Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otac držao ćerku zatvorenu u podrumu 24 godine  (Pročitano 37726 puta)
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
 Smile
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson K610i
Dobra ti ta   Smile

Ovom liku treba da se odseku muda i da se natera da ih pojede.   Smile  Smile  Smile

...mada je i to suvise blaga kazna.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2008, 20:30:40 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Porodica Fricl se prvi put obratila javnosti
Autor: Tanjug | Foto: Reuters | 14.05.2008 - 17:27

Žrtve Jozefa Fricla (73), njegova ćerka i njihova deca nastala incestom, koji su proveli 24 godine zatvoreni u podrumu porodične kuće, po prvi put su se obratili austrijskoj javnosti.

Preko jednog plakata zalepljenog na izlog elektroprivrede u austrijskom gradu Amštetenu, rukom su napisali poruku kojom se zahvaljuju stanovništvu na saosećanju.
"Mi, čitava porodica, želimo da vama svima izrazimo zahvalnost za saosećanje koje nam pomaže da prevaziđemo teško vreme i pokazuje nam da postoje dobri ljudi", kaže se u tekstu.
"Nadamo se da će za nas doći vreme da možemo ponovo da vodimo normalan život", naglasili su članovi porodice na plakatu koji privlači veliku pažnju stanovnika Amštetena.

Elizabet Fricl (42), koju je Jozef držao zatvorenu u podrumu porodične kuće, zajedno sa decom, izrazila je i želju za brzim ozdravljenjem ćerke Kerstin (19), čija bolest je dovela do otkrića ove tragične sudbine.
"Želim da zajedno sa svojom decom živim u miru, uz puno snage i pomoć Boga", napisala je Elizabetina majka Rozemari, koja navodno ništa nije znala o sudbini svoje ćerke. Deca su na plakatu navela da im najviše nedostaje sestra Kerstin.
Kako je navedeno, inicijativa za postavljanje ovog plakata u javnosti potekla je od strane porodice, koja se nalazi na pshijatrijskom lečenju u bolnici u Amštetenu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Friclova tamnica ima još prostorija?
Autor: Blic online | Foto: AFP | 13.05.2008 - 19:53

Austrijska policija započela je novu, detaljniju istragu kuće i poseda austrijskog monstruma Jozefa Fricla, zbog sumnji da postoji više prostorija u podzemnoj tamnici nego što ih je dosad otkriveno. Istražitelji su posumnjali da je tajni podrum mnogo veći nakon što su otkrili da je Fricl iskopao i otklonio mnogo više zemlje ispod kuće nego što su ranije mislili, čak 200 tona, prenosi "Dejli mejl".

Novost o ogromnim iskopanim količinama zemlje izbila je na površinu kada su detetktivi završavali istragu "incestnog" podruma i otkrili da postoji još mnogo zapečaćenih i skrivenih prostorija. Austrijska policija je izjavila da je zapanjujuće da je Friclu uspelo da iskopa i odstrani oko 200 tona zemlje, a da pritom niko od njegovih komšija, podstanara i članova porodice ništa ne posumnja i ne prijavi policiji nijednu čudnu radnju koja se dešavala u podrumu te kuće tokom više od dve decenije.

Zvaničnici takođe tvrde da je bilo potrebno angažovati oko 17 teretnih kamiona da bi se zemlja koju je Fricl iskopao odstranila sa poseda. Oni dalje navode da je za izgradnju podrumskih prostorija trebalo u podzemlje neprimećeno uneti ogromne količine materijala kao što su pločice, zigle i drvene table, kao i veš mašinu, sudoperu i krevete.

Detektivi će ove nedelje takođe pokušati da odgonetnu kako je tolika količina zemlje mogla da bude otklonjena iz dvorišta, a da pritom takav nelegalan i neautorizovan projekat ne naiđe na otpor među gradskim vlastima. Zvanično je bila odobrena samo gradnja podrumske sobe veličine 20 kvadrata, a za izgradnju te prostorije nije bilo potrebno otkloniti više od 30 tona zemlje. Policija će takođe ispitati sve radove izvršene u podrumu, uključujući struju i vodoinstalacije, u nadi da će zaključiti da li je monstrum bio sposoban da sve izvede bez ičije pomoći.
Kada je kupio posed, Fricl je srušio kuću koja se prvobitno nalazila na posedu kako bi napravio sadašnju kuću koja se nalazi bliže ulici. Međutim, iz nepoznatih razloga, nije srušio i podrum prethodne kuće, a nije ga ni iskoristio u celini. Policija će takođe pretražiti celokupan posed kako bi utvrdili da li postoje još neke tajne podzemne prostorije, zakopani predmeti ili ljudska tela.

Fricl je već pod istragom u vezi sa brojnim nerešenim ubistvima i seksualnim napastvovanjima u Donjoj Austriji, uključujući i moguću umešanost u neke od 700 nerešenih slučajeva osoba koje se vode kao nestale. Oko 150 od tih osoba imaju do 18 godina uključujući i Juliju Kirer koja je pre dve godine u 18. godini života nestala iz grada Pulkau na jugu Austrije, oko 160 kilometara udaljenog od Amštetena. Policija je takođe ponovo otvorila slučaj Ane Nojmajer koja je imala 17 godina kada je nestala 22. avgusta 1966. godine i čije je telo nađeno na njivi sa kukuruzom na jugu Austrije.

