, one ili neke trece vere, nacije i veroispovesti... ali.. kada budem trebala da sa nekim pravim porodicu... imacu negde u podsvesti i gornje saznanje...

Ako sam dobro svatio,znaci da Balkan ogranicava sirinu pogleda te usmjerava inteligenciju na prugu kolotecine.Izgleda uvijek se gleda sta ce komsiluk reci te moramo u skladu sa istim se ponasati.Opet ako sam dobro svatio,negdje van Balkana opcija mjesovitog braka bi bila izvjesna,dok u buretu baruta to postaje utopija jer komsiluk odredjuje koga treba voljeti a koga ne.
Neka se oznaci crnim slovima i zapise bez uvrede sto sam srecan jer ne bolujem od predrasuda.

U proslosti su zivjeli moji preci koji nemaju veze sa mojom sadasnjosti,jer da su mislili na mene ostavili bi za sobom milione te necim me zaduzili.Ovako svako za sebe kroji sudbinu koja ima samo jedno lice vjere...licnosti koja je uz nas.

Mnogi rekose nebi zenili muslimanku ili muslimana i potpuno se slazem kada je u pitanju Iran ili Albanija jer to su sasvim druge civilizacije ako se mogu i nazvati kao takvim.Ali muslimanke iz Bosne,Srbije,Hrvatske su nesto sasvim drugo.
Nekako da se primjetiti kako seks sa drugom vjerom bi bio podnosljiv i vrlo realan,dok zivot u dvoje nikako...

Tvoji preci su ziveli u retkim momentima mira... Izmedju ratova....

Tvoji prijatelji sa pocetka price su otisli u Kanadu da gaje decu, jer nisu mogli ovde... Za vreme ratova...

Razmisli o te dve stavke.

Takodje, navela sam da isti problem postoji i u drugim sredinama u kojima postoje duboke i teske rane koje su posledica medjuverskih i medjunacionalnih sukoba... pa cak i ako je od toga proslo mnogo, mnogo vremena... I dalje ce porodica nekog Britanca da se trgne ako on odluci da se ozeni Indijkom\Francuskinjom\Srpkinjom... I dalje ce neki Grk da se cimene ako mu cerka odluci da se zagledala u Turcina... I dalje ce neki Indijac da dobro razmotri svadbu sina ili cerke ako saopste da su se zaljubili u nekoga druge kaste ili vere...

Sta vise... cak i u zemlji koja je melting-pot civilizacija... Americi.... medjurasni brakovi su veliki tabu... oni su kao jedna nacija i imaju krajnje fanki pogled na veru, ali... najveci stepenik spoticanja...
Cak i u takvoj zemlji... ljudi zive u getoima i brak izmedju hispanoAmerikanca, crnca, belca ili azijate se smatra velikim izuzetkom...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56

Jadni Amerikanci.

Kazem jadni Amerikanci, zato shto oni najvishe kukaju, a plus uz to svi o muslimanima prichaju, a po tome shta prichaju vidi se da ne znaju apsolutno nishta o njihovim obichajima i o nachinu zivota.

Ja sam mislio konkretno na slucaj sa tim Iracaninom. Da je neka druga, normalnija drzava u pitanju verujem da to ne bi bilo ni blizu toliko lose.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.56
Da se ne ponavljamo sa citatima @Anea...
Navedoh starije generacije pradjedova i njihovih zena koji su po tvome vazda ratovali...valjda ko to zna.Istoriju pisu pobjednici i od iste nema neke koristi osim ako se traga za izgubljenim blagom.Koliko sam bogat ako znam da je Gavrilo ubio Ferdinanda?Naravno bogat sam samo toliko da mogu sa nekim uci u diskusiju i pametovati jedno drugom...tu koristi nikakve nema.Sta vrijedi spoznaja kako je zivio moj pradjed i kojim idealima se zanosio,on je mrtav a ja ziv,niti on meni moze pomoci,niti ja njemu...zar ce ustati iz groba i pobuniti se sto zenim nekakvu kineskinju?Svaka stvar u zivotu je pitanje karaktera pojedine licnosti i koliko drzi do samog sebe.Tako da oni slabiji idu linijom nikakvog otpora govoreci samom sebi "moji preci su zenili istu vjeru,moram i ja,izgubit cu i komsije koji mi "strasno" znace ako ozenim drugu vjeru.Ma zajebi ljubav ipak neka bude i manje ljubavi ali zenim svoje".Zakljucak sam od sebe se namece...preci iako mrtvi i dan danas zene nas koji smo zivi,zavidne komsije i dan danas rukovode nasim zivotima...tako dodje jer gledamo njihovo misljenje ako u kucu dovedemo kineskinju.

