Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 09:20:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otpor  (Pročitano 20096 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Zeljko, u hrvatsku se islo ratovati za narod koji je tamo zivio. koji je tamo ubijan i maltretiran. koliko god to izvikano tebi i svima zvucalo, 90-tih su srbi u bosni ratovali da spasu glave. i morace ponovo. ubrzo. u pravu si za borce. kao i za nacionalnu strategiju kakva god bila.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Za borce ste u pravu, za zlocince ne. Ja samo zato sto sam patriota ne mogu da kazem da zlocina nije bilo. Ne zbog drugih, vec zato sto bih lagao sebe.

Ja ne imenujem ko je zlocinac a ko ne, samo kazem da svaki zlocin treba kazniti. Jer zbog nekoga ko je ubio onoga ko je zarobljenik, ili ko je isao u rat da bi krao, pravi heroji danas (a ima ih), i jesu u poziciji da svi sumnjaju u njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nijedan rat ne moze proci bez zlocina, jer svako ubistvo je zlocin. Ali kada dodje vreme rata onda se gleda samo jedna stvar "bolje ja tebe nego ti mene" tj. gledas samo da prezivis i spases svoj narod od stradanja. Naveo sam i lazne heroje poput Seselja i drugih politicara koji su samo izvlacili korist iz rata za razliku od naroda i boraca. Svi znamo da su mnogi mafijasi tada nasli novi nacin da zarade i jos se vrate kuci kao heroji. Takvima i treba suditi a po meni treba ih i ubiti kao jer su nasli da zarade na nesreci tudjeg naroda(nije lepo zaradjivati na tudjoj nesreci). Ali nije u redu sto danas se govori da su svi borci zlocinci jer se vojska nije borila da zaradi vec za svoju cast. A po meni je zlocin ubijanje neduznog naroda kao sto je radila ustaska vojska koja se izivljavala na Srbima civilima. Lako je civile ubijati. A da Srbija nije prodala i povukla svoje snage nikad oni ne bi ni pobedili jer oni su kukavice i nisu rat mogli dobiti u okrsaju dve vojske vec su morali da potplate nas vrh. Ja rat smatram za okrsaj dve vojske a ne jedne vojske i civilnog naroda koji zivi tu.
Za rat u Hrvatskoj smatram da nije vodjen za narod koji je tamo ziveo(mada je narod tako mislio i vojnici), vec je vodjen da bi odredjen krug ljudi blizak vlasti zaradio i izivljavao na drugima. Mafijasi i srpska vlast su napunili dzepove i sebi obezbedili lepu buducnost(takodje i svojoj deci), dok je jadan narod morao da prebegne u Srbiju bez icega.
U Bosni je veoma moguce da ce opet biti rata, ali mislim da ljudi u Bosni ne treba da brinu jer im sada nece izostati pomoc iz Srbije.
Mislim da treba da se ugledamo na siptarsku nacionalnu strategiju, koji su se mnozili na Kosovu 50 godina i od manjine nastali vecina(jos su i isterali druge narode), i to uz pomoc Albanije i njihovih mafijasa. Cekali su i evo ma koliko to bilo bolno za nas docekace nezavisnost(mada su i sada nezavisni).
Tako i mi ovde treba da pomazemo ljude u Bosni i Hrvatskoj i mozda za 10, 20 ili 50 godina opet sve te teritorije budu nase . Setimo se 1905. kada je Srbija dobila nacionalnu strategiju sa ciljevima da se oslobode okovani delovi gde su Srbi ziveli. U Balkanskim ratovima je oslobodjeno Kosovo i Makedonija a zatim 1918. i drugi delovi gde zive Srbi. Tako i danas Srbija mora da bude za ostalo srpstvo poput Pijemonta u Italiji, tj. drzava koja ce da na sebe preuzme odgovornost i osmisli kako da svo srpstvo ponovo zivi zajedno.
A Srbiju jos bolje da poredima sa Pruskom i cuvenim Bizmarkom(majka mu je bila srpkinja, vidi se nasa krv) tj. da njegovom cuvenom politikom osnazimo prvo sebe unutra (smirimo one muslimane u Raskoj i da ih sve pokrstimo, jer ako su mogli da se pomuslimane mogu sada da se ponovo vrate na svoje), da osnazimo svoju vojsku i ostale jedinice i organizacije a potom redom da oslobadjamo svoje teritorije. Takodje malo da i sebi uzdignemo trend u svetu odnosno da potplatimo poput siptara i muslimana novinare i svetski poznate televizije koje treba da nas pokazu kao oslobodioce sto i jesmo(medijska kampanja).
I ja bih voleo da sve moze diplomatski ali to je nemoguca misija. Iako je Srbija prvu posle 5 vekova, dobila drzavu ili bolje reci siru autonomiju u Drugom srpskom ustanku posle diplomatskih pregovora, ipak to nije nikakav bio znacaj naspram one nezavisnosti koje je Srbija dobila posle Srpsko-turskih ratova, sto dovoljno govori da nema nista bez oruzja.
I kao sto sam naveo u primeru Pruska je isto sastavila Nemacku preko oruzja a ne preko diplomatije. Treba biti i dobar diplomata, odnosno da izostavimo iz svih ratnih desavanja velike sile a ne kao u Hrvatskoj i Bosni kada su dolazile specijalne jedinice iz svih delova sveta da se bore protiv Srba, a Kosovo necu ni da spomenem jer je dovoljno jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Kao sto su oni ubijali civile, i nasi su (ne kazem da smo mi vise, ali cisto da budemo posteni, a ne uvek kao da mi i ne znamo da se ratovalo).

