Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 23:06:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otpor  (Pročitano 20006 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ja citajuci prvu stranu vec htedoh da napisem da Pobuna oznacava da mu se mozak pobunio, strajkuje protiv realnosti, kad ono on sam potvrdi da je tako, pa se svaki drugi post tripuje da je druga osoba. E pobuno, ovaj Zeljko, ovaj...ma ko si ti ustvari???

A glavno je pitanje ko je ko u tebi od njih dvojice. Vidim Zeljko kaze da tesko ko zna bolje istoriju od njega, a pobuna je ne zna.

Koji je ovaj sto preti i vredja samo u lice? Pobuna nije, znaci Zeljko je taj koji ostaje redovno bez teksta i ne zna da uzvrati verbalno, pa pribegava drugim sredstvima.

Primecuje se da i imaju razlicite dioptrije, posto jedan vidi grb u sredini, a drugi postuje zastavu sa grbom na levoj strani.

Obojica su isti po pitanju temperamenta i gubljenja zivaca, sto opet govori da se lako ostaje bez reci. A i da nije tako, to nije opravdanje. Svi veliki Srbi su poznati po strpljenju i inteligenciji u najtezim situacijama, a tebi neko uputi par reci na forumu pa planes. ccc

A to sto brines o bracnoj sreci admina, lepo od tebe, ali prvo se ti dogovori koji ce od vas dvojice da nadje devojku. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pobuna... zeljko@8... odluci se za jedan nick... ako nastavis da istovremeno koristis oba.. bices banovan sa foruma...
Ako ti nije jasno o cemu pricam....

Uopste ne koristim dva nicka i nemam pojma ko je pobuna. Ne koristim i nikad ne bih koristio dva nicka jer ne razumem sta dobijam od toga, mogu samo da izgubim svoj identitet i misljenje. Inace ovaj pobuna nema toliko lose misljenje a to je zbog toga zato sto je decko iz Vojvodine kao i ja, a ljudi iz Vojvodine su veoma pametni ljudi sa malo jacim izrazenim temperamentom sto su nasledili od svojih predaka. Ljude koji mi se ne dopadaju i nerviraju me vredjam iskljucivo u lice jer zelim da ih vidim kako i njih uspem da iznerviram, a ruke manje trosim na vredjanje preko postova i iskljucivo ih koristim za fizicke obracune sa neistomisljenicima. Za ljusina naucnika nisam cuo jer me ne interesuju ruski naucnici, a jedini naucnik koji me zanima je Mihajlo Pupin koji je rodjen u Idvoru u mojem Banatu. Takodje Coolrunneru koje tebe prozivao stvarno ne razumem i mislim ako Anea vec meni preti i govori mi da ne vredjam druge onda ne razumem zasto i tebe ne opominje. Inace ako ne znas da smo ista osoba onda nemoj ni da komentarises jer ne volim da me porede sa drugima. A stvarno bi bilo jadno traziti uopste devojku preko foruma jer ako je imas pored sebe koji ce ti ona forumska i da sam hteo da trazim stavio bih licni oglas.
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Zelim unapred da se izinim svim Adminima,ucesnicima diskusije,popovima,ribama, i Nato snagama ako nekog uvredim sad kad krenem da trcim po ovom kretenu .
Dakle jeste,mozak mi se pobunio i da strajkujem protiv realnosti, za razliku od tebe koji si ona vrsta ljudi koja ide pravo dok neudari u nesto onda se okrene i opet tako,zato sto pripadas vrsti ljudi koja glasa za radikale ili DS do smrti tipa dupe dajem stranku nedajem i pored cinjenice da bi te prvi poslali u Tarzaniju da branis Srpske interese a drugi bi prodali svoju i tvoju kevu na gomili,samo da bi EU gurnula zastavu evropske unije u dupe pa sve do krajnika.
A ti ces da me ucis istoriju,s obzirom da neznam kakvo je tvoje znanje iz istorije nemogu da kazem da je znam bolje od tebe ali sto se tice ratova tesko da je neko na ovom forumu saznao i video kolicinu sranja koju sam ja video.

Sto se pretnji tice nevidim potrebu  kome i zasto da pretim ali ako bi me naprimer ti neznam kako uvredio ja bi trazio da mi posaljes tvoju adresu do mi to kazes ponovu u stereo zvuku.

