Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvoren autoput Ljig-Preljina; Vucic stigao sleperom  (Pročitano 13313 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Ono kad imaš državu u kojoj se više vodi računa o blagostanju parazita nego o milionskim štetama i potencijalnim pogibijama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
није то системско решење па да кривиш државу... државу можеш да кривиш за инертност рецимо и за некажњавање власника отпада.

Када су на притисак из министарства локални полицајци у НС схватили озбиљније свој посао и испретурали неколико отпада и пронашли покрадене стубове, похапсили ту и тамо понеког... крађе се смириле једно шест месеци.... и то је било то. После све по старом с тим што више никад нису успели да нађу крадени алуминијум... дал су га лопови штекали и чекали или секли и претапали јебмлига...

Углавном конкретно овај проблем са оградама је решив нестављањем алуминијума и то је то. Обични поцинковани лим је цирка десет пута неисплатији лопову. Алуминијум је исувише примамљив.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Kako nije sistemsko rešenje?

Kako to da u normalnim zemljama nema ovih krađa ili su izuzetno retke? Zato što se tamo kažnjavaju vlasnici otpada tako oštro da sledeći put kada im dođu lopovi s namerom da ih uvaljaju, vlasnik sam zove 92. Ne samo zato što je naučio lekciju nego zato što mu više na pamet ne pada da se zajebava s time i da rizikuje novu robiju ili bankrot.
Da ne pričam da u 90% slučajeva vlasnik otpada može da identifikuje lopove koji su mu prodali, ili bar da da policiji neki trag o njima. Mala je ova Srbija, i premda jeste jedna velika deponija, MUP da hoće, mogao bi da ima uvid u rad svakog otpada koji poseduje mašineriju za rezanje i topljenje. Ako se radi o višestrukim preprodajama, onda se lepo isprati trag. Aha, Peri je to stiglo na rezanje preko Mike, Mika je kupio od Žike, Žiki su to doneli Laza i Marko... i tako se isprati odakle potiče neka kradena stvar. Najprostija verzija policijskog posla. Pre DNK, pre otisaka prstiju, tako su se rešavali zločini i prestupi.

Al jebi ga, to traži angažovanje policije, inspektora, sudija... a ko će sad da se mlati sa svim tim.

Inače naletim pre neki dan na pola neke emisije odnosno reportaže o nekom ekološkom inspektoru u Velsu koji u pratnji policije ide negde u neku nenaseljenu bestragiju da bi pronašao i slikao ilegalnu deponiju građevinskog materijala ove veličine (ako sam ja dobro video, teško je bilo proceniti jer je bila zamaskirana nasutom zemljom)
Gledam i ne verujem.  Smile Mislim se u sebi šta bi bilo kada bi se ovo pokazalo našim pandurima, inspektorima i sudijama? Ja mislim da bi pocrkali od smeha. Vidi ga šaban, ide u nenaseljeni pičkovac da lovi tipa što je na svom imanju izbacio 10 kubika zemlje... kak'a budala!  Smile  Eee al zato u toj zemlji punoj takvih šabana možeš da hodaš i voziš auto po javnoj površini bez bojazni da ćeš da završiš u Urgentnom jer je neka svinja pokrala inventar a odgovorne trutine bolelo mudo da ga kazne.  Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2016, 19:47:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
ја сам писао о гледању кроз прсте тим ситним лоповима јер су у тешким ситуацијама... о једном пандуру. Након чега си написао...

Ono kad imaš državu u kojoj se više vodi računa o blagostanju parazita nego o milionskim štetama i potencijalnim pogibijama...

... оно о чему сам говорио пре тога није системско решење државе већ појединачан случај... што и написах... није системско решење.

А та прича како је то у нормалним државам уређено а овде не, прежвакана и досадна више искрено.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2016, 19:55:14 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
I šta ti uopšte hoćeš da kažeš?

Osim da te boli kurac za svet van Srbije, to mi je već odavno jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Рекао сам каква је ограда, зашто се краде, ко је краде и разлоге зашто се то не решава. Изнео седамнест чињеница везаних за тему без да сам нешто давао мишљење о њима.

А то како треба решавати проблеме остављам вама стручњацима који не знате ни шта је то тачно проблем овде али знате како се то треба решити јер сте видели емисију како се то стандардно решава у Велсу ...толико стандардно да морају снимком и емисијом да овековече редовно рутинско решавање ствари.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.99
Drzava treba da obezbedi narodne kuhinje za te sto nemaju para. Ne moze da se tolerise kradja, to nije normalno. Ovde su ipak veci lopovi oni sto drze otpade nego oni sto kradu AL.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Ništa onda, odsad sve da pravimo od pocinkovanog lima. Zašto bi se 1000 propaliteta i štetočina prilogađavalo zakonima kada može nas ostalih 6.999.000 da se prilagođava njima.

Inače u Beogradu su od skora počeli da nestaju čak i kameni ivičnjaci, kocke iz kaldrma i ploče sa trotoara. Tako da ako je neko u stanju da marnjava kamenčuge ne vidim zašto bi ga odvratio pocinkovani lim.  Smile Al dobro de. Možda grešim. Ajde da pređemo na taj pocinkovani lim pa da vidimo.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2016, 20:31:27 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Деоница од Београда па негде до Ковиља ваљда... има ограду са стубовима од поцинкованог лима који је уграђиван пре него што је неки геније видео да се у Европи ради другачије, а чим је другачије значи да је боље... па решио да примењује алуминијумску ограду овде.

Резултат је да ова прва стоји и даље, а ове друге пола има, пола нема...

И то није једини пример глупости услед слепог преписивања и некритичког усвајања којекаквих европских норми и стандарда... услед тог ''ма шта знате ви, видите како се ради у Европи то су уређене земље'' ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
I dobro, i recimo da od sad pa nadelje sve što se nekad pravilo od aluminijuma, počne da se pravi od tog pocinkovanog lima.

Šta ćemo sa preostalih 20352362632600 stvari koje ostaju, a koje su od aluminijuma?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.