Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Охрид: Убијен туриста из Србије  (Pročitano 26078 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa dovoljno da je jednom od ekipe riba, tu su ortaci da pomognu drugu u nevolji. Il bi ti stajao po strani da ti ortaku neko pipka ribu. I Miladin je imao pomoc dvojice Muslimana iz Bosne koji nisu sedeli skrstenih ruku i pritekli su ortaku u pomoc  Smile

lupash gluposti  Smile  . bash je miladinu trebala pomoc oko onog zgoljavog jevrejina . udario ga je jednom i on je pao . ovi su jurili choveka kroz ceo grad sa namerom da ga ubiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
Охрид: Кривичне пријаве за убиство
28. август 2010. | 15:35 | Извор: Бета Скопље -- Кривичне пријаве за "убиство на свиреп начин" поднете су против осам осумњичених за убиство српског држављанина Дејана Новаковића у Охриду.

Портпарол полиције Иво Котевски изјавио је да је од осам осумњичених седам Македонаца, који су приведени и један Србин, који је у бекству.

Котевски је додао да је према истрази вештака судске медицине смрт Новаковића (34) наступила ударцем по грудима тврдим предметом.

Портпарол је навео да је један од окривљених покушао да избрише видео материјал на којем се видела туча као и трагови крви и додао да су међу приведенима и особе из обезбеђења клуба Хавана где се догодило убиство.

Котевски је навео да је извршен претрес кућа свих осумњичених и да им је узет узорак за ДНК анализу. Према његовим речима, јуче је приведено 30 особа, али је седам задржано.

У тучи је Новаковићев пријатељ Горан Перић лакше повређен. Лакше је повређен и власник клуба М.К који је такође саслушан.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa dovoljno da je jednom od ekipe riba, tu su ortaci da pomognu drugu u nevolji. Il bi ti stajao po strani da ti ortaku neko pipka ribu. I Miladin je imao pomoc dvojice Muslimana iz Bosne koji nisu sedeli skrstenih ruku i pritekli su ortaku u pomoc  Smile

lupash gluposti  Smile  . bash je miladinu trebala pomoc oko onog zgoljavog jevrejina . udario ga je jednom i on je pao .

Pa citao si kako su ga gazili i ona druga dvojica su isto zaglavila corkicu, Mislim, tip je pao ali su nastavili da ga gaze dok je lezao. Miladince se izvuko i postace advokat u Srbiji  Smile

ovi su jurili choveka kroz ceo grad sa namerom da ga ubiju

Pa nisu snimali neku holivudsku produkciju da su ga jurili po citavom gradu. Jeste da to bas nije neki velik grad al dve ulice opet nisu ni selo. Hebi ga, pogresno vreme, pogresno mesto i naleteli na pogresnu ekipu i to je. Da su bili iz Skoplja, Strumice, Bitole slicno bi prosli.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 17:53:22 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Zato sto je Makedonija u stvari Srbija!
to i ja mislim(da me cuju samo pojedini rodjaci iz Skoplja...  Smile Smile Smile ),al,dobro,poenta je ostaje ista-da Srbin ne moze ni odmor da provede a da ne napravi,ILI ne bude uvucen u neko sranje.ko magneti za nevolje smo.
I zato ja uvek putujem tamo gde su sanse da cu da sretnem Srbina astronomski male... Ali.. bedak.. sad svaki seljak ima biometrijski pasos... :|
surova istina.
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 18:59:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
Citat
to i ja mislim(da me cuju samo pojedini rodjaci iz Skoplja...  Smile Smile Smile )
Па подсети их да је Скопље (некада престоница Србије) више припада Србији, него неки српски градови који су остали под окупацијом непријатеља.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Па подсети их да је Скопље (некада престоница Србије) више припада Србији, него неки српски градови који су остали под окупацијом непријатеља.
naaah...
prvo,necu opet da se prepucavam s njima(dosta je bilo  Smile (zbog Aleksandra Makedonskog) a i deda i majka su vec dovoljno puta to odradili.  Smile),drugo,oni reaguju samo na rec "Aleksandar Makedonski".  Smile
dobro,salim se,ne bas svi oni,i ne bas tako,ali nekima od njih prosto ne mozes isterati te tripove iz glave,pa nikako. Smile

