Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:54:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ozeniti/udati ...se za drugu vjeru...  (Pročitano 84576 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Boze sacuvaj.
Ne mesam svoju zlatnu aristokratsko srpsku krv sa nekim nedoraslim entitetima.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0

budimo iskreni, da masovno znamo ljudski živjeti jedni sa drugima, dakle...suživot sa drugim nacijama i vjerama na ovim prostorima, pa istorija bi bila posve drugačija na ovim prostorima.

To sto tolerancije nije bilo ili nema na ovim prostorima ne znaci da ne treba da postoji i da su ljudi druge vere nasi protivnici. To samo znaci da smo ogrezli u netoleranciju. Svi mi, svih vera i nacija. Ima jedna lepa prica od Marsala Rozenberga o nenasilnoj komunikaciji. Radio je medijaciju sa covekom(inace sa Bliskog Istoka) koji mu je rekao sve i svasta na konto toga da je ovaj Amerikanac(prljava americka svinjo itd.  Smile ) . Ovaj mu je samo rekao "Cekaj, ja nisam kao pojedinac uradio ni tebi ni tvom narodu bilo sta, zasto me svrstavas u bilo kakvu kategoriju na osnovu toga sto sam pripadnika nacije koju ne volis?". Smirio malo time coveka i tako malo po malo postase prijatelji. A eto, da su i jedan i drugi ogrezli u neki nacionalizam, samo bi se iznapusavali ili jos gore poubijali.

Ne branim ja nesto lapsusa(ja jesam dosta tolerantan, ali lapsuse, ti si prevazisao cak i mene  Smile ), i smatram da se te neke razlike dosta tesko prevazidju pogotovo u danasnjem drustvu gde je dosta ljudi ogrezlo u neku nacionalnu i versku netrpeljivost samo zbog toga sto ih tako neko(verski ziloti, politicari itd.) nabedio, samo smatram da vam je ceo taj hejt prema drugima katastrofalan i to ne samo za vas nego za sve. Razumem taj hejt iz razloga sto je tesko shvatiti da postoji covek kada ti je pripadnik druge nacije ili vere pobio porodicu ali ga nikako ne podrzavam.

I da, imao sam dosta pozitivne primere, samo sto ne zivim u aluziji da negativni ne postoje pa da mislim da su svi divni. Cak stavise daleko sam i od neke tolerancije i smatram da je najveca srpska greska to sto su dozvolili polupismenom bravaru iz Hrvatske da vlada nad njima i da nas je on upropastilo za sva vremena time sto je uzdigao sve ostale bratsvom i jedinstvom a Srbe povukao dole. Al eto, prvo vidim coveka pa tek onda da li je on idiot ili neko ko jednostavno covek...

Smile

au...pa ti si gori nego li sam pretpostavljala.

iz čitave moje pisanije ti si našao za shodno da meni držiš predavanje o etici?

a pošto sam u dosluhu sa Zilotima, a oni mi strogo zabranjuju da ranom zorom onanišem na internetu...opraštam ti Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 5
Boze sacuvaj.
Ne mesam svoju zlatnu aristokratsko srpsku krv sa nekim nedoraslim entitetima.

a pošto sam u dosluhu sa Zilotima, a oni mi strogo zabranjuju da ranom zorom onanišem na internetu...opraštam ti Smile

I vas dve bi svaka svekrva pozelela. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Molim te kakve su to izjave, jel to sarkazam? Ne mogu da provalim  , ne radi mi mozak uopste Smile
Naravno da bi me pozelela......na Plutonu ...ko i ja nju...isto. Smile
Mada to nije tema.

Ali ja moram da se pohvalim...jeste Smile
Radili smo ima tome godina, porodicno drvo, i nabavili neke krstenice iz doba kad su turci pili kaHvu po Srbiji, iz nekog malog manastira ili crkvice u Hercegovini ( jeste zato nisam "normalna" )...koliko god da nam "pogled" seze nismo se mesali sa nijednom drugom verom sem sa srpskom. Tatina familija je imala do moga dede ugovorene brakove i BBoze sacuvaj da je nesto drugo "podletelo" Smile
Kevini su isto pazili dok se nisu naselili na teritoriju HR, onda su se neka kolena mesala ali to posle rodjenja moje majke. Dakle neke moje tetke, i njihova deca - moje sestre....NIje ni bitno...
Mene je moj cale ucio da nikad ne mesam svoju krv tako sto je lepo pedagoski rekao :"Ako mi dovedes u kucu nesto sto nije srpsko slobodno mozete da se iselite i ti i tvoja mama koja te nista nije naucila" .Kosmopolita Smile

Doduse moj cale je bio fanatik pa je poslao kevu u Srbiju da se porodi kod svoje tetke ....da deca imaju zemlju rodjenja -Srbija.