Moj prijatelj je otisao nakon rata u Kanadu samo iz jednog razloga,vidio je finansijsku sigurnost mnogo vecu nego sto to moze ponuditi Sarajevo ili Bosna.Ozenio se samo par godina nakon rata dok su rane istog jos uvijek bile otvorene i zive.Covjek je izabrao ljubav,ostao karakter,bacio proslost od koje se ne gradi buducnost i postao srecan.Na njegovoj svadbi sam bio u prepunom restoranu vecinom komsiluka i prijatelja.Opet su zajedno svi se veselili Srbi,Hrvati,Muslimani i pjevali zajednicke pjesme,jer ljudi se zene iz ljubavi.Ako se dvoje pronadju iste vjere i uz to vole dobro doslo,ako vjera ne odgovara zar ljubav i osoba uz nas nije vrijedna nase borbe i odbacivanja proslosti te komsiluka za vid ispunjenosti i srece samog sebe?

Na kraju zasto spominjati Amerikance,Kineze,Turke i ostale kada znamo da je to sasvim drugaciji mentalitet ljudi? Vjerujem da je ogromna razlika ozeniti kineskinju u odnosu na hrvaticu zar ne?
Pa zar nije pola Europe sastavljeno od mijesanih brakova koji mogu toliki jaz praviti da zene druge nacije zute,crne,crvene,bijele a mi ne mozemo ozeniti komsiju koji prica nas jezik,ima nas mentalitet,ima nase ponasanje,samo zbog jednog sto njegovo ime nije u nasim vjerskim knjigama? Sta drugo ostaje za reci osim eee ebiga.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
meni je super kako muski na temi pisu "ja ne bi muslimanku"... pa zaboga ni ne bi mogli muslimanku da zenite osim ako ne promenite veru.. to ce mozda jednu od hiljadu, porodica da pusti da se uda za pravoslavca ..

pre ce otac i brat da je ubiju..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC Wildfire S
Agnosticima, ateistima i satanistima vera nikada nije predstavljala problem.

Ne baš.  Smile

Određenom delu ateista i agnostika uključujući i meni... nije problem da žena bude druge vere. Smile
Problem je da ima veru uopšte.  Smile
Ne bih mogao da zamislim svoj život da ga podelim sa osobom koja bi verovala u tako glupe detinjaste stvari.  Smile (from my point of view.  Smile )

Stalno bih razmišljao o tome da joj je unakažen um.
Opet... i to bi verovatno bilo obostrano.. Smile 
I verovatno bi slično ona mislila o meni.
Tako da... there you go. Smile

Međutim sad mi nije jasna jedna druga stvar, od 40.000 bogova ja ne verujem u samo jednog boga više od vernika koji ne veruje u 39.999 bogova a loži se na svog.
Zar sama činjenica da priznaje postojanje toliko velikog broja bogova, samim tim što ne želi da oženi neku ribu koja gotivi nekog drugog boga... zar to nije dovoljan dokaz da je cela ta priča užasno opičena i dokaz da bogove izmišljaju ljudi, tovare svoju decu s time i sve to zavisno od lokacije? Što bi dalje trebalo po nekoj logici da ih natera da odbace ta sranja stvorena da podele ljude?
Skroz nerazumno.
---

U principu sam još uvek načelno protiv mešovitih brakova, bilo verski, bilo nacionalno... jer su mi poznate posledice koje to nosi.
Ali u praksi, zaljube se ljudi. Smiley

A onda sve ovo pada u vodu.  Smile

Jadni Amerikanci.

Opet si omašio poentu.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2012, 22:57:55 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ma dajte nekenjajte vise.
Sta ce komsiluk reci nije bitno, sve do prvog rata kad ti objese sina o prvo drvo ili ga posalju na prvu liniju fronta zato sto mu je tata/mama druge vjere/nacije.
Pa dajte vise, zna se da su najjebanije strane bila djeca iz mjesanih brakova.

U mojoj familiji se desilo da se dvoje razvedu - prije rata. On Hrvat, ona Srpkinja. Kad je poceo rat,  hrvatski dio porodice  ode za Hrvatsku. Strariji sin je bio mnogo vezan za oca, ali kad ga je otac zvao da ide sa njim odbio je recenicom  - a sta cu kad brat poraste? Treba ja da nosim  hrvatsku, a on srpsku uniformu, pa ja da pucam, a ne znam jel on na drugoj strani? Radije cu da poginemo na istoj.