Sto se tice zastave ocigledno ti imas problema sa ocima ili nisi procitao sve sto je trebalo da procitas,ja se na zastavu zalim zato sto je napravljena u Americi ili EU a pre ce biti EU jer pretstavlja uvredu Srbije stavljajuci grb u levu stranu a ti ako si toliko glup da neznas sta to znaci mozda je trebalo da prvo procitas koju slikovnicu ili nedaj boze knjigu pre nego sto si zaredjao da vredjas na sve strane.

Srbi se ponose svojim temperamentom, a ja nemam nameru da branim ponasanje i nacin razmisljanja celog Srpskog naroda ovde,tako da mogu samo da kazem ,sta tebe boli kurac za moj  temperament i kakve veze to ima sa temom.

A ovde stizemo i do tvog poznavanja istorije, da znas bilo sta o "velikim Srbima" znao bi da su svi redom bili izuzetno temperamentni ljudi...nesto se nesecam da je Karadjordje bio stalozen ili Zivojin Misic.Doduse ovi sa Macekom su bili jako stalozeni ...

O bracnoj sreci admina uopste ne raspravljam, pitam da li je udata/ozenjen odnosno zezam zato sto joj jos nije puko film a to je neobicno kod Admina jer su svi na vrh **rca,dakle 100 poena za Admina.Sto se tice devojke jednu imam za Zeljka neznam,ali mozda bi mogao da ostavis onu tvoju adresu kod njega ako imas sestru .
A sva moja napucavanja sa Zeljkom su bila rasprave tipa i nevidim zasto bi se on verbalno razracunavao samnom to jest dok se ti nisi stvorio sa svojim "save the world by moron" stavovima.
A i iskreno malo me nervira tvoja vrsta ljudi (Flateri) koji se ukljucuju bez bilo kakve ideje kojima je dosadno pa adje malo da se popice sa nekim,najcesce kad neko pogresi pri kucanju ili kad slucajno nesto zaboravi ili zapostavi,pravi onaj B92 proizvod (nemam nista protiv vecine ljudi tamo samo protiv nacina finansiranja i rukovodstva) 100 ljudi u septickoj jami pokusava da izadje napolje ali uvek se nadje jedan koji se zali na ove stose guraju licno malo mi je muko od toga preseli se ako ti se nesvidja "temperament" ovdasnjeg naroda a ako ti se neseli naoruzaj se ostavi adresu i mozes da pokusas da se razracunas sa svima.

Unapred se svima izvinjavam ako sam nekog uvredio osim ovog kretena .
I sledeci put molim te nadji pravi razlog da postujes a ne samo da bi nekom kao meni puko film.
p.s nadji devojku ili decka breeeee
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bravo za Pobunu.  Smile Dobro si skresao onom coolslepcu. Sto se tice devojke imam i ja tako da mi ne treba nicija sestra a sto se tice ovog zavadaca coolija ili odkuliraj ili stvarno mi posalji tvoju adresu ili pak daj da se negde nadjemo pa da resimo stvari. Inace ja sam iz Petrvograda(Zrenjanin) i slobodno dodji nikada se nikog ne bojim niti strepim od bilo koga, naprotiv preslisam ljude kao sto si ti.
Izvinjavam se Anei i Pobuni ako sam ih necim uvredio ili im napravio probleme.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ma nek me vredja ko oce ali da ima smisla a ne bre neki steker kom se nedopada moj "temperament"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Al sam im skresao!!!
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
To sto sam vas poredio je posledica onoga sto je admin napisao o dvojnom nicku.

To da si temperamentan, ponavljam a ti potvrdjujes, znaci da nemas sta da kazes pa glumis ludilo.

To sto ti imas predrasude da neko mora da bude ili za Srs ili za Ds, kako ti rece, sta mene boli kurac sta ti mislis. Ukratko, ni za jedne od navedenih. Prica o B92 ti je jos smesnija, ne trpim njihovu antisrpsku uredjivacku politiku, ali ti je zakljucak da ih volim bas dubokouman.

To sto si umislio da si Muhamed Ali pa bi sve da bijes (uuuuuuu), pazi da te ne stigne parkinson.

Nas jedini razlaz u misljenju nije u tome sta ko misli o ovoj nasoj (jedinoj) zemlji, vec je krenulo od nacina kako iznosis svoje stavove, a posto ja verujem da sve moze da se kaze normalnim i kulturnim tonom, to cu ti uvek osporavati (za ostalo se mozemo dogovoriti).

