Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Опет стрељање невине деце по Америкама  (Pročitano 132980 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
SAD: Priznao čak 40 ubistava

Frezno -- Plaćeni ubica Hose Manuel Martines, optužen za ubistvo 9 ljudi u SAD, priznao je da je prethodnih decenija usmrtio zapravo 40 ljudi, saopštile su vlasti SAD.

Martines (51) rekao je istražiteljima da je ubistva vršio za jedan narko kartel, kazao je Erek Džet, okružni tužilac u Lorensu u Alabami.

Džet je dodao da vlasti veruju Martinesu zbog detalja koje je izneo istražiteljima tokom ispitivanja.

Martines je uhapšen prošle godine, nedugo pošto je iz Meksika došao u Arizonu, i ubrzo je poslat u Alabamu, gde čeka suđenje po optužbi za jedno ubistvo.

Prema rečima vlasti, na meti Martinesa bili su ljudi u nekoliko okruga, između 1980. i 2011. Žrtve su bile starosti između 22 i 56 godine.

Istražitelji nisu želeli da otkriju na koji način je Martines tačno bio povezan sa narko kartelima, navodeći da ne žele da ugroze slučaj, koji je u ranoj fazi.

Ukoliko bude osuđen, po kalifornijskim zakonima Martinesu preti smrtna kazna.

Izvor: B92

Pa dobro nisu puno omasili...dzaba FBI, CIA, BIA, KGB  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
а форензичари,ништа  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Troje ubijeno u jevrejskom centru u SAD, napadač vikao "hajl Hitler"

Frejžer Glen Klos je osumnjičen da je ubio troje ljudi u dve odvojene pucnjave u jevrejskim centrima u gradu Overlenk Park u Kanzasu.

Napadač je pucao na petoro ljudi od kojih je troje umrlo. Objavljen je i snimak hapšenja na kome se čuje kako Kroz uzvikuje nešto što zvuči kao nacistički pozdrav "hajl Hitler".

Šef lokalne policije kaže da nije siguran da li je osumnjičeni to rekao, ali ako jeste, da će ova ubistva biti tretirana kao zločini iz mržnje

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
ma de ba... uvijek oni tako seru..nadju nekog psiha i prikace mu kamaru neresenih ubistava... Smile

da malo vise vode brigu o svom dvoristu ne bi im svaki dan djeca ginula...
ali sta ces kad vole da metu tudja dvorista a doks u pri tome njihova dvorista prepuna govana.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Alcatel One Touch
ma de ba... uvijek oni tako seru..nadju nekog psiha i prikace mu kamaru neresenih ubistava... Smile

ali sta ces kad vole da metu tudja dvorista a doks u pri tome njihova dvorista prepuna govana.... Smile
Jbg, kad se stalno pozivaju na njihov Drugi Amandman i kako su goli i bosi ako nemaju punu oružarnicu i kako ih ceo svet mrzi jer su ljubomorni na njihova "prava i slobode" i "američki način života". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0

Jbg, kad se stalno pozivaju na njihov Drugi Amandman i kako su goli i bosi ako nemaju punu oružarnicu i kako ih ceo svet mrzi jer su ljubomorni na njihova "prava i slobode" i "američki način života". Smile

Dobro, sad, mislim da ipak ljudi sirom sveta nisu alergicni na gomilanje nekih puskica, a jos ako je legalno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Navodno... u srednjoj skoli u Konektikatu... devojcica je izbodena na smrt jer je odbila da bude pratilja nekom klincu na maturi:

http://www.foxnews.com/us/2014/04/25/connecticut-high-school-on-lockdown-after-report-stabbing/

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Osfrustrirala ga zesce  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Kalifornija: 7 mrtvih u pucnjavi

Santa Barbara -- Sedam osoba je ubijeno, a sedam je ranjeno u napadu kasno sinoć nadomak Univerziteta Santa Barbara u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Policija je navela da je osumnjičeni za napad, najverovatnije duševni bolesnik, kasnije pronađen mrtav u svom automobilu.

Deo oko Univerziteta Santa Barbare je poznat po brojnim zabavama mladih koje često rezultiraju nasilnim incidentima.

Izvor: B92

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Policija rekla da je "ljubazan i divan čovek", on izleteo na ulicu i počeo da ubija jer nema seks!

Student američkog Univerziteta u Kaliforniji Eliot Rodžer (22) u petak uveče ubio je sedmoro ljudi, a sedmoro ranio, izgubivši pritom i sopstveni život.

Rodžer je sin asistenta režisera sage "Igre gladi" a u krvavi pir u gradu Santa Barbara je krenuo jer se, navodno, osećao usamljeno zbog toga što su ga žene odbijale.

U jezivom sninku koji je postavio i nazvao "Odmazda", Eliot se pravdao za užasan zločin koji će uskoro počiniti.

"Imam 22 godine i nevin sam, nikada nisam ni poljubio devojku. Na koledžu svi imaju seks, zabavu i zadovoljstvo. U tim godinama ja trulim u samoći. Nije pošteno. Vama devojkama nikada nisam bio privlačan. Ne znam zbog čega vam se ne sviđam, ali kazniću vas zbog toga. Ući ću u najpopularniju kuću sestrinstva na Univerzitetu i preklaću svaku razmaženu, uobraženu plavu go**arku koju vidim unutra. Pobiću sve devojke koje su me gledale kao inferiornog kada bi im prišao. Biće mi veliko zadovoljstvo da vas pokoljem. Tada će vam biti jasno da sam superiorni alfa muškarac. Kada pobijem devojke u sestrinstvu, izaći ću na ulicu i pucati u sve te popularne klince koje vidim", objavio je mladić koji je tokom ostvarivanja svog užasnog plana umro posle ustrelne rane u glavi. Ne zna se da li je on naneo ili ga je policija upucala.

Kada je Rodžerova porodica pozvala policiju nakon uznemirujućih statusa koje je mladić postavljao na društvenim mrežama, pozvan je na informativni razgovor. Policija je zaključila da je mladić savršeno "ljubazan, učtiv i divan čovek".

Nakon što je pronađen video vlasti veruju u mogućnost da je u pitanju bilo masovno ubistvo sa predumišljajem.

"Zašto su devojke privučene nasilnim momcima a ne sviđaju im se fini momci poput mene", napisao je Rodžer na Tviteru pre nego što se odlučio na mahniti zločin.

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 102
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.