Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 76652 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ako naše vlasti nisu mogle da spreče gej paradu , iz ne znam kojih razloga , sami homosi su toliko svesni da će izazvati gnev i da će biti razbijanja po gradu i sukoba po ulicama. Gejevi su trebali sami da kažu : "ok, ovo je takva zemlja , biće nasilja , znamo kako smo prošli prethodni put , nećemo da guramo narodu prst u oko , uzdržaćemo se od paradiranja."

Pametniji popušta zar ne. Primer , ako meni prete nemoj da izazivaš jer će biti sranja , ja ako nisam spreman sam da se bijem neću ni da se krijem iza nekoga.

Kontaš sad Maradiću.  Smile

Pa tako bi mogao i onom hodzi u Sandzaku da das slobodne ruke da sa ulice rusi vlast u Srbiji, neces mu valjda prst u oko, i on je "narod". Inace, nisam video da je "narod" krenuo, nego neki klinci do 22 godine starosti da lupaju izloge, napadaju putnike po autobusu, pale zgrade u kojima su trudnice, upadaju u bolnicu, guraju trolejbus nizbrdo i slicno.
Narod sedi kuci i broji kintu da mu ne iskljuce struju i strahuje da ne ostane bez posla, samo sto to nema ama bas nikakve veze sa gej paradom...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6120
Citat
ti imas vecu toleranciju prema onima koji su kamenovali mamograf, nego prema onima koji su normalno setali gradom. to sto ti zamisljas neke ljude koji jedni drugima rade ono sto se radi u 4 zida je ipak stvar tvoje maste a ne onoga sto se danas desilo. ne razumem otkud ti ideja da je tamo neko nekome danas lizao dupe?
Sada procitaj jos jednom poruku i nadji mi gde sam ti rekao da je neko nekome "danas lizao dupe"...

Citat
Radi se o tome, da se Ustav selektivno postuje. To sto vi privatno imate/nemate nesto protiv gey populacije je vasa stvar. Vecina treba da tolerise manjinu, i obrnuto, sto ne znaci da se volite, mazite i pazite, ako ne mozete to 1 dan u godini, onda ni ne zasluzujete osnovni civilizacijski tretman.
Vidis, da imate i malo svesti vi bi odustali od organizovanja parade. Ako ne zbog toga sto cete da platite deo organizacije i stete nastale zbog vas ( kao poreski obveznici), ali makar zbog ljudi koji vas takodje ni malo ne vole ( da ne koristim grube izraze sad), ali moraju da vas cuvaju. Da li znas da je bilo veliko pitanje prethodnih dana u policiji da li ce radnici odbiti poslusnost danas? Da li ti je palo na pamet da mozda ipak nece zeleti da vas brane? Jedno je drzavna politika, drugo su ljudi koji zive u toj drzavi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Broz je u ovu zemlju dovodio sve od predsednika i careva do ljudoždera i nikom od njih nije trebalo da se napravi kilometarski obruč da bi se prošetali gradom.

Ehehe, dok je Broz bio ziv, dal se neko tada usudio da razbija izloge i gadja muriju kamenjem. Mislim, bilo je i takvih u juznoj pokrajini ali na kratko, dok se ne provoza oklop i podeli bojeva municija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat
Sve patike iz te prodavnice ne vrede koliko jedna slika ukradena iz skupstine, za vreme fasistickog divljanja huligana 5 oktobra
а кад је власник дотичног ланца продавница куповао фирме за вредност перли на тим патикама,нико није пустио сузу?

@hkj
 Smile Smile Smile Smile Smile

@Maradic

дај обезбеди људима тај мамограф,видиш да ће ови да добију карцином од туге за истим. Smile
Citat
Ehehe, dok je Broz bio ziv, dal se neko tada usudio da razbija izloge i gadja muriju kamenjem.
први,режирани протести су били брозови,:''Трст не дамо...'',па затим ''Лумумба је наш''... Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 19:08:11 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
kakve veze ima vlast sa nečijim automobilom?
To si u pravu,ali kad se ruši vlast,tada i nešto može da se prežali,a pederi nisu bre vredni da bi se grad lomio.

Da sam ja gradonačelnik nikada se više ne bi okupili u gradu,dao bi im livadu iza padinske skele,pa neka tamo paradiraju,u grad ne bi ušli,nema tih para. Smile

Citat
A što da razbiju grad,ja živim u ovom gradu i što bi grad razbio ako ne mogu da dodjem do pedera.

