Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Охрид: Убијен туриста из Србије  (Pročitano 26030 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Strašno! Gunđaš ko penzos  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Strašno! Gunđaš ko penzos  Smile
ne gudnjam,to ti je realnost.
mnoge Srbe ne treba voditi u inostranstvo.bar ne odredjenim prevoznim sredstvima i u odredjena mesta.
ko male Smrde Mudici.(onaj mali sluga iz "Posetioca")
jedina je razlika sto onaj ne moze ni kolima da se vozi,a da ne povrati,a vecina ovih uspe da izdrzi cak i jedan let mlaznjakom,a da ne povrati ili ne odlepi.  Smile
u svemu ostalom su potpuno isti.  Smile
otpadaju vilice na prvi pogled neke napredne tehnologije,nacin (ne)komunikacije,(ne)disciplina,(ne)vaspitanje...
e,da,jos jedna razlika je u pranju ruka u WC solji.to jos niko od Srba nije pokusao,sto jes jes.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 22:00:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
hkj, аууууу из које су прашуме дошли ти твоји, када су први пут видели авион, аутоматску чесму итд.

п.с. мада подсети ме када је Ћуме са гробарима летео негде, па за мало да отвори врата авиона , упалила се чак сигурносна лампица у кабини пилота, јер је кретен мислио да је то тоалет.

Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 22:14:39 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Jbg prebiju momka iz Holandije u sred Beograda, pa su svi u fazonu : e koja smo mi govna, ubiju Francuza - pa ono dan zalosti , vise Srba ga voli nego Francuza, opet smo Srbi govna. . . Naravno sve u 16 prenosi to b92 i toj tv slicni. . .

Sada ubiju naseg momka, slucajno sam naleteo na ovu vest, i opet smo mi srbi govna jer eto mi smo Srbi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
hkj, аууууу из које су прашуме дошли ти твоји, када су први пут видели авион, аутоматску чесму итд.
cuti,taj sto je govorio strancima "gde si,kurvo","sta ima,sabane" i slicno je iz tvoje Borce.  Smile Smile
samo kazem,samo kazem! Smile   Smile  ali,zato je drugi koji je to radio bio iz ul. Kneza Milosa. Smile  Smile Smile sto znaci-nema veze gde i kako ko zivi,nego kako je vaspitan.  Smile
a,"moje" sam spominjao samo u kontekstu busa i putovanja u Spaniju.  Smile mada,verujem da ni u avionu,na obicnom,ne ekskurzijskom putovanju,ne bi bili nista bolji.  Smile
nego i ja to malo generalizujem,ali,mislim,zaista,mnogi nasi zemljaci se ponasaju ko Smrde Mudici kad putuju negde ili borave na odmoru.
inace,ne kritikujem ja tu neupoznatost i neznanje.ja kritikujem tu nasu bahatost i nevaspitanje.i ja sam tad u Monte Karlu prvi put video potpuno,ali,potpuno autmoatizovan lift,na primer.ali nisam uzeo i zajebavao se s njim,niti automatskom cesmom,jer,eto,zanimljivo mi... "eeeeheeheeee....  Smile Smile vidiiii....  Smile Smile"
 Smile
ili to u avionu,kad se osecam ko u nekom prihvatilistu za socijalne slucajeve raznih uzrasta.kombinacija bebece vriske,dzilitanja klinaca,foliranje tinejdzera i gunjdanja odraslih.
п.с. мада подсети ме када је Ћуме са гробарима летео негде, па за мало да отвори врата авиона , упалила се чак сигурносна лампица у кабини пилота, јер је кретен мислио да је то тоалет.

Smile
kreten.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 22:47:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Alcatel 258
Не ради се уопште о животима и мерењу вредности живота неког француза,енглеза,србина..  не могу ја више жалити ниједног припадника нашег народа него што жали мајка оног несрећника Бриса Татона...
Проблем је у двоструким аршинима, ви нажалост не знате, или не путујете или превише верујете томе што вас забацује са телевизије.
Свакодневно ма не свакодневно у једном сату у Паризу, Бриселу, Лондону, Манчестеру, Барселони упадну 3 умоболника да из обести пребију неког у метроу, дал тај неко био Теофил Панчић или Ђока Ђовани то није битно али то се дешава свагде и увек у целом универзуму!
Погледајте филм "паклена поморанџа" доста ће вам рећи о насиљу који је саставни део нове западне културе! Наравно не кажем да је то измислио запад људски инстикт је сличан животињском одузми нам струју и за 3 године ћемо се убијати као што раде тигрови!

