Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvoren autoput Ljig-Preljina; Vucic stigao sleperom  (Pročitano 13241 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.3
Browser
Safari 7046a194a
mob
Nokia 6220
Ајде нек ми неко објасни, шта је овде конкретно Вучићева заслуга ?  Smile Нарочито бих волео да чујем објашњење од неког спонтано окупљеног  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.59

Čekaj, ko je obećavao zlatno doba, fabriku čipova u Surčinu, više puteva od Nemačke... Opozicija ili Vučić?

Ja bih bio zadovoljan i da urade puteva koliko i genocidna Hrvatska. Nazalost, cak i tu zaostajemo jedno 5 puta minimum.

Al dobro, hvala Overlordu sto otvorio deonicu autoputa. BDP ima da poraste celih 0,05 odsto. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
Čovek radi nešto,tu nema spora. Ali 50 puta više priča nego što zapravo radi.

Citat
znaci kad ti govoris da mozes da uradis nesto nerealno..ti fakticki obmanjujes javnost...
i tu je problem koji ima opozicija..

Čekaj, ko je obećavao zlatno doba, fabriku čipova u Surčinu, više puteva od Nemačke... Opozicija ili Vučić?

Ostalo iz ovog posta je manje više na mestu, tu nemam šta da dodam.

ma radi kurac ministarstva drze donekle strucni ljudi ako sto je onaj moj drugar sto ih je zajebo kad je vido skim ima posla

i kosmodrom kod kikindskih stepa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Na ovom autoputu A2, jedino sto je Vucic ugovorio jeste ovaj put od Obrenovca do Surcina sto treba da pocne da se radi sledece godine. Nadam se da ce da ugovori do Pozege. Posle toga nece nikad ni da se napravi.

Inace mi je bas drago sto se autoput otvara, odlicna vest.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
mob
SonyEricsson k 850i
Ja bih bio zadovoljan i da urade puteva koliko i genocidna Hrvatska. Nazalost, cak i tu zaostajemo jedno 5 puta minimum.
Ali ne na nacin na koji su oni to uradili.

Vucicu kad ces da otvoris Zezeljev most Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.71
Mi treba da imamo puta koliko je nama dovoljno a ne koliko ima Hrvatska koja ima 10 miliona turista godisnje.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
ovaj curan se naduvao kao da je otvorio put od kaljingrada do anadira,a njegova uloga u svemu je ravna nuli cak je i ostetio drzavu za onaj telefonski racun sto nije placao godinama

https://www.google.rs/maps/dir/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%9A%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4,+%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%9A%D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82,+%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B0/Anadyras,+Chukotsko+sritis,+Rusija/@54.969884,65.2065978,3z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x46e33d8d4b7c21a9:0x5050960016126ed3!2m2!1d20.4522144!2d54.7104264!1m5!1m1!1s0x59fc9fafd41a4d1b:0x51a32045e24f047!2m2!1d177.4968266!2d64.7336613
« Poslednja izmena: 07. Nov 2016, 21:57:29 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Citat
Ајде нек ми неко објасни, шта је овде конкретно Вучићева заслуга ?  Smile Нарочито бих волео да чујем објашњење од неког спонтано окупљеног

pa eto..dodik je pravio 100 km autoputa 18 g... Smile
a vucic je uspio da napravi (eto neka bude ..da zavrsi.. mada je on vecinu toga uradio) 100 km autputeva za cirka 4 godine.... Smile pa to smatra uspjehom...

a nebuloze i poredjenje sa titom to je vec nekakav komplex...
jer cak ako je mislio i na srbiju..da je napravio vecu kilometrazu autoputeva od tita..i to je diskutabilno...
a da ne pricamo o cjelokupnoj kilometrazi u bivsoj jugi.. Smile mislim da ni on to ne bi pomislio...  Smile

ako cemo realno...u kakvim se uslovima nalazi drzava...u kakvim je stiscima sa parama(iako on stalno sere nesto o nekim suficitima i bdp-u i sta ja znam sta vise ne sere)
ovo sto je uspio da uradi....za takve uslove je oke...

ali eto...vazno je da je sleperom prosao ispod onog podvoznjaka..ili cega vec...

a na takvim stvarima on uzima poene...i zadrzava i dobija glasacko tijelo...
to je ta medijska manipulacija i kontrola....

u medijima napravi aferu ili bilo kakvu glupost....navuce tupavu opoziciju na tanak led..
a ovi ionako nemaju s cim da se bore protiv njega...i taj s neba dar....objerucke prihvate...
i prime se ko majmuni...
i osinu na sav glas po njegovoj zvakici.... Smile

a on lagano kad dodje vrijeme...to sve na terenu uz stotine kamere demantuje na djelu... Smile

lik je vrhunski manipulator....jako je sposoban...i jako inteligentan...tacno zna u bocu sta treba da radi...
rodjeni politicar... Smile

ja bi smio i da se kockam... 99 posto sranja i bljuvotina i nemilih situacija o njemu...
koje osvanu u medijima
 on sam stvara....

ne bi smio puno da ulozim...ali par cenera bi stavio iz keca u kec...bez razmisljanja... Smile

Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.