Jedino sto na ovo mogu da ti odgovorim jeste: Kada je to sa Pruskom i Pijemontom bilo? Lepo je navesti takav primer, ali to je isto kao da si rekao i stari Rim, ili Makedonija za vreme A.Makedonskog. To je bilo drugo vreme i druge okolnosti. I pored nekih nasih zelja, moramo biti svesni trenutka u kom zivimo, a realnost je da kada bi mi sada zapoceli neki rat, samo bi nalozili medije da izveste kako eto opet Srbi prave sranja, a posto nije prvi put onda mora da je to cinjenica da smo narod koji ne moze da zivi u miru, i onda bi nas i oni koji nisu do sada, zajedno sa onima koji jesu, razbili gore nego ikada do sada. Ipak mi nismo Izrael, i kada vidim kako oni rade sta hoce, mogu samo da kazem nazalost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se da su to bila druga vremena odnosno bilo je manje sila nego danas. Takodje nisam ni mislio da se odmah ide u rat, vec kao sto sam rekao "poput siptara", a pod tim sam mislio da na tome treba raditi dosta i dugo, ali ako treba mogo toga uraditi i mnogo vremena treba potrositi(pa i novca) to ne mora da znaci da mi uopste ne treba da imamo neki plan sa ciljevima koje treba pokusati izvesti. Kao sto imas i dugorocne planove i ciljeve u ekonomiji tako bi trebalo da Srbi dobiju i u politici.
Pod nacionalnom strategijom podrazumevam bas te planove i ciljeve koji su potrebni da bi Srbija zastitila i uradila nesto za svoj narod koji zivi u Srbiji i van nje( ne mislim na dijasporu). Da Srbija uvek bude spremna da zastiti svoje ljude u Bosni, Hrvatskoj i gde god bude trebalo, a ne kao devedesetih da bez ikakvog plana i cilja se krene u ratove koji su bili samo korisni za mafijase.
U te planove treba da udje i medijska kampanja kao sto rekoh, a za to je potrebno dosta para i vremena kada pogleda danasnje stanje.
Mi Srbi uvek zivimo u magli i ne vidimo ni prst ispred sebe, zato nam se ovo i desava. Mi nikad nemamo dugorocne politicke planove vec kako se i vlast menja, menja se i politika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
u Hrvatskoj i Bosni se ratovalo za spasavanje Srpskog naroda od strane nas i hrvata i njihove ideje istrebljvanja Srpskog naroda,Srbi muslimanske veroispovesti su bili manipulisani od strane vise strana (hrvata,saudiske arabije ...) ali kad je pocela da se proliva krv svi razlozi i ideje se gube , a krv se na ovim prostorima ispirala kvrlju i tako u krug ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajte vi opet u Bosnu...Bujrum  Smile

da vidte kako musa dere jarce...pa da citav srpski narod spasim  Smile
IP sačuvana
social share
Moj dom je BIH,ja dizem zastavu do neba !!!!!

i da,da...do haosa i rasula sve vas vodi Baba Jula Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Tabi cu javno jos jednom da opomenem....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung S7
Citat
opste ne koristim dva nicka i nemam pojma ko je pobuna. Ne koristim i nikad ne bih koristio dva nicka jer ne razumem sta dobijam od toga, mogu samo da izgubim svoj identitet i misljenje. Inace ovaj pobuna nema toliko lose misljenje a to je zbog toga zato sto je decko iz Vojvodine kao i ja, a ljudi iz Vojvodine su veoma pametni ljudi sa malo jacim izrazenim temperamentom sto su nasledili od svojih predaka. Ljude koji mi se ne dopadaju i nerviraju me vredjam iskljucivo u lice jer zelim da ih vidim kako i njih uspem da iznerviram, a ruke manje trosim na vredjanje preko postova i iskljucivo ih koristim za fizicke obracune sa neistomisljenicima

Jes ti zdrav?Or you need some help?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Mi u stvri nabijamo komplekse narodima oko sebe. Muslimani nas mrze, jer nas se boje. Hrvati bi htjeli da budu kao mi, ali nesto im ne ide bas najbolje iako kradu sve sto stignu od nas. Eto kad ste culi u svijetu za zajebane hrvate, muslimane, madjare rumune.. zna li neko za nekog slavnog bugara? samo su srbi zajebani. ostali su svi nekako u sjeni. i to u svemu.
Sto se tice konkretno muslimana, oni su u toj prici najjaci. evo vidite kako oni loze nesto, satro bosna power Smiley, mi jaki, ovo ono. do prije 2 godine, nisu smjeli ni u snu da se upustaju u takve price. bili su srecni sto su onako dobro prosli u ratu. e, a kako vrijeme prolazi, stariji su otisli ili se bave svojim poslom, a ovi klinci se loze na price nekih lokalnih klosara, misle da su oni imali neku vosjku sta li, pa ispadaju smijesni. cak simpaticni. ali vecina ih (nadam se) jos uvijek zna da, kada bi doslo do sranja, u stanju smo ih poizbijati za 1 jedini dan. kao i hrvate.
kad polako nestane ovih njihovih koji znaju ko su i sta su, njihove klince i neobrazovane budale koji im cine najveci dio populacije, ce ponovo neko uvjeriti da su oni sila i bice rata. tako je oduvijek. Samo i kod njih su borci, likovi koji su trunuli po rovovima (a kod njih je to bas bilo gadno Smile Smile) marginalizovani vise nego kod nas. nema ih nigdje. valjda se boje da bi neko mogao progovoriti o tome sta se desavalo po ratistima.

jebeno je zivjeti pored srba. samo sto mi to ne osjetimo.  Smile     
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 09:20:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.