Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: .. Otkrijte zašto pušite, pa ćete lakše prestati ..  (Pročitano 26233 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
@Munka

Meni ta zena kaze da joj bude muka kad oseti duvanski dim  Smile Tako da i misli da pusi zgadi joj se, i to je razlika. Bice da su te sto ti reklamiras nekako finije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
Nokia zvrr

Rizik da obilis od necega ti postoji i da nista stetno ne konzumiras...recimo manji je razik da obolis ako pusis umereno, 10 cigara do paklu na dan, nego da pusis tri pakle...isto po meni zavisi i koje cigarete pusis...da li mesas vrste...mislim oko toga se sad digla halabuka, odjednom je trend ziveti zdravo, besporocno, moj je problem ako se svesno trujem nemojte mi propagirati ova sranja...druga stvar koliko je sad navodno stetnih stvari sto se tice hrane, itd, koje su pre 17 godina bile korisne, tako da mislim to je sve propaganda...ti ako nisi skapirao, ja sam to i rekao da neko od tih fabrika duvana lepo zaradjuje, ali zaradjuje i na propagiranju odvikavanja od pusenja, raznih preparata glupavih itd...ja ponavljam, da je toliko znacajno stetno ne bi se oni igrali sa ogromnim brojem zivota radi zarade, jer ogroman je broj pusaca...mislim dajte ljudi, sami sebi navlacimo bedu, vecito je prizivamo, najbolje je da pocnemo da zivimo u staklenim zvonima...ja kazem moj je problem da li se trujem, i niciji vise, sad ces ti meni reci pa trujes i mene, a ja ti kazem - ako te moja cigareta ubije, ja cu izvrsiti harikiri istog momenta...a ja tvrdim, da te propagande, i zakoni o zabrani pusenja, u svakom tvrdoglavom i zagrizenom pusacu bude bunt i veci poriv za pusenjem...

Naravno da bi se igrali. Smiley Šta je briga tamo nekog direktora fabrike hoće li osoba koja konzumira njegov proizvod, a između njih nema direktnog kontakta, oboljeti od kakve bolesti. Pušenje je socijalno prihvatljiva bolest zavisnosti. Dakle, to jeste bolest. A prihvatljiva je zato što se tu vrte ogromne pare i nije lako ubiti zlatnu koku. Na to države jednostavno nisu spremne.

To za harikiri.. Plemenito od tebe. Wink Ipak, nemoguće je dokazati koja kap je prelila čašu. Pušenje ima kumulativan efekat, kroz duži vremenski period. To je ustvari hronično samoubistvo jer na ovaj ili onaj način ti skraćuje i/ili smanjuje kvalitet života.

U pravu si da svako ima pravo na svoj izbor. Ali treba uz taj izbor prihvatiti i njegove posledice. Najveća vrijednost koju čovjek ima jeste zdravlje. Stoga nikad ne može biti dosta priče o zdravim stilovima života, o štetnostima ovih ili onih djela. A ljudi neka sami za sebe izaberu.

Sve i da nijedan pušač zbog ovakvih kampanji ne prestane s pušenjem, ako postoji makar jedna osoba koja je nepušač i koja zbog ovakvih saznanja ne počne s pušenjem, kampanja je ipak donijela nekog dobra. Smile 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 
Ja se nisam pronasla u tekstu  Smile
Iskreno, nemam nameru da prestanem da pusim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.0
То је оно најгоре, што се не размишља о престанку. Као да нисам свесна да уништавам своје здравље.
Ове таблете или већ шта је, чула сам за њих, као што сам чула да не делују свима исто, неко успе уз њих да се реши тог порока, а неко не.
Иначе ни ја не размишљам о престанку, можда је код мене инат, јер су покушавали да ми забране  Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2012, 21:05:31 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung 
Nikad mi niko nije branio, jednostavno gust mi je uz kaficu ili neko vince Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
prestanite da pusite ali zato jedite gmo hranu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 5S

Rizik da obilis od necega ti postoji i da nista stetno ne konzumiras...recimo manji je razik da obolis ako pusis umereno, 10 cigara do paklu na dan, nego da pusis tri pakle...isto po meni zavisi i koje cigarete pusis...da li mesas vrste...mislim oko toga se sad digla halabuka, odjednom je trend ziveti zdravo, besporocno, moj je problem ako se svesno trujem nemojte mi propagirati ova sranja...druga stvar koliko je sad navodno stetnih stvari sto se tice hrane, itd, koje su pre 17 godina bile korisne, tako da mislim to je sve propaganda...ti ako nisi skapirao, ja sam to i rekao da neko od tih fabrika duvana lepo zaradjuje, ali zaradjuje i na propagiranju odvikavanja od pusenja, raznih preparata glupavih itd...ja ponavljam, da je toliko znacajno stetno ne bi se oni igrali sa ogromnim brojem zivota radi zarade, jer ogroman je broj pusaca...mislim dajte ljudi, sami sebi navlacimo bedu, vecito je prizivamo, najbolje je da pocnemo da zivimo u staklenim zvonima...ja kazem moj je problem da li se trujem, i niciji vise, sad ces ti meni reci pa trujes i mene, a ja ti kazem - ako te moja cigareta ubije, ja cu izvrsiti harikiri istog momenta...a ja tvrdim, da te propagande, i zakoni o zabrani pusenja, u svakom tvrdoglavom i zagrizenom pusacu bude bunt i veci poriv za pusenjem...

