Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77339 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Koks kad će slike? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG U8290
Бамби тотално је небитно зашта се ко залаже. Већина је била против тога ал је ипак држава то прогурала. Нормално је да ће онда постојати и реакција. Исто тако онда можеш рећи и за параду силоватеља, мош мислити држава их пустила да један дан у години прошетају а стока их напала...
Silovatelji i homoseksualci su isto?  Smile
Oh, Isuse.

Empti, ako se ikada vidimo, popićemo po pivo i lepo se ispričati, ali ovu temu nikada više nećemo pokrenuti. Imaš obećanje sa moje strane.  Smile

Isti su u tom smislu što ni jedno ni drugo nije normalno, sa više aspekata. Nisu isti, jer je silovatelj poremećen na nivou psihe a gay/lezbo je fiziološki problem(pisao sam već o tome).
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@maradicu,ako Boga znas,molim te,samo na ovoj temi nemoj opet da,po obicaju,citiras svaki post i odgovaras na njega.  Smile

Ma dobro, samo zanimljive postove  Smile

Zakljucak... danasnji huligani su svileni i propiste posle jednog penreka po ledjima...  Smile

Ma slabi neki klinci danas, raspekmeze se kad vide pendrek  Smile

Портпарол тужилаштва је изгледа заборавио да је његово тужилаштво у штрајку већ неколико дана, као и цело београдско правосуђе.
Од понедељка комплетнп правосуђе у целој Србији ступа у штрајк, јер они нису педери као пандурчине па да прекину штрајк због параде и клинтонке.

Nista, ostace u pritvoru dok ovi ne zavrse strajk, nece valjda da prekidaju strajk zbog par likova u pritvoru   Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Kokota,razmisli malo,organizovali ste skup iako ste znali da ce biti nemira,pouceni iskustvom iz 2001. godine,ali NE,hocete da paradirate,makar to kostalo zivota 50 i vise Srba...

Jel ih je neko terao da unistavaju grad? Da napadaju ljude? Jeste? Nije. Ko ih jebe.

Da, hvala policiji inace, vrlo kulturni, fini i usluzni danas. Svaka cast. Bar ovi sa kojima smo mi dolazili u kontakt.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple 15
@Anea

smesna si 2001 si bila protiv policije a sada ih toboze branis,

ne razumem kakve veze kladjenje ima sa ovim, to je zabava kao tebi vibrator ili neka dobra knjiga

nemoj da budes licemer i dvolicna osoba, sadasnja vlast je dosla na celo drzave nasiljem a sada kuka na to isto nasilje

Izvinjavam se svim postenim i cestitim ljudima na svom misljenju na obe strane al takvih je malo.

Budite lizaci bulja al ne stavljajte nam prst u oko zbog toga.

2001. nisam imala zasta da budem protiv policije...

1996/97 i 2000. sam bila protiv slobe... ne i policije...

Inace... iako smatram da ima stoke u policiji, kada vidim s cim se oni susrecu... bude mi ih zao... jebeno zao...
Verovatno zato sto bih ja u tim situacijama bila mnogo gora. Zato sto sam u tim situacijama kada neko nasrce na moj zivot i integritet mnogo gora.

Sto se tice 5.oktobra, ja nikad nisam rekla da je to nasilje bilo opravdano... Sta vise... uvek kazem da je medju protestantima bilo baraba, huligana i ostalih poganih stvorova kojima tu nije bilo mesto.
Gledala sam i te policajce, i tenkove, nagutala se suzavca... i gledala  Skupstinu i RTS kako gore... i tada sam bila protiv onih koji su nosili namestaj i slike... i tada sam "osudjivala" nasilje i gradjenje protiv stoke koja je upala u Majke Jevrosime i pokrala oruzje...
Za mene ne postoji razlika izmedju nasilnika...

U ovakvim sltuacijama sam uvek na strani policije, a protiv nasilnika...
Ne zanima me povod.

U situacijama kada ne postoji razlog da policija reaguj nasilnicki, bicu na strani zrtve...
Ali.. ovde ne postoje zrtve... i u ovakvim situacijama cu uvek reci - Udri - bez obzira da li je u pitanju moja ili neka druga strana...

Protiv nasilnika... samo nasiljem... drugi jezik ne razumeju... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61492
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 

Niko da pridje i pomogne...ali bitno da su nakaze zasticene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Ajde bre, to je biznis, to ti ne razumes, trzisna privreda i tako to
пошто ликови исисавају овај народ,не плаћају порезе,краду...ово је прилика да народ узме само део онога ШТО МУ ПРИПАДА!!!

Jasno bre, radnike na vlast, ocemo nacionalizaciju, dole burzuji, zivela svetska revolucija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG U8290
...bio na TV i Dragan Djilas,malo patetike i drame na njegovom licu i tako to za medije.Ali covek jednostavno kaze,da je upozoravao da ce se nesto ovako desiti.Prica on i dalje,da treba procesuirati izgrednike......ali,covek je upozoravao,da se ovako nesto moze desiti,I DESILO SE!Ne treba covek,da bude prorok,pa da predvidi ovaj scenario,ne!Dovoljno je,da covek bude poltron i nabedjeni borac¨za ljudska prava¨ pa da dodje  do svega ovoga.
...zapalili su i stab DS,a Sutanovac se cudi ko i zasto?
jebote,kako ovakvi kreteni doguraju na tako odgovorna mesta u drzavi?
...Toma Zoric,kao navijena kineska igracka ...¨mi cemo suditi,gledacemo snimeke,mi ovo mi ono..... ?¨ Bas interesantno,da bi bio po meri EU,moras  na bitnim mestima imati kretene!
...a,Ivice nema da se oglasi?pa i sto da se oglasava?sve sto je imao,da keze.umesto njega su odgovorile snage represije na ulicama Beograda.
...sada se vec putem medija izvrce stvar.nije im jasno,sta je izazvalo ovakvu reakciju ¨dece¨?
dakle,glupost je danas na svom vrhuncu.
juce smo imali paradu pravog ponosa,i sve je bilo kako treba.
danas smo imali setnju manjine,koja je terala inat vecini,a sve iza pendreka sile i na racun vecine.

Slažem se, u potpunosti.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
E, to je taj kontuzovani. Boli ih dupe za njega.
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.