Али не може да буде вреднији живот Бриса Татона, лаке телесне повреде Теофила Панчића, од ока нашег човека у Бриселу или живота овог човека што је настрадао у Македонији.

Нису Срби измислили обезбеђења у ноћним клубовима, нису Срби измислили алкохол ( мада га можемо највише попити ) нису Срби измислили туче и премлаћивања. Ви сте слепи поред очију у Паризу граду светлости, не смеш да улазиш у градске четврти које су познате по насиљу!! Брисел,Лондон цела европа тако. Које је место у Београду, Новом Саду, Крушевцу, Нишу где не смете отићи ??? У крајњем случају зашто се осећате сигурније негде а овде сте несигурни. Засипају вас причама о насиљу, засипају вас причама о пребијању странаца и ви јадни верујете...

Није проблем што је Немац избоден ножем, проблем је то што је тај исти што је избо Швабу са ножем отео најмање још 10 апарата, телефона или чега већ од наших људи па није нико трубио.
Само погледајте случај са оним кошаркашом Партизана, ћале седео са Чанком а он лола показивао курац обезбеђењу, обезбеђење добило робију.. а татин син претио са "гробарима"... А колико ја знам поштених момака студената да су ишамарани од стране секјуритија али њихов ћале човек ујутро ради и не седи са Чанком....

Медији и само медији а ви и даље верујте.

хкј препоручујем ти да одеш у Грчку да видиш како се понашају Енглези, Гучу како се понашају Французи... само што кад су они пијани и дрогирани то је до јаја, то је култура само смо ми стока.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

kako prodje neko,ovi mu kazu nesto tipa "gde si,kurvo","sta ima sabane","nataknem te",i slicno...  Smile Smile

Hebote, to samo jos Albanci i Turci rade, dobacuju na njihovim jezicima pa ako im neko nesto uzvrati eto bagre za njim  Smile

Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
хкј препоручујем ти да одеш у Грчку да видиш како се понашају Енглези, Гучу како се понашају Французи... само што кад су они пијани и дрогирани то је до јаја, то је култура само смо ми стока.
bio u Grckoj,bio u Francuskoj.izmedju ostalog.u nekoliko zemalja Bliskog istoka i jugozapadnoj Evropi.i Rusiji i Americi.
desetine puta video i same Evropljane kako se ponasaju ko stoka.
ulaze u gacama u robne kuce,piju,psuju,deru se...
ameri takodje.cim dodju negde,ponasaju se ko da su u svojoj kuci.odma se raskomote i raspuste.
ali,znas sta...?

makar cute u jebenom avionu.  Smile
drugim recima,stoka su i oni,ali ne kao mi.
zato mi ne izvrci reci.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 03:09:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
ulaze u gacama u robne kuce,piju,psuju,deru se...
ali,znas sta,makar cute u jebenom avionu.
drugim recima,stoka su i oni,ali ne kao mi.
e ako cute u avionu onda im je sve oprosteno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
e ako cute u avionu onda im je sve oprosteno.
a evo ga i ovaj sa svojim izvrtanjem reci.

covece,to sam rekao kao zajebanciju.znas...  Smile Smile

joj,kako su precizni i ostrooki kad treba nekome da cepidlace i sole pamet...  Smile

kako prodje neko,ovi mu kazu nesto tipa "gde si,kurvo","sta ima sabane","nataknem te",i slicno...  Smile Smile

Hebote, to samo jos Albanci i Turci rade, dobacuju na njihovim jezicima pa ako im neko nesto uzvrati eto bagre za njim  Smile
a,dobro,to su oni radili iz zajebancije.Siptari to rade iz prave mrznje i besa.ovi su se samo zajbavali.  Smile jbg,odeljenske dvorske lude...  Smile Smile
al,priznajem,cepali smo se par puta.i na to,i na njihove zajebancije sa cesmom u Monaku.  Smile Smile

p.s.-sad se setih i kad smo bili u Veneciji posle,jedan od njih dvojce uzeo da lovi golubove po trgu.  Smile
svi stoje mirno,slikaju se,ili gledaju,samo odjednom vidis sve golubove kako polecu i malog crnca(bio crnomanjast decko,pa smo ga zajebavali zbog toga  Smile ) kako drzi goluba za krilo...  Smile Smile pustio ga sekundu kasnije.  Smile
mi se samo elegantno udaljili.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 03:25:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.