Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:43:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ovo je drzava idiota!  (Pročitano 13295 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
amfilohije ne vozi, voze ga drugi u bezbednim automobilima, kao i sto prilici srpskom vladici na visokom glasu, pod visokim rizikom.

ma ja sam baraba odakle oces. majka i otac rodjeni na cuburi. ja ne sakrivam identitet.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Bez uvrede, frljate se vi ovde ozbiljnim stvarima koje nisu za zezanje.

Drugo, lako je talasati dok ne postaneš roditelj pa budeš odgovoran za svoje dete. Svima je ovde zinulo dupe za zapad a kada bi ga osetili, malo ko bi ga odavde prihvatio. Živi bili pa videli, oni koji dobiju tu šansu. Ja sam tu šansu poslala u recikle bin. Jer je nezdrava, nepotrebna, za nas nepodobna.

Obzirom da niko bolje ne ume da proceni situaciju za svoje dete bolje od majke (roditelja, nije bitno) uvažavam stav razumnog bića za budućnost svog čeda. Tamo budućnosti N E M A. A ko me uveri u suprotno, dobije od mene Forda, kakav god hoće model.

Ili ako udjemo u EU, dajem isti poklon. Smile

Znači, kada me je doktorka pitala šta jedem i kako hranim svoju porodicu, tj. kakav je dnevni meni jednog Srbina i kada sam joj izdiktirala sastojke domaće supe na šta je ona reagovala ovako Smile i da ne pravim koncetrovani krompir pire već domaći, isto se izbečila ovako Smile i kada je na ultrazvuku videla da je moje dete priblizno 4kg težine u 9.mesecu trudnoće Smile i da neću da koristim opijum sredstva da bih dete donela na svet, reakcija ista Smile, a najveći šok je bio kada sam rekla: ne treba mi ništa, dajte mi moje papire, vraćam se u moju Srbiju  Smile
 E to je taj Zapad kome vi težite, svinjska noga ima više intelektualnih ćelija i pizza nije glavno jelo uz večernje kokice i burger sa ćoška.

Uživajte u životu. Ja svoj ni za mm ne bih menjala. Smile

A jel Amfilohije vozi Audija?
Smile

Eminentni Ruski univerzitet :]]
Nije seljacina svako ko zivi u Srbiji, seljacina je svako ko zivi u Srbiji i misli da je to jedno sjajno mesto za zivot, i ne da ne namerava da ikada ode odatle, nego smatra za shodno da i drugima uskrati to pravo, pa makar to bilo i sopstveno dete Smile

hehe..ne znam da li si ti uopste pismena, delujes mi kao neki polusvet..mogu misliti iz koje si pizde materine poreklom..zvuci mi kao neke kosovarski mentalitet (da se ne uvrede normalni sa tog podrucja)

Loša ti percepcija. Uvedi halter kao propratni efekat, možda i uspeš da budeš zanimljiv. Takvi kao ti nisu dobri  ni kao kamen za pete u pedikiru. Smile
Sve u svemu, ovo je poslednji momenat moje pažnje posvećen tvom ništavilu. Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2012, 02:00:57 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Nije tebi bilo upuceno, nego ovoj retardiranoj sto ce da skoluje sina u eminentnoj ustanovi Smiley

Slucajno sam se nasao blizu Saborne crkve bas u vreme kad je umro patrijarh Pavle, pa su oni nesto vecali tu..ko ce da ga nasledi..da si to video svojim ocima, shvatio bi da su svi ti popovi gomila kriminalaca...e bre, izlecu iz zatamnjenih audija i jos se sire..naocare za sunce, psuju nesto u mobilni..ja reko stigla neka ekadrila mudzahedina da nas poroka..jedva skapirah da su nam to svestena lica Smile

idi sad zvekni klincu dve macole..da se celici dok je jos mali Smile

@Eminentna
Odakle ti pare za ford (gde nadje tu tranju...ja biram audi, hocu da upisem bogosloviju ovih dana) ako vec zivis postenim srpskim zivotom?

Na zapadu se ulaze u zdravu ishranu jedno 17 hiljada puta vise nego u Srbiji...mogla si to da primetis ako si negde bila. Na kraju, tvoj je izbor sta ces da jedes, ne postoji nikakav "dnevni meni" koji propisuju dekretom Smiley
A, slozices se (makar toliko mozga mozes da prikupis da ovo shvatis) ipak je lakse odvojiti i isplanirati obrok sa 2-3k evra platom, nego sa 200-300 Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC One
Citat
Svima je ovde zinulo dupe za zapad a kada bi ga osetili, malo ko bi ga odavde prihvatio. Živi bili pa videli, oni koji dobiju tu šansu. Ja sam tu šansu poslala u recikle bin. Jer je nezdrava, nepotrebna, za nas nepodobna.