ma,dobro,ako je njima lepo tako da zive,lepo je i meni.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 19:44:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Maradiću ja i dalje ne vidim relevantnost pominjanja tog Miladina osim ako imaš informaciju da je on bio jedan od učesnika tuče u Ohridu. Mislim da nije i sve mi se čini da ga pominješ samo da bi trucirao i gazio dostojanstvo sagovornika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Qtek 小米
naaah...
prvo,necu opet da se prepucavam s njima(dosta je bilo  Smile (zbog Aleksandra Makedonskog) a i deda i majka su vec dovoljno puta to odradili.  Smile),drugo,oni reaguju samo na rec "Aleksandar Makedonski".  Smile
dobro,salim se,ne bas svi oni,i ne bas tako,ali nekima od njih prosto ne mozes isterati te tripove iz glave,pa nikako. Smile

ma,dobro,ako je njima lepo tako da zive,lepo je i meni.  Smile Smile
Smile
Знам, то је могуће само на Балкану.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Citat
Krivične prijave protiv osmorice za ubistvo srpskog turiste
Tanjug, Beta | 28. 08. 2010. - 13:21h izmena vesti 21:12h | Komentara: 0

Policija u Ohridu podnela je danas protiv osam osoba krivične prijave za ubistvo i učešće u jučerasnjoj tuči u noćnom klubu "Havana" u Ohridu, u kojoj je stradao 34-godišnji srpski turista Dejan Novaković iz Beograda.
Dejan Novaković

Sedmoro osumnjičenih su makedonski državljani, koji su već privedeni, a jedan je srpski državljanin, koji je u bekstvu.

U toku današnjeg dana pred istražnog sudiju biće izvedeni K.M (1976) I N.Gj. (1984) iz Ohrida, Š.P.(1980) i Š.J. (1979) iz sela Velgošti, J.I (1984), Č.B.(1984) I Gj. J (1985) iz sela Mešeišta, a za Gj. D. (1981) iz Leskovca biće raspisana poternica, saopštili su iz MUP-a Makedonije.

Jedan od osumnjičenih se tereti za pomaganje počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, jer je nakon incidenta izbrisao datoteku iz kompjutera u kojoj je bio video zapis iz sigurnosnih kamera u klubu, a ujedno naredio čistaci da izbriše sve tragove krvi u delu objekta za koji ona nije bila odgovorna.

Prema prvim nalazima odbukcije tela Dejana Novakovića, potvrđeno je da mu je srce prestalo da radi kao rezultat jakog udarca čvrstim i tupim premetom u grudi.

Rekonstrukcija policije na osnovi informacija svedoka i sa terena pokazla je da je tuča počela na ulazu u noćni klub, gde je nastradali Novaković bio napadnut i gurnut na pod, dok je njegov prijatel G.P, koji je lakše povređen, pokušao da ga odvuče.

Novaković je uspeo da ustane i počeo je da beži i kada je stigao do zgrade Pošte u Ohridu sustigli su ga osumnjičeni, koji su ga opet gurnuli na zemlju i udarcima rukama i nogama u predelu glave i tela naneli mu teške telesne povrede od kojih je preminuo na licu mesta.

Policija je saopštila da su u vezi ovog incidenta pozvane na razgovor 43 osobe, od kojih 25 svedoka, da je oduzet celokupni system za snimanje u klubu Kuba Libre Havana, koji će biti dostavlje krimtehnici MUP-a.

Oduzeti su video zapisi iz susdenih objekata u okolini noćnog kluba, izvršen je pretres u kućama sedam osumnjićenih, a istražni sudija će zatražiti pretres domova još dvojice, čiji identiti nije otkriven.

Jankulovska izlazila žaljenje
Ministarka unutrašnjih poslova Makedonije Gordana Jankulovska izrazila je veliko žaljenje zbog incidenta u noćnom klubu "Havana" u Ohridu.

"MUP Makedonije preduzima sve aktivnosti da se identifikuju svi učesnici tuče", rekla je Jankulovska.

"Nadam se da ovakav incident neće narušiti dobre odnose dve države", rekla je Jankulovska, koja se u Salcburgu sastala sa srpskim ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem, tokom ministarske konferenciji zemalja članica "Salcburškog foruma", saopšteno je iz MUP-a Srbije. 