Danas sam nesto chatovala sa ovim mojima iz Silasa , i kazu oni menni :"Jao tetka ipak je Srbija - Srbija, nije NDH" ....i ta deca su lepo vaspitana pa nece nista da pogledaju sto nije srpsko, u smislu ...neke emotivne veze ili tako nekako.
Sad moja krv je "cista" i krv moje dece. Ne znam samo koliko cu ja biti iskljuciv roditelj. Ja bih da nekako ako mogu urgirram da to bude sve samo ne ustaskinja i ustasa...jer u tom slucaju mislim da ce mi se zeluda obrnuti toliko puuta koliko zemlja oko sunca za godinu dana....
Jedan moj rodjak koji je "pola-pola" je ozenio jednu ....sto bi moj cale rekao "crnokosuljasicu". Oni koji imaju nekko hercegovacko poreklo znaju ko su ti ...ljudi . ILi bolje receno "ljudi". Ona je njega potpuno preokrenula da sa nama , kad smo dosli na neku sahranu, nije hteo ni da sedne. Jbg. Svaka ptica svome jatu leti. Ipak je on pola -pola. A zamislite mog caleta kad je saznao da su njeni dedovi koljaci bili tamo negde iz okoline Capljine - znaci vrlo lako onni koji su mog dedu ubili pred kucom.

Ne moze to tek tako da se zaboravi. Ne bi ni bilo normalno.
Ja sam na plazi, jednom davno stalno vikala Bre, bre bre a oni se samo sovrtali - mater im jebem Smile

Tako da ...ne znam, samo da ne bude ustasa - sve ostalo cu da pregrmim. A sta tata misli o svemu tome - cuce se.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2012, 10:10:02 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Draga Sandrita, nije valjda da zaista mislis da nam je krv toliko, tj. potpuno cista? Smile
Ne bih se slozila. Turci. Ako niko drugi. Mesalo se to i sa zeljom i bez zelje. Sve je to s kolena, na koleno. Prenosivo. Kako god se okrene.
Druga vera? Ljubav? Postovaje? Itd?
Jbg... covek je covek dok se ne pokaze/dokaze suprotno.
Na kraju krajeva, ni mi nismo svi ljudi. Zar ne? Da.
(Odmah dodajem da necu raspravljati o mesovitim brakovima tokom ratova. To je nesto drugo. I nema veze ni sa verom, ni bez nje. Ko razume, shvatio je).
« Poslednja izmena: 21. Feb 2012, 10:42:06 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson k810i
Molim te kakve su to izjave, jel to sarkazam? Ne mogu da provalim  , ne radi mi mozak uopste Smile
Naravno da bi me pozelela......na Plutonu ...ko i ja nju...isto. Smile
Mada to nije tema.

Ali ja moram da se pohvalim...jeste Smile
Radili smo ima tome godina, porodicno drvo, i nabavili neke krstenice iz doba kad su turci pili kaHvu po Srbiji, iz nekog malog manastira ili crkvice u Hercegovini ( jeste zato nisam "normalna" )...koliko god da nam "pogled" seze nismo se mesali sa nijednom drugom verom sem sa srpskom. Tatina familija je imala do moga dede ugovorene brakove i BBoze sacuvaj da je nesto drugo "podletelo" Smile
Kevini su isto pazili dok se nisu naselili na teritoriju HR, onda su se neka kolena mesala ali to posle rodjenja moje majke. Dakle neke moje tetke, i njihova deca - moje sestre....NIje ni bitno...
Mene je moj cale ucio da nikad ne mesam svoju krv tako sto je lepo pedagoski rekao :"Ako mi dovedes u kucu nesto sto nije srpsko slobodno mozete da se iselite i ti i tvoja mama koja te nista nije naucila" .Kosmopolita Smile

Doduse moj cale je bio fanatik pa je poslao kevu u Srbiju da se porodi kod svoje tetke ....da deca imaju zemlju rodjenja -Srbija.

Danas sam nesto chatovala sa ovim mojima iz Silasa , i kazu oni menni :"Jao tetka ipak je Srbija - Srbija, nije NDH" ....i ta deca su lepo vaspitana pa nece nista da pogledaju sto nije srpsko, u smislu ...neke emotivne veze ili tako nekako.
 Sad moja krv je "cista" i krv moje dece. Ne znam samo koliko cu ja biti iskljuciv roditelj. Ja bih da nekako ako mogu urgirram da to bude sve samo ne ustaskinja i ustasa...jer u tom slucaju mislim da ce mi se zeluda obrnuti toliko puuta koliko zemlja oko sunca za godinu dana....
Jedan moj rodjak koji je "pola-pola" je ozenio jednu ....sto bi moj cale rekao "crnokosuljasicu". Oni koji imaju nekko hercegovacko poreklo znaju ko su ti ...ljudi . ILi bolje receno "ljudi". Ona je njega potpuno preokrenula da sa nama , kad smo dosli na neku sahranu, nije hteo ni da sedne. Jbg. Svaka ptica svome jatu leti. Ipak je on pola -pola. A zamislite mog caleta kad je saznao da su njeni dedovi koljaci bili tamo negde iz okoline Capljine - znaci vrlo lako onni koji su mog dedu ubili pred kucom.