Naravno, daleko bilo da sam bio u SAD, ni slucajno, pricam napamet.  Smile

A ova prica za doktorku mi je kao iz nekog vica tipa "kako Perica vidi stvari"... ili si baksuz koji je otisao kod lekara debila... da, bas se sve iscudjavaju i sve ih nesto zabole zatudje zivote i veoma su brizni.

Elem, ako nije tajna, u kom si ti to predivnom delu SAD bila kad si tako odusevljena?

I na kraju, ono sustinsko - sta je to sto ce zivot tvog deteta ovde uciniti srecnijim nego da je tamo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Мој саса је напредни Србин, и тако га васпитавам. Дајем му све ста је нормално. Надам се да це ускоро имати и куцу као и ја.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC One
amfilohije ne vozi, voze ga drugi u bezbednim automobilima, kao i sto prilici srpskom vladici na visokom glasu, pod visokim rizikom.

Viskom glasu?  Smile Smile Smile

Jel znas ti ista o tom coveku? Jel znas ko je on, osim titulara u SPC? Znas li ko je pop tigrica? Znas li da je njegov stariji brat (Amfilohijev) osoba sa 3 fakulteta, zavrsio Sorbonu, govori 7 jezika, prosto jedan genijalac... da ga pitas o rodjenom bratu, da ti kaze o visokom glasu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0

Viskom glasu?  Smile Smile Smile

Jel znas ti ista o tom coveku? Jel znas ko je on, osim titulara u SPC? Znas li ko je pop tigrica? Znas li da je njegov stariji brat (Amfilohijev) osoba sa 3 fakulteta, zavrsio Sorbonu, govori 7 jezika, prosto jedan genijalac... da ga pitas o rodjenom bratu, da ti kaze o visokom glasu.  Smile

i amfilohije je zavrsavao skole. bio je i u vatikanu, a nije postao katolik.  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Kombinezon se uhvatio popova a Raner ciljne grupe.

Neka vam je sa srećom i sa popovima i sa Američkom školom vaspitanja, to je sve što ima da kažem. Smile

*i još napomena Kombinezonu da ne provocira Srbine za šamare, jer moj mali može da ga već sada zavali poprilično nezgodno, jer je krupan na tatu a ima srce na mamu Smile

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ja mislim da je to sve - kako se ko snadje.

Znam ih dosta koji su se vratili sa slicnim ili istim razmisljanjima, koji su bili sokirani mentalitetom, asocijalnoscu, zakonima i hladnocom ljudi.. ali ih dosta znam koji su se uklopili, odabrali sebi najbolje od ponudjenog, zive, rade, odgajaju decu kao i svi drugi ljudi na planeti.

Mislim da je osnovna stvar u celoj prici ona cista Darvinovska - prilagodjavanje. Covek treba da tezi da se prilagodi, da uzme najbolje od onoga sta mu se pruza i da se trudi da prevazidje probleme koji kad dublje pogledas i nisu neki problemi za histeriju i bezanje nazad ..

Moja polu-sestra recimo je zavrsila taj "najeminentniji fakultet u Rusiji"  Smile pa posle njega jos jedan fakultet u USA.. i danas zivi u Njujorku, presrecna je, prelepo joj je, radi posao koji obozava koji je hajde da kazemo skroman, ali ona je zadovoljna. Imala je milijardu peripetija oko zelene karte, posla, mucila se dozivljavala golgote razne bez zdravstvenog osiguranja, nije smela ni da se razboli.. pa je uspela i izborila se za svoje, danas ima taj papir i sve joj je mnogo lakse. Sutra ce da odgaja dete i znam da ce da bude super mama.

Tako da, mislim da ne treba pridavati preterano puno paznje stvarima poput tih : doktorka ne moze da veruje, oni su debili, oni koriste opijum na porodjaju, oni su zaglupljeni, ja se slazem da to moze strahovito da iritira, ali isto tako mislim da svako moze sebi da napravi dobar zivot svuda na planeti, samo ako je zdrav. To je jedina stvar koja moze da te sjebe - zdravlje, sve ostalo samom sebi sagradis ako treba ni iz cega, jer - moras.

A ja mislim da smo mi mnogo besni, to je samo moje misljenje, da se niko ne pronadje i uvredi.. mislim da smo razmazeni, besni i obesni .. i da nam das tri prsta mi bi obe sake. To kazem jer znam kako zive gastosi koji voze kamione u Nemackoj, Spaniji, Austriji.. to zivot nije. Al i oni imaju porodice, decu i deca im idu u skole i nisu imbecili i idioti operisani od ljudskosti i znanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
ne pa nebih ja kukao za sasu u americi i ovde da ga ne volim.
americki sistem obrazovanja je los......mozda je gori albanski.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:43:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.