Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:34:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ozeniti/udati ...se za drugu vjeru...  (Pročitano 84638 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Uz duzno postovanje ali zacece nema mnogo veze sa zdravljem sadasnje i tadasnje zene. Stres je glavni ubica spermatozoida i zena ne moze da zacne dete dok nije u potpusnoti u miru duhovno i telesno. Male su sanse , zaista, da neka u tim momentima, jer je to silovanje, ostane bremenita.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Али су зато прво дете Срби умели и да убију на рођењу ако је Турчин искористио своје право ПБН.

А што се двоверних бракова тиче (а ја ћу изабрати тежи пример, православно-муслимански), ако су обоје искрени у својој вери (а не безбожници или агностици) нисам сигуран да такав брак може да успе. Које вере би била деца? И која би имена носила? Шта би се свакога дана јело за ручак? Или, једно мора да пости, а друго слави славу? Или, што Кроуз рече, не пада истовремено ни уздржавање од секса. А што је једноме црвено слово, другоме није... И тако даље. А о критичним ситуацијама пред рат или током рата ни да не говоримо. И још нешто, ни једно под таквим условима ни не може да склопи брак пред попом или хоџом. Дакле, обоје су блудници, а деца копилад. Бар пред Богом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Am... moj komentar od pre par stranica, koji nije poslat... pre ove price o stresu i prvoj bracnoj noci...

"Koliko vidim, opet se sve svelo na moralisanje - Ja sam bolji od tebe zato sto... "

Sada su merilo moralnosti mesani brakovi..  Smile

Da li da ponavljam svoj komentar za Vedranu Rudan? mmmm.. necu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson k810i
Najjaca fora zena ne moze da zatrudni ako je pod stresom. NIsam dosao da se svadjam i ubedjujem ali jednostavno 500 godina od toga 300 je bilo pravo na prvu bracnu noc koju su turci poprilicno koristili. Ne zelim da se svadjam ali 300 godina to je 15 generacija (manje vise). Nekoliko njih je moralo ostati u drugom stanju pa da im je sir kao kajmak.
IP sačuvana
social share
Ne umem da pisem. Jel moze X.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Da li mozes da stavis ruku u vatru i kazes - Da, svi Turci su koristili tu mogucnost ili  Da, dobar deo Turaka je koristio tu mogucnost?

Inace, ta prica o Turcima je za mene vrhunska glupost...

Zasto?

Zato sto se ne poznaje sama priroda Balkanskog poluostrva. Smiley

Prvi tragovi civilizacije se nalaze u Vinci... i stari su 9000 godina...

Od tada do sada su ovuda protutnjali razni narodi... razne vere...  neko od njih su vladali milenijima, kao sto je slucaj sa Grcima, a zatim i sa Rimljanima... drugi su samo protutnjali... i svako od njih je ostavio deo svog genetskog materijala...

A onda su dosli Sloveni... i postali trenutni vladaoci Balkana... asimilujuci sve postojace grupacije... Tako da... ako cemo iskreno...mi imamo vise ilirske, grcke, rimske, avarske, i pitaj boga cije krvi od Turske...

Pa... opet... koje turske krvi, posto nisu ni svi Turci uniformna genetska grupacija... mnoga turska plemena su i pre velike najezde bila pod zestokim uticajem helenske kulture... koja je sa sobom nosila malo grce, malo rimljanske, malo slovenske, malo vandalske krvi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson k810i
Da li mozes da stavis ruku u vatru i kazes - Da, svi Turci su koristili tu mogucnost ili  Da, dobar deo Turaka je koristio tu mogucnost?

Inace, ta prica o Turcima je za mene vrhunska glupost...

Zasto?

Zato sto se ne poznaje sama priroda Balkanskog poluostrva. Smiley

Prvi tragovi civilizacije se nalaze u Vinci... i stari su 9000 godina...

Od tada do sada su ovuda protutnjali razni narodi... razne vere...  neko od njih su vladali milenijima, kao sto je slucaj sa Grcima, a zatim i sa Rimljanima... drugi su samo protutnjali... i svako od njih je ostavio deo svog genetskog materijala...

A onda su dosli Sloveni... i postali trenutni vladaoci Balkana... asimilujuci sve postojace grupacije... Tako da... ako cemo iskreno...mi imamo vise ilirske, grcke, rimske, avarske, i pitaj boga cije krvi od Turske...

