Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvoren Zezeljev most u Novom Sadu  (Pročitano 7305 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Кукњава јер млади одлазе, али ће бити ок кад одлазе јер - у ЕУ смо! Smile

I sta je tu problem ?

Sto ce serBski privatnici ostati sa matorim ili polu-ubogaljenim radnicima ?

Pa desava se - manje ce zaradjivati - nista strasno.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2018, 20:37:25 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Шта је проблем сад што одлазе млади, да питам ја тебе и остале заговараче ЕУ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Шта је проблем сад што одлазе млади, да питам ја тебе и остале заговараче ЕУ?

Pa nije problem. U stvari donekle i pozitivna stvar.

Manja nezaposlenost.

Uz to oni u godinama ( 50 +) se nece buniti protiv grandioznog vodje.

« Poslednja izmena: 05. Sep 2018, 20:44:53 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ето. Зато лепо гласај за Вучића и твоје жеље ће постати стварност. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Ето. Зато лепо гласај за Вучића и твоје жеље ће постати стварност. Smile

Mozda i hocu.

Ako ce to vas budalaste spreciti da se igrate Kimova, djenerala i da tripujete da nekoga mozete da plasite raketlama.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2018, 20:49:18 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Само напред, пристаје ти.

Ako ce to vas budalaste spreciti da se igrate Kimova, djenerala i da tripujete da nekoga mozete da plasite raketlama.

ШТА БРЕ?! Хахахаххахаа каква диабола мајко света. Smile Smile Smile Ма ако, нек је теби весело у глави...
« Poslednja izmena: 05. Sep 2018, 20:53:18 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
a de ti jedes po restoranima sta seres od eu si video zastavu na vucicevim skupovima ovde nama prodajes muda za bubrege

kod nas je gauda 9,80 evra kad se oprilike preracuna kilo
a ja je platim 4.5 evra kilo nasecene

sokici za decu kod nas od 0,2 na slamcicu 0,5e , ja platim 2,5 e 10 komada kvalitetnih ne robne marke

kasica za bebe ista kod nas 2e ovde 0,9 e

sredsva za higijenu,odeca,obuca,tehnika
i ja nisam otisao pre 100 goidina da neznam nego prosle godine ,a pre mesec dana bio na godisnjem i sve je poskupelo
i sad ces ti meni da objasnis kako je 200 evra u Srbiji isto ko 2000 evrava u nemackoj
pa dobro ako mozes da kupis za tih 200evra tv od 58 inci,sony 4  platis sve dazbine i prehranis se onda je isto

zato bi te zamolio da vise nejedes govna,a burek 100 dinara
jebote cak je i burek jeftiniji kilo je 3 evra  Smile Smile Smile

Decko ti si retard nema sta ja tebi da objasnjavam.

Prvo, ja ne znam dakle tebi infomacija da ja nikad nisam video EU i slicne gluposti  Smile

Drugo. ja jesam video tu zabit a trece nisam laggao. Pa farabane kiflice i smesni sendvici u EU nisu ispod 1.8 do 3 evra Smiley
Rucank ( normalan necu da komentarisem).
Stanarine na mesesnom nivou su velicine prosecnog fiat punta u Srbiji.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
normalno da je fast fud skuplji nego u Srbiji i restorani ali ne puno i nejede se svaki dan u restoranima i fast fud vec jednom nedeljno odes u restoran,a i nisu ni skupi 5. odraslih pice i rucak oko 80 evra

idi jedi govna nekom drugom sad ces ti mene zapravo da ubedjujes kolko placam stan i kolko je sve skupo,a ja zivim svaki dan na tom zapadu

lepo sam ti napisao ako ti je isto ovde 2000 i tu Srbiji 200 ti onda uradi sa tih 200 sto sam ti napisao da ja mogu sa 2000 pa se onda javi

iz prve ruke imam informacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
a de ti jedes po restoranima sta seres od eu si video zastavu na vucicevim skupovima ovde nama prodajes muda za bubrege

kod nas je gauda 9,80 evra kad se oprilike preracuna kilo
a ja je platim 4.5 evra kilo nasecene

sokici za decu kod nas od 0,2 na slamcicu 0,5e , ja platim 2,5 e 10 komada kvalitetnih ne robne marke

kasica za bebe ista kod nas 2e ovde 0,9 e

sredsva za higijenu,odeca,obuca,tehnika
i ja nisam otisao pre 100 goidina da neznam nego prosle godine ,a pre mesec dana bio na godisnjem i sve je poskupelo
i sad ces ti meni da objasnis kako je 200 evra u Srbiji isto ko 2000 evrava u nemackoj
pa dobro ako mozes da kupis za tih 200evra tv od 58 inci,sony 4  platis sve dazbine i prehranis se onda je isto

zato bi te zamolio da vise nejedes govna,a burek 100 dinara
jebote cak je i burek jeftiniji kilo je 3 evra  Smile Smile Smile

Decko ti si retard nema sta ja tebi da objasnjavam.

Prvo, ja ne znam dakle tebi infomacija da ja nikad nisam video EU i slicne gluposti  Smile

Drugo. ja jesam video tu zabit a trece nisam laggao. Pa farabane kiflice i smesni sendvici u EU nisu ispod 1.8 do 3 evra Smiley
Rucank ( normalan necu da komentarisem).
Stanarine na mesesnom nivou su velicine prosecnog fiat punta u Srbiji.

Idi lepo siri te price po penzionerskim domovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Jel toliko tesko da se prihvati istina ?

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.