Ne moze to tek tako da se zaboravi. Ne bi ni bilo normalno.
Ja sam na plazi, jednom davno stalno vikala Bre, bre bre a oni se samo sovrtali - mater im jebem Smile

Tako da ...ne znam, samo da ne bude ustasa - sve ostalo cu da pregrmim. A sta tata misli o svemu tome - cuce se.
To svi misle a to sto su turci uzimalo pravo prve bracne noci to se nigde ne pominje....
IP sačuvana
social share
Ne umem da pisem. Jel moze X.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Draga Sandrita, nije valjda da zaista mislis da nam je krv toliko, tj. potpuno cista? Smile
Ne bih se slozila. Turci. Ako niko drugi. Mesalo se to i sa zeljom i bez zelje. Sve je to s kolena, na koleno. Prenosivo. Kako god se okrene.
Druga vera? Ljubav? Postovaje? Itd?
Jbg... covek je covek dok se ne pokaze/dokaze suprotno.
Na kraju krajeva, ni mi nismo svi ljudi. Zar ne? Da.
(Odmah dodajem da necu raspravljati o mesovitim brakovima tokom ratova. To je nesto drugo. I nema veze ni sa verom, ni bez nje. Ko razume, shvatio je).

Ja pricam o svojoj krvi. Tuje me toliko ne zanimaju. A sada ...ne znam da li je neka prababa peglala seno sa nekim brkatim turcinom  Smile
U tom slucaju mislim da bi neko imao tamnu kosu, kozu ili barem tamnu kosu...osim sto su svi mahom plavokosi i plavooki ...ko arijevci  Smile
Tu me zatece sad  Smile
 MOzda je cika Mengele samo za potrebe moje familije nastancao nekoliko lepih arijevaca  Smile

Ja sam teski nacionalista od skora samoproklamovani autonomas stoga konraverzna licnost.
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Peglali seno Smile Smile Smile Smile
Ni ja ne dam svoju krv Smile Ne drma u meni nekakav partiorizam, danas ipak ima previse onih koji su umislili da su drmani. Vec koreni/poreklo/vera/nada/itd. Al jbg ne mogu da tvrdim da je sve potpuno nase/cisto, bez kapi tudjeg.
Tolike godine su, tolike godine.
Ne, necu da razmisljam o tome ko se sve tu petljao/prolazio/dolazio.
Mada volela bih da bude onako bez ikakvog mesanja onomad, kao sto si napisala.
Ali ne bih se usudila da tvrdim. I skidam kapu onima koji imaju petlju da jasno i glasno izgovore, potpuno sigurni u to.

p.s.
Turci nisu svi tamnokosi, tamnoputi i brkati  Smile Smile
(culi su za depilaciju  Smile )
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Jeste , sspaljivali su dlake , imali su poseban ritual i nacin sto se toga tice....malo sam o tome citala svojevremeno....zvakali su , da li zalfiju bese, da imaju lep dah iz usta....hm..dosta toga sam i zaboravila sto e tih zanimljivosti tice. Dakako samo vlastela, obicni smrdeci nisu videli vodu jedno 3 godine. Osim kise, dabome.

A sto se tice prve bracne noci sto neko tako vispreno odbrusi od gore ....recimo da se uzmu u razmatranje sve cinjennice pa da se dodje do nekog rezultata...rkao sto su :

- Navalio na djevojku brkati muslliman - nivo stresa 88%
- opipava masnim rukama grudi devojacka - nivo stresa ...paaaa 50% (brat bratu da se ne lazemo)
-penetrira sa svojim buzdovanom - nivo stresa 180%
-duzina odnosa + bolovi = probijanje himena - nivo stresa 3000%

Koja je zatrudnela u ovih okolnostima je jedna na prema 1000 000.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ok. Stres je uvek posledica svega i svacega.
Ali nemoj zanemariti kako i gde su se tada zene poradjale.
Kako i na koji nacin su "nosile" trudnocu.
Sutra je malo bilo odrzavanje trudnoce devet meseci + sve ostalo.
A uzmi u obzir ovo sada vreme. Bolesno vreme u svakom pogledu, izmisljene caik i nacine ishrane da bi kao navodno doslo do zaceca Smile kao i sve ostalo (sve i svasta).
Sve u svemu, odosmo daleko od teme, ali zene su nekada bile mnogo zdravije nego sada. Da li genetski, ili zbog "zdravog" nacina zivota, sve je vise onih koje nisu u stanju da zatrudne, ili iznesu trudnocu do kraja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 17:54:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.