hahahahah aj bezhi bre,to kazhe Ciga,njemu je c=tj ... nish ne znash,ki dupe,ne pomazhu tebi ni kozhne gatje...daj samo reci shta si da znaju ljudi kako da ti se obracaju,sa "pederu" ili "trandzo" , nema smisla da te ne isposhtujemo I odoh na spavanje Poz
hahahahah aj bezhi bre,to kazhe Ciga,njemu je c=tj ... nish ne znash,ki dupe,ne pomazhu tebi ni kozhne gatje...daj samo reci shta si da znaju ljudi kako da ti se obracaju,sa "pederu" ili "trandzo" , nema smisla da te ne isposhtujemo I odoh na spavanje Poz
aaaaa da, da njemu je c=tj, da da...ovaj, shvatila sam, ovaj da...ok
Strasno! Kakvih ima!
Ako ti kazes sta si ti, kazem i ja sta sam ja!? Mislim, ako ti mene ubedis da si ti zensko (kako se predstavljas na avataru), ja cu se potruditi, da tebe ubedim u ono sta sam ja!
« Poslednja izmena: 04. Jul 2006, 12:05:02 od ttt1 »
Meni se cini da je ova tema prvo totalno bespotrebna, jer sluzi za dobacivanja i prepucavanja koja vec nicemu ne vode, a izvorni problem u njoj, ako uopste je to realan problem, veoma je tragican i nesrecan (pre svega za tu decu i te brakove), tako da je mozda bolje ovu temu zakljucati posto niti se njen autor vise javlja, niti bilo ko ovde vise ima sta pametno da kaze na datu temu...
I da, svakako da homoseksualnost nije normalna, jer da jeste ne bi nas bilo, ali isto tako bi se tesko moglo reci da je bolest, pre je psiholoski poremecaj... taj poremecaj mozda nastaje usled nekih drugih bolesti, ali to je druga tema... sto mi time da se bavimo, ne vidim poentu.
Nema potrebe...jer tendenciozno zastupas jedan odredjeni stav kao sto bi ga recimo zastupala osoba kojoj je iskljucivo poznata jedna strana medalje....e sad, ok je ako si ti gay ,pa branis svoj stav, ali ti to *kako tvrdis* nisi...vec samo imas puno takvih prijatelja...tako da je *logicno* tvoje misljenje, u stvari njihovo.
ja mislim da je sve to povezano s genima, ono vise zenskih nego muskih hromozoma,
isto kao sto su raznorazne bolesti genetski povezane tako isto i ovo ....
he he,opet dezinformacije vishak mushkih gena kod devojaka ili zenskih kod mushkaraca je povezan sa nechim drugim,tako nastaju hermafroditi.A genetska predispozicija nema veze sa nechijom seksualnom orjentacijom eto,bash taj moj drug je iz jedne potpuno normalne porodice,ima starijeg brata koji ce se josh malo ozenii,roditelji su mu normalni,i on je jedan od milion primera gde su svi u pordici normalni a on izuzetak. Drugo,vi smatrate da je ruzno kada vidite gay par kako se ljubi?A shta je sa hetero parovima koji se drpaju po ulici i lizu na svakom koraku?Mozda je to gay ljudima odvratno?Onda je to jedan vid diskriminacije.Kazete kako su gay ljudi agresivni u iskazivanju svojih seksualnih sklonosti tako shto se ljube,drze za ruke i sl. hajde objasnite mi u chemu je razlika kad to rade hetero parovi? Ok,slazem se,gay populacija je u manjini ali zar ih zbog toga treba diskiminisati.Homoseksualnost nije bolest,homoseksualni ljudi su isti kao i svi ostali osim shto ih privlache osobe istog pola,zbog toga su chudovishta??? Takodje treba napomenuti da je broj hmoseksualaca isti stotinama godina i on iznosi negde oko 10 posto ukupne populacije.Homoseksualnost se javlja u svim kulturama,svim rasama i na svim kontinetima.Jedino shto su se takve osobe ranije krile a danas to nije bash tako jer postoje razne organizacije koje se bore za prava takvih ljudi i sl. I da odgovorim na pitanje,da mi je dete takvo ili da otkrijem da mi je muz takav naravno da bi mi bilo teshko ali bih se trudila da pomognem,sigurno ih nebih osudjivala.Kazem,moj najbolji drug je gay i ni po chemu se ne razlikuje od ostalih momaka osim shto je najbolji dechko na svetu koga sam upoznala shteta shto je gay