Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима... Heart Breaker... U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni, već SVI. Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova! U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno! Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
sto se tice tvog primera, naravno da se postavlja pitanje odkud toj dvojici muskih roditelja 'njihova deca', kako kazes... iz prethodnih hetero veza u kojima se nisu pronasli, pretpostavljam.
ma on ce biti kodiran od rodjenja, da nema tih sklonosti
Naravno da ne mozes da biras pol deteta pre rodjenja (sto je suprotno od onoga sto je autorka napisala...ona vec zna da ce biti musko....simpaticno), isto tako ne mozes da utices na neke druge stvari vezane za jos nerodjeno dete!
Cim ces ti nekog da "kodiras", meni su neke stvari jasne.
svaka nenormalna sklonost, a pogotovo ovakva koja sprijecava reprodukciju je teska bolest bez obzira kako mi gledali na to. A ova bolestina zajedno sa narkomanijom ulazi u krug bolesti koje su posebno dosle do izraza u zadnje vrijeme.
OK je homoseksualizam smatrati za normalan ali zar se ne vidi da ovaj tip poremecaja nije neozbiljan i da se siri i razvija. Recimo sutra 50% populacije homoseksulci, i normalno da ce takvo drustvo izumrijeti dok kazes "keks". I u tome svemu je opasno sto jos nenormalnije sklonosti poput pedofilizma pocnu traziti svoje mjesto pod suncem, a dobrocudni homosi se sjete kako su se izborili za vlastita prava...
Sada cu biti jasan. Uopste ne mislim da ovakve osobe treba napadati i lose se prema njima odnositi, niti o njima sta lose misliti. Losa varijanata je i to da ih treba ignorisati i gurati ih u totalnu usamljenost u kojoij ce biti nesrecni. Homoseksualac ne treba da bude stisnut, vec ga treba pustiti i cak mu pruziti pomoc i podrsku. Ali ne u tome da ostane ili postane poremecen, vec da trazi izlaz iz ovoga. Mislim da je rjesenje u lijecenju, ne tabletama ili psiholozima vec dubokim unutrasnjium promjenama pojedinca. Ima nade za sve bozije stvorove, pa tako i za homoseksualce !
@ machakz
trenutno citam epsku literaturu pa ne znam bas da li ce "epski" nacin ilzlaganja doci do izrazaja. ako do toga dodje nije bilo u planu
sto se tice tvog primera, naravno da se postavlja pitanje odkud toj dvojici muskih roditelja 'njihova deca', kako kazes... iz prethodnih hetero veza u kojima se nisu pronasli, pretpostavljam.
ma on ce biti kodiran od rodjenja, da nema tih sklonosti
Naravno da ne mozes da biras pol deteta pre rodjenja (sto je suprotno od onoga sto je autorka napisala...ona vec zna da ce biti musko....simpaticno), isto tako ne mozes da utices na neke druge stvari vezane za jos nerodjeno dete!
Cim ces ti nekog da "kodiras", meni su neke stvari jasne.
ako bih vec mogla da biram, nek mi prvo dete bude musko, a drugo zensko. svejedno kojeg ce pola biti.
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
ma pederi su ok, ljudi ko ljudi (neki su cak i pametniji od ovih "normalnih") , jel vas stvarno zanima sta rade u krevetu... mene ne... kao ni sta vecina mojih poznanika radi u istom, ponekad savet uvek dobro dodje ali to je jako mali krug ljudi (gde na zalost pedera nema) cenim da oni znaju mnogo vise od mene o analnom seksu... i to je to ...
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 22:23:54 od mosko »
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
jel ti stvarno gledas, bas sve oko sebe, cek a kad neko "pisa" po "trgu republike" ceo trgu njega gleda ?? ili nas b... k... ili cu da "pridjem" i "potpisem" ili me stvarno ne zanima i necu da ucestvujem.... imao sam isto ponuda u zadnjih mesec dana da se potpisem za ukidanje radikala koliko i da startujem nekog pedera... na istom tom trgu... nisam uradio ni jedno... a ne mislim no o radikalima ni o pederima bas sve najlepse, ne bih nikada radio ono sto oni rade.... sloboda izbora...