Građani Ohrida žale zbog ubistva srpskog turiste

Građani Ohrida izrazili su danas žaljenje zbog ubistva srpskog turiste Dejana Novakovića, dok su turisti iz Srbije osudili napad, navodeći da se osećaju bezbedno.

"Tuča je za svaku osudu. Ne smeju se dozvoliti ovakvi incidenti. Takve nesreće kaljaju ime Ohrida", preneli su makedonski mediji izjave građana Ohrida.

"Srbija je naš sused. Ovo nije način za poboljšanje odnosa koji gradimo. Turisti iz Srbije su naši redovni gosti", izjavila je turistički vodič Tatjana Lilić.

Blic

Ko zna kakve još groze će izaći na videlo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ma,stoka smrdljiva,bre,pa dogadja se mnogo cesce to,samo sto se ne procuju uvek price,ili ne stignu na vreme do novina.
jebem mu mater,pa svaki put kad se vracam odnekud,ma gde bio,ma kolko dugo,uvek se smorim kad pomislim da se vracam ovde,al ne zato sto sam toliko nezadovoljan zemljom(jer nisam.jeste rupa,al je ipak volim i svaki put se posle svega par dana uzelim kuce),nego zato sto vec u avionu nasa bagra pocne da kokodace,vristi,dzilita se,vrti okolko naokolo...deca urlaju okolo,osecam se ko u jebenom obdanistu,klinci se dzilitaju po stolicama,mladi izvode sve i svasta,skljocaju blicevima(1025238523952035 zajednickih slika im nije dovoljno za Shitbook,pa da naprave jos koju dok su u avionu.ali iz nekoliko uglova,naravno  Smile  pa onda njih par gde se vidi i motor,pa gde se vidi i kabina,pa gde se vidi i pod,pa gde se vidi i sediste...  Smile jbg,nesrece ne znaju kad ce opet putovati avionom,pa kao da ovekovece to iskustvo  Smile ),premestaju se milijardu puta,stjuardese ne mogu da prodju,ljudi se lomataju,matorci gundjaju...

a kada sam leteo nekim drugim letovima koji nisu ukljucivali Srbiju kao odrediste,ili polaziste,od toga nije bilo nista.svi mirno sede,deca cute,klinci se igraju ili citaju nesto,mladi se zezaju i caskaju,odrasli uzivaju...nirvana bre! zadovoljstvo!
a ovi nasi...ko jedna velika farma.sta god ti treba-i cika,i vriska,i kokodakanje,i groktanje,i dzilitanje i valjanje...svaki jebeni put se smorim.

p.s.-sad se jos setih,kad sam bio na maturskoj ekskurziji u Spaniji.ista prica.
proveli smo ukupno 72 sata u autobusu,gusketine nisu prestajale da se deru i tandrcu uz narodnjake(a buka ko u diskoteci,svo vreme),a pojedinci da se stalno jure kroz bus(jer je bio dabldeker).Srpska deca,sta da ti kazem...  Smile cak im i dabldeker autobus senzacija,a kamoli putovanje u svet.  Smile
a pored svega toga,jos ortaci(koji uopste nisu bili losi,al su odrasli u Srbiji,jbg)uzeli,kad smo bili u Barsi,pa zajebavaju ljude.
kako prodje neko,ovi mu kazu nesto tipa "gde si,kurvo","sta ima sabane","nataknem te",i slicno...  Smile Smile
ja im kazem"alo,bre,majmuni,ima i nasih gomila ovde,ima neko da vas razume i da vas prebije".  Smile jok,oni nista.  Smile zamisli ludake...  Smile sreca pa ih niko nije bio razumeo.to samo Srbinu moze pasti na pamet.  Smile
bili u javnom WCu u autobuskoj garazi u Monte Karlu,ono WC lavaboi i pisoari sa automatskim funkcijama.ali,skroz,znaci,i sapun,i papir i mlaz.
ovi,naravno,cim su videli,poceli da se cude,a onda zajebavaju."eehehee,vidi,eee...  Smile " vade tamo 30 papira,prave gomilice od sapuna...
 Smile i bas kaze jedan drugi,normalan  Smile ,ortak tu "jbt,sta su ti mali Srbi...  Smile  ni cesmu ne umeju da koriste kako treba."  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2010, 22:07:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.