Naravno da bi se igrali. Smiley Šta je briga tamo nekog direktora fabrike hoće li osoba koja konzumira njegov proizvod, a između njih nema direktnog kontakta, oboljeti od kakve bolesti. Pušenje je socijalno prihvatljiva bolest zavisnosti. Dakle, to jeste bolest. A prihvatljiva je zato što se tu vrte ogromne pare i nije lako ubiti zlatnu koku. Na to države jednostavno nisu spremne.

To za harikiri.. Plemenito od tebe. Wink Ipak, nemoguće je dokazati koja kap je prelila čašu. Pušenje ima kumulativan efekat, kroz duži vremenski period. To je ustvari hronično samoubistvo jer na ovaj ili onaj način ti skraćuje i/ili smanjuje kvalitet života.

U pravu si da svako ima pravo na svoj izbor. Ali treba uz taj izbor prihvatiti i njegove posledice. Najveća vrijednost koju čovjek ima jeste zdravlje. Stoga nikad ne može biti dosta priče o zdravim stilovima života, o štetnostima ovih ili onih djela. A ljudi neka sami za sebe izaberu.

Sve i da nijedan pušač zbog ovakvih kampanji ne prestane s pušenjem, ako postoji makar jedna osoba koja je nepušač i koja zbog ovakvih saznanja ne počne s pušenjem, kampanja je ipak donijela nekog dobra. Smile 

Pa ne mora da brine direktor fabrike, ali isto tako drzava kao sto je donela zakon o zabrani pusenja, tako moze i da donese zakon o zabrani proizvodnje cigareta...Ja ne kazem lepo je to sto se prica o zdravom zivotu, ali sam protiv nacina na koji se to predstavlja...mislim pogledaj samo onu sliku rupe u grlu...odvratno nesto...po meni je to isuvise nasilnicko nametanje zdravog zivota, a ne lepa prica o vrednom nam zdravom zivotu...i te price recimo pusenje skracuje zivot za ne znam koliko minuta, cekaj ti onda meni hoces da kazes da ti tacno znas koliko cu ja ziveti, pa znas za koliko mi je skratilo pusenje zivot? mislim ako bi isao po toj logici, recimo moj cale bi bio mrtav poodavno, ako uzmemo prosecan zivotni vek i broj njegovih popusenih cigareta...mislim, ja shvatam sta ti zelis da kazes, shvatam ja sve to, ali ja imam svoje misljenje i po meni rasprava o pusenju je presipanje iz supljeg u prazno...uvek ce biti ljudi, mahom klinaca koji ce poceti da puse i koje zabole za ovakve kampanje, a isto tako ce biti i nepusaca iz ovog ili onog razloga, ali su isti bili svesni o stetnosti pusenja i pre ovakvih kampanja...s toga mislim da su ovakve kampanje samo nepotrebno utroseno vreme...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 5S
То је оно најгоре, што се не размишља о престанку. Као да нисам свесна да уништавам своје здравље.
Ове таблете или већ шта је, чула сам за њих, као што сам чула да не делују свима исто, неко успе уз њих да се реши тог порока, а неко не.
Иначе ни ја не размишљам о престанку, можда је код мене инат, јер су покушавали да ми забране  Smile
pa to je ono o cemu ja pricam ovde! nikakve zabrane i propagande ne mogu da nateraju pusaca da prestane da pusi, samo bude inat...i po meni je bacanje para kupovati preparate, to je samo psiholoski momenat, i bitno je da ostanes psihicki jak da bi prestao da pusis i da imas bilo kakvu zelju...kakvi preparati, propagande i bakraci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 5S
i onaj koji se drogira uziva,i pomaze mu isto..
ovde nije rec o drogiranju, rec je o pusenju, a koliko god zeleli to u isto ne mozemo svrstati...nikako se droga i cigarete ne mogu porediti, mozete samo da kenjate i poistovecujete stetnosti...pa isto tako ni narkomana ovom propagandom necete odvuci od drogiranja...o tome ja ovde pricam...bas me interesuje kog pusaca ili narkomana zabole ona stvar za propagande ovog tipa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
@Munka

Meni ta zena kaze da joj bude muka kad oseti duvanski dim  Smile Tako da i misli da pusi zgadi joj se, i to je razlika. Bice da su te sto ti reklamiras nekako finije  Smile

bogme onda i to nije lose uopste  Smile  mada mogu ti reci da i oni flasteri pomazu, cak i to sam cula, ali ne pricu iz Srbije nego pricu iz USA i znam par ljudi koji su tamo i tako ostavili pljuge ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.