Karadjordje i ostali su bili temperamentni ali promisljeni, nisu igrali na prvu loptu, vec im je temperament pomagao da sprovedu u delo ono sto su temeljno smislili i razradili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
Citat
ja sam iz Petrvograda(Zrenjanin)

to mnogo sta objasnjava...btw. imate istog provajdera....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 308
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
BlackBerry bold 9000
Hehehe, koliko niskofrekventnih talasa od samo dvojice marginalaca...

Ovaj prvi, Pobuna, mrzi sve što nije srpsko, voli sve što vole mladi i pozdravlja sve koji ga znaju...

Ovaj drugi, Željko, talentovani dečko iz Vojvodine koji je pamet i temperament nasledio od predaka (majko mila), mi je suviše simpatičan da bih mogao da bilo šta prokomentarišem...

A, sad malo ozbiljno....

Draga gospodo (nije da zaista mislim da ste gospoda, ali mi kućno vaspitanje ne dozvoljava da vam se obratim onako kako bi trebalo), zbog gomile gluposti sličnih onima koje ste vas dvojica (ili, ipak samo jedan) izneli, i moja i vaša zemlja Srbija u modernom i civilizovanom svetu ima tretman gori nego da smo pleme Apača ili Bušmana. Pitam se, a pretpostavljam da se i veliki deo drugih ljudi ovde pita, šta je to što u čoveku može da izazove takvo razmišljanje, koje kao primarni proizvod ima toliku gomilu gluposti, budalaština i, izvinjavam se svim pristojnim i kulturnim ljudima ovde, sranja, da to više, stvarno, ne može da se podnese. Naravno, finalni proizvod svega toga je ovo sranje u kome danas živimo...

Na stranu to što se, draga moja gospodo, kroz vaše postove provlači agresija, vandalizam i šovinizam, ono što me stvarno zabrinjava je činjenica da ste u svakom trenutku spremni da uđete u otvorenu i, potpuno neverovatno, "argumentovanu" raspravu o opravdanosti i svrsishodnosti takvog razmišljanja. Naravno, kao što bi se moglo i očekivati, argumenti su svetlosnim godinama udaljeni od zdravog razuma, logike ili morala, ali, kao što bi se takođe moglo pretpostavljati, vama to ne predstavlja, ama baš nikakav, problem.

Ono što me posebno boli (eto, da i ja priznam neku slabost) jeste činjenica da, iako volim Srbiju i iako je volim više nego što ćete vi i slični vama ikada moći da je volite, me horde vaših istomišljenika (a, verujem da ćete im se nakon ovog posta i vi priključiti) u meni vide izdajnika, izroda, srbomrsca... To što ja ne želim da se Srbija vrati u srednji vek, to što ne želim da se moja i budućnost moje dece i dece moje dece gradi na krvlju, patnji i stradanju, smatram ispravnim i civilizovanim. To što ne verujem u zločin, proterivanje i maltretiranje drugih nacija samo zbog toga što se to dogodilo mojoj, smatram svojom prednošću i prednošću svoje zemlje. Ja, dakle, svoju zemlju ne mogu i neću da gledam kao parče "divljeg zapada" u kome je svako ko se razlikuje po veroispovesti, boji kože ili imenu i prezimenu biti neprijatelj. Svojoj zemlji ne mogu da želim da bude crna tačka Evrope, slepo crevo koje svi zaobilaze i koga se svi plaše. Hoću, bre, da živim u normalnoj zemlji, da je i sam stvaram, a ne rušim, da ljudima ne pretim razbijenim vilicama, povađenim očima, odsečenim glavama. Hoću da mi se dete (jednoga dana kada ga budem imao) smeje, da uživa u životu, a ne da plače zato što mu je otac na ratištu. Hoću da nikada više niko u ovoj zemlji ne mora da spakuje ceo svoj život u plastičnu vreću, kao što sam ja to morao da uradim. Hoću, bre, da živim, bolesnici jedni bolesni... A, vaše traume i komplekse iz detinjstva, glasove iz glave i ružičaste slonove lečite i ganjajte na nekom drugom mestu. Ovoj zemlji niste potrebni...
« Poslednja izmena: 16. Avg 2006, 10:13:07 od Dell Boy »
IP sačuvana
social share
This time next year we'll be millionaires !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Coolrunner ajde reci mi sta je lose kad je neko temperamentan posto izglead da si negde pokupio rec za koje nemas pojma sta znaci.