Elizabet će se uskoro po prvi put suočiti sa medijskim izveštajima
Friclova ćerka Elizabet (42) i njeno šestoro preživele dece nalaze se u sigurnom smeštaju i pod nadzorom su socijalnih službi, bez pristupa novinama, internetu i televiziji. Elizabet će se ovih dana po prvi put suočiti sa medijskim izveštavanjem o njenom slučaju, koji je izašao u javnost 26. aprila. Međutim, kako prenosi "Dejli mejl", advokat Elizabet pokušava da dobije dozvolu da pokrene parnicu protiv predstavnika medija koji su, kako navodi, prekršili njeno pravo na privatnost.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

If I ever hurt you your revenge will be so sweet..

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4432
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
ccc..koji je to bolesnik
IP sačuvana
social share
...but I'm a supergirl, and supergirls don't cry...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1862
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Strašno.......Monstrum.....nemam reči....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Izgleda Fric bio vredan i nije samo radio u kucnoj radinosto vec je pravio i turneje sirom Alpa  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Fricl viđen sa prostitutkama i transseksualcima na Tajlandu /video/
Autor: Blic online | Foto: Telegraph | 16.05.2008 - 14:38

Austrijanac Jozef Fricl (73), koji je 24 godine zlostavljao svoju ćerku Elizabet zatočenu u podrumu i s njom dobio sedmoro dece, boravio je u to vreme nekoliko puta na Tajlandu. Na jednom od tih putovanja, zadržao se čak mesec dana, ostavivši Elizabet i decu bez osnovnih sredstava za život, navodi britanski "Telegraf".

Policija je došla do fotografija i snimka na kome se jasno vidi kako Fricl uživa tokom masaže na plaži u tajlandskoj prstonici seksa Pataji. Elizabet i deca su u to vreme bili zatočeni u podrumu u porodičnoj kući u Amštetenu. Po povratku sa putovanja, na koje nije vodio ni svoju ženu Rozmari, kupio im je poklone. Elizabet je kupio haljinu, a deci igračke.
Pol Hoerer (69), koji je nekoliko puta odmarao sa Friclom na Tajlandu, kaže da mu je stajao iza leđa dok je kupovao haljinu za Elizabet.
"Nije me primetio da stojim iza njega. Zastao sam jer mi je bilo čudno što kupuje haljinu koja ne odgovara njegovoj ženi, ni po broju, ni po kroju. Zbunio se kada me je ugledao. Kasnije mi je priznao da je haljinu kupio ljubavnici i zamolio me je da to što sam video nikome ne pričam", kaže Pol.

Britanski mediji navode da brojni turisti, koji su prepoznali Fricla na Tajlandu, kažu da su ga viđali sa jednim šesnaestogodišnjakom. Stiven Krikson (51) iz Liverpula tvrdi da su svi turisti znali "za njegove namere" i da im je bio odvratan.
"Viđali smo ga sa muškim prostitutkama, transseksualcima, devojkama... Tog odvratnog perverznjaka sam jednom video kako dira jednog tinejdžera i od tad mi se smučio", ispričao je Krikson novinarima i dodao da je Jozef u grupi bio prepoznatljiv i po obraćanju prema zaposlenima u hotelu i na plaži.
"Osoblju hotela uvek se obraćao sa visine i zato je bio vrlo nepopularan među putnicima", zaključio je Krikson.

Policijski zvaničnici opisuju Fricla kao "neverovatno seksualno potentnog" muškarca. Njegov prijatelj Rajner Vejczorak (62), koji je takođe bio sa njim na Tajlandu, kaže da je Jozef imao "svoje razloge" za odlazak u Pataju.
"Otišao sam u Pataju jer mi prija morska klima, ali Fricl je imao drugačije interese. Bez obzira da li smo bili u hotelu ili na plaži, Jozef nije mogao da sedi mirno na jednom mestu i pije piće, već je sam odlazio u nepoznatom pravcu. Nikada ga nisam pitao gde je išao, jer je bilo očigledno da je već nešto isplanirao", kaže Rajner i dodaje da je Fricl često uživao u masaži na plaži.

Pol Hoerer rekao je i da je jednom prilikom proveo oko mesec dana na Tajlandu sa Friclom.
"Ja sam putovao sa devojkom i očuhom, a on potpuno sam. Kada sam ga upitao zašto njegova žena nije pošla sa njim, rekao mi je da je ostala kući da čuva decu", objasnio je Pol i dodao da je tri puta posetio kuću Friclovih, ali da ništa čudno nije primetio.
"Oduvek sam mislio da su porodica za primer. Deca su bila lepo vaspitana i primerno su se ponašala. Često smo sedeli na terasi koja je bila okrenuta ka bašti, ali nikada nisam ništa čudno. Da budem iskren, sve mi je delovalo perfektno", kaže Pol.
Njegova devojka Andrea Smit kaže da je Jozef, tokom odmora na Tajlandu, često bio sam: 
"Mislila sam da je odlazio u noćne klubove. Izgledalo je kao da se dobro zabavlja i najavljivao nam je da će, po dolasku kući, otići u Italiju, što bi značilo da je tada van kuće bio šest meseci", kaže Andrea.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Sto ga tsunami ne pokupi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Google Nexus 5
sve je tu meni nesto sumnjivo ... toliko da je gradio pravio, a da niko nista nije posumnjao, jos narocito ovde gde ako te biciklista udari, zoves policiju ...

ko zna sta je on bio i zasto su mu bile dopustene neke stvari ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.