Pitaj kave su bile demonstracije devedesetih. I tada su nazivali medji istim vokabularom ucesnike demonstracija.
Drugo je kad pokušavaš da srušiš vlast,tu je sve dozvoljeno,ali kakve veze imaju pederi,sa nečijim lokalom,automobilom itd. Smile

Čisto iživljavanje

Isto kao i devedesetih, isto ponasanje. Isti ciljevi, samo druga grupa ljudi. Sada ima i vise policije i kazne su gore. Pa vidi gde se nalazis i sa kakvim se rizikom suocavaju demonstranti. I petog oktobra su razbijani izlozi i kralo se. Pokradena je i tadasnja savezna skupstina, pa niko od ovih danasnjih demokrata to ne osudjuje.

Neki su na ovoj temi pravdali blokadu celog Beograda zbog 1000 homoseksualaca. A ti isti su osdjivali socijalne skupove u nemanjinoj i blokadu saobracaja - jedne ulice.
Nemoj devedeseta da porediš,govnar je samo tako mogao da ode sa vlasti,drugačije nije moglo,i sve što je tada srušeno i zapaljeno je žrtva koja je morala da se podnese da bi govno otišlo,on bez takvog scenarija ne bi otišao,u njegovom vladanju nije bilo opcije da on ode sa vlasti,da je preda,zato je sve to moralo da se desi.

Citat
Drugo je kad pokušavaš da srušiš vlast,tu je sve dozvoljeno,ali kakve veze imaju pederi,sa nečijim lokalom,automobilom itd. Smile

Čisto iživljavanje
Ти се правиш да си блесав, па као не знаш да је парада направљена по наређењу ЕУ, као то нема никакве везе са политиком.  Smile

Citat
A što da razbiju grad,ja živim u ovom gradu i što bi grad razbio ako ne mogu da dodjem do pedera.
Београђани су разбијали БГ и то углавном баш они који живе у централним деловима, не верујем да је било Земунаца и Борчанаца.

Dobro je,te tvoje teorije zavere nekome drugom,čitam ja tvoje postove,mali Šešelj govori iz tebe,bez ljutnje,ali tvoje mišljenje je toliko irelevantno i besmisleno da je greota čitati.

Da se ti pitaš,Srbija bi ličila na Iran. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63

Vidis, da imate i malo svesti vi bi odustali od organizovanja parade. Ako ne zbog toga sto cete da platite deo organizacije i stete nastale zbog vas ( kao poreski obveznici), ali makar zbog ljudi koji vas takodje ni malo ne vole ( da ne koristim grube izraze sad), ali moraju da vas cuvaju. Da li znas da je bilo veliko pitanje prethodnih dana u policiji da li ce radnici odbiti poslusnost danas? Da li ti je palo na pamet da mozda ipak nece zeleti da vas brane? Jedno je drzavna politika, drugo su ljudi koji zive u toj drzavi.
Niko ne mora da voli pedere, to niko ni ne trazi! Ali tolerancija mora da postoji, inace dolazi do haosa, dobro znas da ovo drustvo nije tolerantno na gejove. Snimi koliko strana ima ova tema i kakve gadosti se sve pisu.

Srbija je bila ponosna na ciganku lezbejku, imala je najveću homoseksualnu manifestaciju u Beogradu pesmu Evrovizije i nebrojeno homoseksualnih žurki, ali ne, to nije dovoljno. Srbiji se mora posrati u usta. Srbija mora biti najgora na svetu da bi kurva vavilonska mogla da je kastrira i dalje. Bravo za evrobudale
Nije lepo da kao zenska osoba sa odredjenim statusom tako pricas  Smile Ne ide to uz tebe.
Ovo je samo dokaz da se nesto u Srbiji menja, sto je preduslov za boljitak. Naravno, ljudi ko ljudi ... promene dozivljavaju tragicno i bolno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
al mamograf... 90% njih što kukaju su prvo otišli na vikipediju da vide šta je to....
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 6120
Citat
Niko ne mora da voli pedere, to niko ni ne trazi! Ali tolerancija mora da postoji, inace dolazi do haosa, dobro znas da ovo drustvo nije tolerantno na gejove. Snimi koliko strana ima ova tema i kakve gadosti se sve pisu.
Ako znate da nije tolerantno, cemu onda nabijanje na nas sa paradom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat

haha sta ce vas snaci u narednim danima  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ivica Dacic izjavi da je policija sprecila krvoprolice. Nije izjavio da je drzava kriva za nemire u Beogradu, a sve po nalogu EU.

Od danas jedan moj drug nije vise simpatizer DS-a. Ja sam pored sve tuge po malo i srecan.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.38 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.