Da svi ljudi na svetu su podeljeni na SRS i DS (nemislim na politicke partije,metafora ....)
"Vecina ljudi nezeli slobodu, samo dobre gospodare"

B92 volim zato sto lazu do imbecilnosti i toliko su okrenuti svom cilju za koji su placeni da mozes da predvidis sta ce sledece da se desi kod nas posto te bar mesec dana unapred pripremaju svojom propagandom, a i jedina televizija koja ima koliko toliko pismen kadar.

sala o Muhamedu Aliju je fantasticna voleo bih da se tebi desi nesto slicno pa da te neko podjebava.

Ovo da ali ako se neko pravi da je od svile dok gaze po njemu ko je tu lud,zato nam je "politicka elita" (fantasticne reci,jedan nema veze sa drugom) takva kakva je ...netalasaju.

Sta je admin istripovao a vi se svi hvatate za to nas dvojca su totalno sva razlicita tipa i verovatno je pocelo kao zajebancija na nas racun da isto razmisljamo a vi ste to shvatili kao cinjenicu da su dva tipa jedan ...neznam ne kapiram ali super.

Dell Boy odakle krenuti sa tobom ocigledno nisi procitao celu temu ili si jako glup posto nekapiram odakle ovo sa mnom koji mrzi sve sto nije Srpsko ali ajde (genije ajde pogledaj froum malo nize pa procitaj par tema pa startuj mozak).
Reci mi kojih gluposti molim te ovaj nemogu da ih snimin od svih ovih tvojih kulturnih sranja.
A to kako je Srbija tretirana je posledica ogromnog broja ljudi tvoje vrste.
Agresivnost da ...
vandalizam ...sta ?
sovinizam ...ajde ti uzmi recnik pa se cujemo nisi ti nesto dobro povezao.

Odkle ova ideja,ko te bre smatra izdajnikom,standardna svadja oko rezlicitog misljenja kakav izrod,izdajnik ?!?!?! (eto zasto B92 mora da nastavi da se emituje,drugo misljenje....)

Da mi nesto razjasnimo ovde o europi ,evropa  je nastala u krvi,sve najgore grozote su dosle iz evrope,kada su u evropu dovlaceni robovi,Srbija se borila za slobodu,kada je pored mnogih drugih zlocina evropa krenula da istrebljuje Jevrejski narod Srbija je primala sve izbeglice koju su bezale ovamo i bila jedna od retkih zemalja koja ih nije istrebljivala za razliku od celog sveta.Dakle ja se ponosim sto je Srbija crna tacka u evropi a tebi ako se nesvidja ili pokusaj da ubedis ljude da si ti u pravu ili se teraj tamo gde se tvoj uzviseni i kulturni stav postuje.
A jel hoces da tvoje dete ima pravo da razmislja kako hoce,jel hoces da jednog dana kada na televiziju izadje neki kreten i zamoli sve Srbe da izvrse samoubistvo radi boljeg "prosperiteta" da tvoj klinac bude prvi koji se baci sa litice verovano neces ali dokle god tvoj klinac razmislja kako on hoce i dokle god svi nasi klinci razmisljaju onako kako hoce Srbija nece biti pozeljna nigde u EU a posebno u US.

Ja sam imao savrseno detinjstvo ...doduse moj komsija nije vidis njegovog caleta su kada je 41 evropa usla na tenku u Srbiju streljali zbog toga sto je bio u otporu (sta ces nije hteo da razmislja proevropski).

Sto se tice mog mentalnog stanja tu se slazemo "nijedan covek se nevrati iz rata neranjen"
ali i to ima svojih prednosti ,ajde molim te preseli se u Vranje pa cemo svi mi koji nismo dezertirali 99 da se preselimo van Srbije ,pa kad ti turci umarsiraju u Vranje i kad ti razapnu klinca i pobiju celu familiju mozes da razgovaras sa njima kulturno i fino.Ko zna mozda ti ovaj iz MK komerca brani familiju ili mozda Seselj ili mozda Tadic ?
ima jedna divna recenica u vezi toga..."u Beogradu nestane struje i mi izgubimo rat" ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 23:06:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.342 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.