Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 77414 puta)
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia E71
Katastrofa. Pederi prosli nepovredjeni...

meni je iskreno zao svakog policajca koji ima dodir sa ovakvom ruljom . zao mi je sto ne mogu da upotrebe vatreno oruzje .
da su pripucali da vidis kakva bi bezanija bila , malo bi se sutra kurcili  Smile
Zasto mislis da neko iz "rulje" ne bi pripucao na policiju?
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 15:25:48 od linkoln burows »
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.36
mob
Apple 15
Kakvo crno nezadovoljstvo naroda... jedino povod sa ovo sibanje je zedj za nasiljem...

Sta drugo i ocekivati od generacija koje su odrastali 90-ih i gledali mamu i tatu kako prodaju stvari iz kuce da bi kupili hleb (da... da... za to nije kriv Sloba, vec NATO, Amerika, Ustase, cigani, pederi...)?

A sto se tice policajaca... iskreno... meni ih je zao... spavati dva dana u autobusima da bi jedan dan stitio dve totalno ludacke grupacije ljudi...  Smile

meni je iskreno zao svakog policajca koji ima dodir sa ovakvom ruljom . zao mi je sto ne mogu da upotrebe vatreno oruzje .
da su pripucali da vidis kakva bi bezanija bila , malo bi se sutra kurcili  Smile

Dovoljni su i vodeni topovi...

Eh.. kako setim tih dana...

Malo dzoranja na Brankovom mostu i Terazijama... rukovanje... odlazak na Urgnentni po gips i kopce... i sutra ponovo...

Zamisli... tada se niko nije bunio da je policija burtalna...

Niko se nije ni bunio kada su izveli tenkove na ulicu...

Ni kada su se dva mitinga odrzavala u isto vreme na 300m rastojanja...

Zakljucak... danasnji huligani su svileni i propiste posle jednog penreka po ledjima...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Kakvo crno nezadovoljstvo naroda... jedino povod sa ovo sibanje je zedj za nasiljem...

Sta drugo i ocekivati od generacija koje su odrastali 90-ih i gledali mamu i tatu kako prodaju stvari iz kuce da bi kupili hleb (da... da... za to nije kriv Sloba, vec NATO, Amerika, Ustase, cigani, pederi...)?

A sto se tice policajaca... iskreno... meni ih je zao... spavati dva dana u autobusima da bi jedan dan stitio dve totalno ludacke grupacije ljudi...  Smile

Kakvog bi efekta imalo pucanje po mladicima...samo jos veci revolt i veci neredi ...

efekat zvani "bez'te noge posracu vas" Smile
Ako su to vase evropske vrednosti,izvolte,pucajte po deci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
@Anea

smesna si 2001 si bila protiv policije a sada ih toboze branis,

ne razumem kakve veze kladjenje ima sa ovim, to je zabava kao tebi vibrator ili neka dobra knjiga

nemoj da budes licemer i dvolicna osoba, sadasnja vlast je dosla na celo drzave nasiljem a sada kuka na to isto nasilje

Izvinjavam se svim postenim i cestitim ljudima na svom misljenju na obe strane al takvih je malo.

Budite lizaci bulja al ne stavljajte nam prst u oko zbog toga.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Qtek 小米
Evo iz tuzilastva kazu da svi ucesnici nemira idu u zatvor. Koliko ce zatvora da otvore kada su i ovi sto ih imamo prepuni.
Портпарол тужилаштва је изгледа заборавио да је његово тужилаштво у штрајку већ неколико дана, као и цело београдско правосуђе.
Од понедељка комплетнп правосуђе у целој Србији ступа у штрајк, јер они нису педери као пандурчине па да прекину штрајк због параде и клинтонке.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Zaista mislim da ne mozes kriviti ljude koji svoja prava ispoljavaju na normalan nacin za gomilu maloumne stoke.

Јес вала, мислим то су љидо који иду на педербал, ни не кривим их јер од њих ни не очекујем икакву свест о друштвеној одговорности. Ал зато кривим усрану државу која је дозволила шетњу пар стотина идиота и оних који их подржавају упркос томе што се знало какве ће последице бити.

Дакле серите по држави што је лоше реаговала.

Бамби тотално је небитно зашта се ко залаже. Већина је била против тога ал је ипак држава то прогурала. Нормално је да ће онда постојати и реакција. Исто тако онда можеш рећи и за параду силоватеља, мош мислити држава их пустила да један дан у години прошетају а стока их напала...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 235
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel Hitlerov
au jebote huligani pokušali čak da uđu u klinički centar da dohakaju povrijeđenim policajcima maloprije čuh na TV  Smile ali ih obezbeđenje i policija spriječili  Smile brate kakvi ludaci......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs

Kakvog bi efekta imalo pucanje po mladicima...samo jos veci revolt i veci neredi ...

efekat zvani "bez'te noge posracu vas" Smile
Ako su to vase evropske vrednosti,izvolte,pucajte po deci...

Po deci koja kradu, ruse grad i unistavaju ga, ubijaju policajce?

Ne treba pucati. Treba ih baciti pod kljuc na zakonom odredjeno odsluzenje kazne.

Moje zelje su druga stvar, ali ovo bi trebalo uraditi.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
HTC One
Demokratija, potiče od grčke reči demos-narod, kratia-vlast. Ako je narod u većini za nešto ili protiv nečega, ne mora se vlast praviti pametna, kao mi znamo šta nam je činiti, narod je stoka, u tome je suština.

To je samo objasnjenje od cega potice rec/kovanica demokratija. Daleko je to od definicije demokratije. Sa druge strane, nemam nameru da na ovoj temi objasnjavam sta je demokratija, sta podrzaumeva, koji su njeni sustinski sadrzaji. Ti mislis da je to, ja da je nesto drugo i to je ok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
Бамби тотално је небитно зашта се ко залаже. Већина је била против тога ал је ипак држава то прогурала. Нормално је да ће онда постојати и реакција. Исто тако онда можеш рећи и за параду силоватеља, мош мислити држава их пустила да један дан у години прошетају а стока их напала...
Silovatelji i homoseksualci su isto?  Smile
Oh, Isuse.

Empti, ako se ikada vidimo, popićemo po pivo i lepo se ispričati, ali ovu temu nikada više nećemo pokrenuti. Imaš obećanje sa moje strane.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.