Pa... opet... koje turske krvi, posto nisu ni svi Turci uniformna genetska grupacija... mnoga turska plemena su i pre velike najezde bila pod zestokim uticajem helenske kulture... koja je sa sobom nosila malo grce, malo rimljanske, malo slovenske, malo vandalske krvi...

Ako tako nastavis doci ce mo do adama i eve i da smo svi u stvari rod i da imamo istu krv... Ja samo kazem da je maltene ne moguce imati cistu slovensku krv. Jer je to jednastavno cinjenica. I toga se ne treba stideti nisam imao nameru nikoga da vredjam ili nesto slicno.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2012, 14:13:56 od hey_my_bike »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Ne verujem u Adama i Evu... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson k810i
Ne verujem u Adama i Evu... Smiley
Od nekoga je moralo poceti. Sada kako je bog to uradio ne znam.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC Wildfire S
Uz duzno postovanje ali zacece nema mnogo veze sa zdravljem sadasnje i tadasnje zene. Stres je glavni ubica spermatozoida i zena ne moze da zacne dete dok nije u potpusnoti u miru duhovno i telesno. Male su sanse , zaista, da neka u tim momentima, jer je to silovanje, ostane bremenita.

Ovo je nešto najgluplje što sam pročitao u ovoj 2012 godini.
'Naaači.  Smile

A što je najgore nije prvi put da čujem, pročitao i u prošloj godini.
Postojale su već debate oko abortusa u kojima su amero-hrišćani (posebna kategorija idiota) iznosili ovaj argument... količina ignorantnosti nije mogla biti pobeđena ni sa statistikom ni sa stotinom medicinskih mišljenja koji govore suprotno. Prosto neverovatno.
Samo nisam očekivao da se dogodi i ovde. Ipak je među pobedničkim komentarima bio:
Citat
This is why the other countries laugh at us

Vrlo je slično logici tinejdžerskih časopisa i pitanjima poput:

Ako je žena na vrhu,  jel tako da ne može ostati trudna? (ono kao... gravitacija)

Ako proguta spermu, jel može ostati trudna? (ono kao, pada direkt na stomak... elstrong logika  )

Ako je Marko iz VII/6 sedeo na klupi na kojoj sam kasnije ja sela, jel' ću ostati trudna.
(ono kao, fuck logic  ╯°□°)╯︵ ┻━┻)

Dođavola, mogla si ovako reći i imali bi podjednako isto smisla:

"Znaš. Ljudi ne gube krv kad ih pljačkaš upuca pištoljem i to nema veze sa njihovim zdravljem.
Pljačkaš i žrtva moraju biti u potpunoj duhovnoj i telesnoj vezi da bi žrtva iskrvarila na smrt. Male su šanse da ovaj iskrvari zaista, jer u tom momenutu...  znaš već... stres."

'Naači...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

asd.gif
(645.6 KB, 295x221)
« Poslednja izmena: 21. Feb 2012, 14:47:26 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 

Ovo je nešto najgluplje što sam pročitao u ovoj 2012 godini.
'Naaači.  Smile

A što je najgore nije prvi put da čujem, pročitao i u prošloj godini.
Postojale su već debate oko abortusa u kojima su amero-hrišćani (posebna kategorija idiota) iznosili ovaj argument... količina ignorantnosti nije mogla biti pobeđena ni sa statistikom ni sa stotinom medicinskih mišljenja koji govore suprotno. Prosto neverovatno.
Samo nisam očekivao da se dogodi i ovde. Ipak je među pobedničkim komentarima bio:
Citat
This is why the other countries laugh at us

Vrlo je slično logici tinejdžerskih časopisa i pitanjima poput:

Ako je žena na vrhu,  jel tako da ne može ostati trudna? (ono kao... gravitacija)

Ako proguta spermu, jel može ostati trudna? (ono kao, pada direkt na stomak... elstrong logika  )

Ako je Marko iz VII/6 sedeo na klupi na kojoj sam kasnije ja sela, jel' ću ostati trudna.
(ono kao, fuck logic  ╯°□°)╯︵ ┻━┻)

Dođavola, mogla si ovako reći i imali bi podjednako isto smisla:

"Znaš. Ljudi ne gube krv kad ih pljačkaš upuca pištoljem i to nema veze sa njihovim zdravljem.
Pljačkaš i žrtva moraju biti u potpunoj duhovnoj i telesnoj vezi da bi žrtva iskrvarila na smrt. Male su šanse da ovaj iskrvari zaista, jer u tom momenutu...  znaš već... stres."

'Naači...

Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:34:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.