Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 76613 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Ocigledno je da je napad na mamograf unapred bio dobro isplaniran, taj huliganski olos se nece smiriti dokle je god mamografa u Srbiji.
Maradicu nije li ti taj potpis malo prevelik, uvek se zbunim kad ga vidim
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 19:10:05 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
al mamograf... 90% njih što kukaju su prvo otišli na vikipediju da vide šta je to....

Ma nije to nista, ovi sto su ga kamenovali su mislili da je vozilo za TV prenos B92  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
Ivica Dacic izjavi da je policija sprecila krvoprolice. Nije izjavio da je drzava kriva za nemire u Beogradu, a sve po nalogu EU.

Od danas jedan moj drug nije vise simpatizer DS-a. Ja sam pored sve tuge po malo i srecan.
Biti simpatizer bilo koje stranke u Srbiji je ravno debilizmu. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 152
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Jedno pitanje,jel bar jedan peder dobio batine???
Citas li ti - 50 policajaca je u Urgentnom .  Smile
Znam ja zašto pitam,zašto je razbijen grad a ni jedan peder nije dobio batine.

Jesi ti suguran da su bile demonstracije protiv pedera.

Kako da dobiju batine kad ih stite avijacijom, oklopnim vozilima i tenkovima

parada za patike

Nakon što su se stišali sukobi sa policijom, huligani su iskoristili priliku da “popune svoje plakare“, opljačkavši prodavnicu sportske opreme "Najki" u prizemlju Palate Albanija i prodavnicu "Đak" u Kolarčevoj ulici.

Pošto su razbili izloge, odneli su gotovo svu robu iz tih prodavnica.

izvor: b92

Smile

Pa lepo ti pise izvor Beeeeeeeeeeeeeeeeeee 92

a i to je namestaljka 100%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
Niko ne mora da voli pedere, to niko ni ne trazi! Ali tolerancija mora da postoji, inace dolazi do haosa, dobro znas da ovo drustvo nije tolerantno na gejove. Snimi koliko strana ima ova tema i kakve gadosti se sve pisu.
Ako znate da nije tolerantno, cemu onda nabijanje na nas sa paradom?
Ajd da ne idemo u krug.  Smile Malo je besmisleno.

Poenta je da se vidi koliko je ovo drustvo zatvoreno i izolovano od vremena i prostora. To sto imas ultra brz internet, ne znaci nista. Ljudi pocinju da shvataju da biti gey nije nikakav bauk i ova parada je posluzila samo kao pocetak. Naravno, gey ljudi treba da se bore za svoja prava i naravno da ce uspeti!

Vidim, pominjes i "poreske obveznike"  Smile Pa sta rade pederi u radnom odnosu? Ne rade valjda svi na crno?
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 19:11:52 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
kakve veze ima vlast sa nečijim automobilom?
To si u pravu,ali kad se ruši vlast,tada i nešto može da se prežali,a pederi nisu bre vredni da bi se grad lomio.

Da sam ja gradonačelnik nikada se više ne bi okupili u gradu,dao bi im livadu iza padinske skele,pa neka tamo paradiraju,u grad ne bi ušli,nema tih para. Smile

Jbg, to je stvar lične perspektive... Meni je veća nebuloza  lomiti gradi samo zato da bi jednog lopova zamijenio drugim...

Sa drugom rečenicom se slažem, ali njima jeste ovo cilj... Frka, panika, ugoženost i eto para od zapadnih drugara za ugrožene pedere...  Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 19:11:28 od nebitno »
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Citat
Niko ne mora da voli pedere, to niko ni ne trazi! Ali tolerancija mora da postoji, inace dolazi do haosa, dobro znas da ovo drustvo nije tolerantno na gejove. Snimi koliko strana ima ova tema i kakve gadosti se sve pisu.
Ako znate da nije tolerantno, cemu onda nabijanje na nas sa paradom?
Ajd da ne idemo u krug.  Smile Malo je besmisleno.

Poenta je da se vidi koliko je ovo drustvo zatvoreno i izolovano od vremena i prostora. To sto imas ultra brz internet, ne znaci nista. Ljudi pocinju da shvataju da biti gey nije nikakav bauk i ova parada je posluzila samo kao pocetak. Naravno, gey ljudi treba da se bore za svoja prava i naravno da ce uspeti!
Naravno da nece,makar ne u Srbiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 

Srbija je bila ponosna na ciganku lezbejku, imala je najveću homoseksualnu manifestaciju u Beogradu pesmu Evrovizije i nebrojeno homoseksualnih žurki, ali ne, to nije dovoljno. Srbiji se mora posrati u usta. Srbija mora biti najgora na svetu da bi kurva vavilonska mogla da je kastrira i dalje. Bravo za evrobudale
Nije lepo da kao zenska osoba sa odredjenim statusom tako pricas  Smile Ne ide to uz tebe.
Ovo je samo dokaz da se nesto u Srbiji menja, sto je preduslov za boljitak. Naravno, ljudi ko ljudi ... promene dozivljavaju tragicno i bolno.

Evo pre 2 sata prijavili su 110 uhapšenih, sad je već 210 iako su se demonstracije završile pre toliko vremena. Znači sad hapse ljude sa nekih spiskova.

Za dva dana živi bili pa videli dolazi kurva pa ćemo videti da li je sve inscenirala da bi imala razlog da nas opet zbog nečeg izloži sankcijama. Neko od nas dvoje posle toga će morati da prizna da je prevaren. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
šta se desilo ,jesam nešto propustio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Kako da dobiju batine kad ih stite avijacijom, oklopnim vozilima i tenkovima

Jeste, bacali napalm i zabranjene kasetne bombe, a M84-ke orale ulice  Smile

a i to je namestaljka 100%

Jeste bre, postavili radnje tamo gde su znali da ce proci huligani, kriv je arhitekta i urbanista  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.