Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvoren Zezeljev most u Novom Sadu  (Pročitano 7250 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Glasanje nogama je najvazniji uopsteni opis stanja
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
Jel toliko tesko da se prihvati istina ?

Ljudi imaju rodbinu tamo, ako to nemaju, imaju internet genije.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
A ja nemam ja sam siroce  Smile

Pa ne postoje veci lazovi nego ovi sto dodju sa strane..Jedu dzem i leba godinu dana i kurce se.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Jel toliko tesko da se prihvati istina ?

jos nisi obasnio kako je 2000 evra u nemackoj isto kao u 200 evra u Srbiji

to sto sebe lazes da ti bude bolje to ne znaci da je istina
pisem ti sa lica mesta i mogu da ti kazem i u oci ako hoces da lazes ko ker jer pojma nemas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Sebe lazem da mi bude bolje ?  Smile
Pa kako ce da mi bude bolje ako sam sebe lazem  Smile

Danasnja dnevnica koju si uzeo vredi kao jedan rucak za dve osobe u nekom osrednjem restoranu u tom gradu gde radis.
Ja to verujem iako ne znam ni sta radis ni gde radis.

A vrv zivis ili u nekom placenom smestaju..pa ti parice ne lete na takve stvari ili pak delis smestaj sa jedno 3 - 5 drugih radnika pa koliko toliko ustedis na to.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ja imam platu znatno vecu od proseka u Srbiji a mogu da pojedem dnevnicu za jedan rucak u restoranu
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja imam platu znatno vecu od proseka u Srbiji a mogu da pojedem dnevnicu za jedan rucak u restoranu

Pa slazem se, slicna je stvar u pitanju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Sebe lazem da mi bude bolje ?  Smile
Pa kako ce da mi bude bolje ako sam sebe lazem  Smile

Danasnja dnevnica koju si uzeo vredi kao jedan rucak za dve osobe u nekom osrednjem restoranu u tom gradu gde radis.
Ja to verujem iako ne znam ni sta radis ni gde radis.

A vrv zivis ili u nekom placenom smestaju..pa ti parice ne lete na takve stvari ili pak delis smestaj sa jedno 3 - 5 drugih radnika pa koliko toliko ustedis na to.

ovde svi zive u iznamljenim stanovima sto se smatra normalno
zivim sa porodicom u stanu od 90 kavadrata u centru grada i ako bas oces da znas za moju dnevnicu moze 5 ljudi da jede u restoranu tu na cosku dvaes metara od mene i ako bas oces da znas ne radim na dnevnicu vec u normalnoj internacionalnoj firmi 40 sati nedeljno slobodni vikendi i sve po ps sto sam mogao da sanjam radeci kod naseg privatnika zadnjih 15 godina
a i nije poenta cena u restoranima vec u prodavnicama ako vi tu mozeta u marketu da kupiti isto za 200 evra kao ja ovde za 2000 ja cu da pojedem govno na sred terazija
tako da jos cekam na objasnjenje kako je 2000 evra u nemackoj isto kao 200 evra kod nas  Smile

me beze ljudi ovde zbog restorana nego zbog normalnog zivota da nemoras da mislis dal ceti plata pokriti sve
normalno ako si normalna osoba budali ni 10 plata nece zaleci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Mene ovde sramota sto sam gradjanin ove zemlje zbog moralnog jada, prodanih dusa zvanih clanovi partije, pacenickog otimanja za drzavni poso.
Ne znam dal je nemce sramota.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.