Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Охрид: Убијен туриста из Србије  (Pročitano 26251 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
nije mi jasno sta radi covek koji ima troje dece kod kuce, u diskoteci, u drugoj drzavi, sa ortacima i muva ribe i vata ih za bulju Smile
Да то пита Маслињак, па и да разумем  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Beograđanin ubijen udarcima kamenom kockom u grudi
E. B. | 30. 08. 2010. - 00:02h | Komentara: 13

Ohrid - Istražni sudija u Ohridu odredio je tridesetodnevni pritvor osmorici osumnjičenih za svirepo ubistvo 34-godišnjeg Dejana Novakovića iz Beograda koje se dogodilo u petak ujutro ispred noćnog kluba „Havana“ u Ohridu.
Privođenje na saslušanje jednog od osumnjičenih

Prema informacijama makedonskih medija, Beograđanina Dejana Novakovića na smrt je pretukla grupa razjarenih mladića, koja ga je tukla nogama i rukama dok je ležao na zemlji, a kobni udarac mu je zadat betonskom kockom, koja je iščupana na mestu obračuna.

z bezbednosnih razloga, osumnjičeni Mitre Kostovski (34), Đoko Naumovski (26) i Ilče Janoski (26), svi iz Ohrida, Pero Šengulovski (30) i Jane Šokorski (31), obojica iz sela Velgošti, Borče Čulukovski (26) i Jovan Đoreski (25), obojica iz sela Mešeište, prebačeni su iz Ohrida u istražni zatvor u Skoplju, naveli su iz Tužilaštva, dok je srpski državljanin Dragan Đorđević (29) iz Leskovca još u bekstvu.

Jedan od osumnjičenih je optužen za saučesništvo u ubistvu jer je pokušao da izbriše video snimke bezbednosnih kamera na kojima je zabeležena masovna tuča ispred noćnog kluba.

Prema prvim nalazima obdukcije tela Dejana Novakovića, potvrđeno je da mu je srce prestalo da radi kao rezultat jakog udarca čvrstim i tupim predmetom u grudi. Porodica nastradalog Novakovića će danas preuzeti telo, a juče su na mesto tragedije dolazili građani Ohrida sa svećama i cvećem, a među prisutnima su bili i članovi srpsko-makedonskog društva „Koštana“.

Policija je sinoć tri dana nakon svirepog ubistva srpskog državljanina Dejana Novakovića, izvršila raciju u noćnim klubovima i lokalima u Ohridu, povezanim sa osobama koje imaju policiski dosije. Privedena su tri muškarca, stanovnici Ohrida. Kod jednog od njih pronadjen je pištolj i dimna bomba, a kod drugog samostrel, navode mediji, ocenjujući da se radi o akciji specijalnih policijskih snaga Alfa.

Blic
« Poslednja izmena: 30. Avg 2010, 20:41:44 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
zapisano u notes ako ikad budem isao na ohrid poneti macetu sa sobom Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Šta ćeš u Ohridu sa mačetom ostavi mačeto kod kukata pa idi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Salim se  Smile Smile

Lose stvari se desavaju jbg... Mog drugara umalo nisu ubili prosle godine u budvi zato sto je smuvao neku ribu koju nije trebao, burazera mi je pre par godina napalo 15 ljudi sa stanglama u sutomoru(lose po njih), jednog starijeg drugara su u herceg novom nalupali toliko da je 2 meseca lezao u bolnici .... Ali bas je lose da nekoga ko lezi na zemlji tuces kockom to je stvarno lose... Dovatis cakiju i presudis dvojici i to je to.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ja stvarno ne razumem te bednike koji prebijaju kao grupa nekog pojedinca ko ne može da se brani. Drugu reč osim bednici ne mogu da nađem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
burazera mi je pre par godina napalo 15 ljudi sa stanglama u sutomoru(lose po njih)

Sta je, buraz nosio tetku  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Jebes macetu nego kome se javljas? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Ja stvarno ne razumem te bednike koji prebijaju kao grupa nekog pojedinca ko ne može da se brani. Drugu reč osim bednici ne mogu da nađem.

Pa dobro desi se da se zameris nekome ko je tu sa ekipom pa te ekipa prebije ali izivljavanje nikad nisam podrzavao... Jednostavno postoji neka granica posle koje treba da znas dobro je prebio sam ga ne moram i da ga osakatim ili ubijem sto se ovde nazalost desilo ;s

Jebes macetu nego kome se javljas? Smile

ima drugar tamo gajbu ili apartman zaboravih vec Smile Ako budem dolazimo bicu tamo a javicu se tebi u svakom slucaju Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
E oko te granice je i ceo problem. Ovo su teski idioti, kome god u Ohridu da kazes za njih to ce ti potvrditi. Takvo je celo selo to su ti drvosece sve krsni ljudi fizikalci kad god je tuca sa siptarima jednom javis a on dovede celo selo svi sekire nose. I ovaj je imao nesrecu da je ta riba koju je smarao bila zenska devojka jednog od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.