Imam i primjer muslimanke koja se udala i ostala da zivi sa Srbinom. Sve super, njegovi je primili, on je voli, dvoje djece. Proislo 10 godina, on umre, ona ostala udovica. Djeca odrasla u Srbiji, kao Srbi. Ne mozes ih vratiti u Tuzlu odakle je ona. Ona da ostane tu moze, ali opet nema nikog svog. Za sve se oslanja na njegovu rodbinu. Niti je ona prispjela tu gdje je - finansijski, emotivno, familijarno, niti njena djeca mogu da se uklope u sredinu odakle je ona potekla.

bdw Gledala sam i ja taj film i ono sto je meni ostalo u sjecanju je sikana kroz koju je prolazio taj Iranac u Americi zato sto je Arapin. Imali su kao idealan brak, a njegovo dijete nije znalo ni rijeci arapskog, bilo je krsteno, mama ga ucila da govori molitvu prije spavanja, da slavi samo bozic i sl. O kulturi, istoriji, jeziku, vjeri njenog oca klinka nista nije znala. O zeni, koja je tu predstavljenja kao ne znam ti kakava zrtva, da se i ne govori. I onda naravno da ga je bilo lako prevesti na tvrdi islam. Da je njemu u Americi bilo lijepo, sipak bi on podlegao uticajima svoje porodice. Da je porodica vidjela da ona ima i blagu predstavu o njima, vjeri, obicajima, tradiciji, naravno da se ne bi svi odreda okrenuli protiv nje.
Mani me tih jednostranih predstava.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56

Закључак све га је - мање миришем било кога ко није Православац.

Zasto?

Mislim, shvatam donekle averziju ali ne shvatam da ljudi ne mogu da vide coveka kao coveka vec kao nesto sto je toliko razlicito od njih samo zato sto je druge vere ili nacionalnosti. Imao i ja neke svoje predrasude ali ako upoznas nekoga malo bolje vidis da je on samo osoba koja postuje neke svoje date obicaje i da je to to i da se ne ljuti cak i kada ga zezas da ce otici na svoj faks u prsluku sa C4 eksplozivom i razneti ga u paramparcat.(true story bro  Smile )

Da ne pominjem one koji ne veruju u nista kao ateisti ili one koji nisu ni tamo ni ovamo kao agnostici.  Smile

Није проблем у обичајима... игра се рецимо нека утакмица и рецимо неки Мухарем Хаџирахман уклиза са две ноге... прво што ћу рећи је јебем ти матер муслиманску... без да кријем ја сад нешто. То је неки најпростији пример.
Кажем, могу ја да остварим контакт са било ким, али у дубини не осећам приврженост.
Придржавам се исто тако правила да су муслимани били неверници.

То је слично као кад те неко пита јел би био са шиптарком... ако неко каже да не би, онда би онај други казао... па како сад, можда имаш и добрих шиптарки (нема добрих шиптарки).
Што ће рећи - има добрих муслимана али је муслиман. Ја тако размишљам. Далеко од тога да све муслимане не подносим.

meni je super kako muski na temi pisu "ja ne bi muslimanku"... pa zaboga ni ne bi mogli muslimanku da zenite osim ako ne promenite veru.. to ce mozda jednu od hiljadu, porodica da pusti da se uda za pravoslavca ..

pre ce otac i brat da je ubiju..  Smile

Јебга... нисмо знали Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
duga je priča, a ja ću da sažmem koliko god mogu...

godinu dana mi je bila docimerka Albanka iz Ulcinja. prelijepa, dobar drug...i zaljubi se u gazdu kod kojeg smo živjeli. bili u vezi, velika ljubav...i naravno...njeni ne smiju da znaju.

međutim, saznaju.

imala gomilu neke braće, jedva su je pustili i da studira i to na sjeveru Crne Gore, ni njoj nije bilo jasno kako je uspjela da ih nagovori...pa su je stalno pratili i provjeravali. pitanje vremena je bilo kada će da saznaju...i pitanje je bogme bilo...kako ćemo i mi oko nje da prođemo, a i dragi gazda ( najbolji gazda na svijetu, majka studentska) da li će da izvuče živu glavu.

epilog...očekivan. čitavo pleme se sjatilo oko kuće, prijetnje, drama...odvođenje nje sa fakulteta, čekanje ispred kuće da ona spakuje stvari, niko ne smije da se pozdravi sa njom, prekid komunikacije sa drugaricama sa kojima se družila čitav život i sa kojima je živjela kao student ( pravoslavke).

Boga nije bilo da sa njom stupite u kontakt.

internet, ovo, ono...telefoni, bakrači?

ma, ni dimnim signalima.
kao da je u zemlju propala.

jer, sa njima se zajebavati...ovim njenim...stvarno si morao da imaš muda od mamuta.
vidiš, ozbiljni ljudi u namjeri da joj ne priđeš ni na kilometar, jer...poješće te. bukvalno ti to i kažu.
uopšte se ne zajebavaju.
ma ni sekund.

i ajd sad...budi lud do kraja.

tako da, u nekim ekstremnim varijantama na našem divnom brdovitom Balkanu u zemlji seljaka, postavlja se pitanje: '' zdrava glava na ramenima ili...ljubav?''

ruku na srce...dostojno Šekspira...ali...u ovoj varijanti...ledi i krv u žilama.

dobro, ovo je ekstreman slučaj...ali pade mi na pamet.
mislim, očigledno ima i toga na ovim prostorima, je l'....
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 14:39:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.