Prichate neke stvari a uopshte niste informisani.Mislim da bi trebalo pre nego shto bilo shta napishete da se malo informishete vrshena su istrazivanja i dokazano je da se deca koja su odrastala u gay porodicama i hereroseksualnim porodicama ni malo ne razlikuju,i to shto imaju dva oca ili dve mame nema nikakve povezanosti sa njihovim seksualnim opredeljenjem.Ljudi najvece greshke chine iz neupucenosti,vi ste nashli da pljujete po takvim ljudima samo zato shto vam se to ne svidja,a ne znate nishta o tome,da li ste se ikad zapitali kako je takvim ljudima?Mislite li da su oni malje vredni,da ma umeju manje da vole samo zato shto su gay?Oni se ni po chemu ne razlikuju od heteroseksualaca,jedino shto im je mnogo teze zato shto stalno nailaze na ne razumevanje...Homoseksualnost nije bolest,ako cete bash da se vodiite onom logikom "to nije prirodno jer toga nema kod zivotinja" moracu da vas razocharam,postoje i homoseksualne zivotinje
Што волим вас тако лепо информисане.
Замисли себе у ситуацији да сазнаш да ти је отац педер.
Како пишеш и како си лепо информисана верујем да би била срећна.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2006, 20:00:37 od Davidovac »
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.