Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrekao se diplome zbog zapošljavanja preko veze  (Pročitano 19136 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
pobegao od zaposljavanja preko veze da bi se zaposlio preko veze
A sve to nakon sto ovde nije uspeo da se zaposli preko veze  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Nema zezanja kod nas  Smile ,  u Ameriku pa se zaposljavaj preko veze , ovde nece moci tako lako.......  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
Citat
radi u transportnoj kompaniji svog školskog druga i drži časove geografije srpskoj deci u jednoj školi.

Мунка...он и истовара камионе у Америци Smile
"Рад у транспортној компанији" је само лепши израз за то Smile
А држање часова географије у порти цркве је само хоби...можда му сокер маме понекад донесу колаче или остатке печења Smile

Но...као што рекох...сваки поштен посао је добар...не омаловажавам физичке раднике као неки Smile
Јбг...не могу сви завршити факултете Smile

ma kako mi znamo jel on istovara kamione ili vodi knjige ili magacin.. ko zna sta on radi, ali poenta je da sta god radi sad makar i istovar, on vidi neku perspektivu.. a sigurno zaradjuje bar 4 puta vise nego ovde za istovar  Smile
on sad radi dva posla sto je ok kad nemas porodicu, zivis sam i jako si mlad.. i stvarno ce za godinu-dve da ustedi boga oca  Smile  svako bi ustedeo gomilu kesa da nema izdatke a odlicno zaradjuje.. samo vanredno glupi ljudi i lenjivci ne bi koristili takvu priliku  Smile u komentarima na vest su ga i za to isprozivali,  kao budala radi dva posla, pajser  Smile a mogo je da ostane u srbiji i da ne radi nista.. za 300€ .. pavijan, ko ga jebe sad nek se muci za americki san  Smile mislim.. pa genijalno  Smile

ovo sto pisete za posao preko veze, oduvek je bio posao preko veze.. ne u demokratiji samo.. i naprednjastvu
to sto se on prosrao malo u novinama, to je bio potez ocajnika, besmislica  Smile  ne treba to toliko uzimati kao reper za bilo sta.. naravno da je otiso tamo gde su ga zvali, gde je imo nekoga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Možete vi do beskonačnosti da debatujete da li je u Srbiji teško naći posao ili ne, da li radi veza ili ne, da li je budala ili car onaj ko radi dva posla, da li je budala onaj ko ode... ali ostaje činjenica da kod nas ima gomila škola i titula koje ničemu ne služe i još veća gomila idiota koji ih svake godine u sve većem broju upisuju bez imalo razmišljanja o perspektivi i isplativosti tog svog obrazovanja. Što je, obrni okreni, debilizam, jer to znači da tavki ljudi nemaju ni malo svesti o stanju i sposobnost da razmišljaju o svojoj budućnosti. I zato meni iskreno vrište jaja i za ovog turizmologa, i za sve druge kivne nezaposlene arheologe, menadžere, filozofe, umJetnike, i sve ostale koji su upisivali neke škole za koje se u startu zna da su slabe vajde što se karijere tiče, a onda odlučili da svoju krivicu i odgovornost prebace na druge.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2014, 20:25:46 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
Preporucio bih vam da pogledate klipova na YT o Kristijanu Golubovicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
u komentarima na vest
Pa komentare na bilo koju vest kad procitas odumre ti 30 posto mozdanih celija,zasto si to radila sebi... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Citat
ma kako mi znamo jel on istovara kamione ili vodi knjige ili magacin.. ko zna sta on radi, ali poenta je da sta god radi sad makar i istovar, on vidi neku perspektivu.. a sigurno zaradjuje bar 4 puta vise nego ovde za istovar 
on sad radi dva posla sto je ok kad nemas porodicu, zivis sam i jako si mlad.. i stvarno ce za godinu-dve da ustedi boga oca    svako bi ustedeo gomilu kesa da nema izdatke a odlicno zaradjuje.. samo vanredno glupi ljudi i lenjivci ne bi koristili takvu priliku   u komentarima na vest su ga i za to isprozivali,  kao budala radi dva posla, pajser   a mogo je da ostane u srbiji i da ne radi nista.. za 300€ .. pavijan, ko ga jebe sad nek se muci za americki san   mislim.. pa genijalno
Nije ni prvi ni poslednji, samo mi nije jasno zasto nije kenjao po srpskim transportnim preduzecima i vlasnicima magacina, nego po svima ostalima ... kad ono, vidi cuda, ni Americi ne trebaju strucnjaci  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
ja sam htela da studiram geografiju i budem profa.. pa to je bas lepo zanimanje  Smile ucis interesantne stvari, prenosis ih deci.. meni je to super.. ali eto, nema posla u skolama, moras nekog da gurnes niz stepenice prvo  Smile

Citat
a onda odlučili da svoju krivicu i odgovornost prebace na druge.

ajde sad, samo je njihova krivica i odgovornost? ne bih rekla.. ti hoces da kazes da drzava nije potpuno sjebala stvari po pitanju radnih mesta, proizvodje i potraznje i partijskog zaposljavanja  Smile pa su sad krivi samo oni sto bi da se skoluju i ne daj boze zaposle u struci?
to je prvo nemoguce, drugo netacno..

za umetnike i filozofe i arheologe je uvek bila frka.. oni su oduvek visili na birou..
ali da vise nema posla za ekonomiste, pravnike, lekare (a potraznja ogromna), u edukaciji, trgovini, sportu, farmaciji.. to nije nikad bilo
nemaju gde sa diplomcima.. ne rade firme, fabrike, mala i srednja preduzeca grcaju u obavezama, giganti su prezaduzeni, strani investitori placaju najbednije.. privatnici na sve nacine varaju sistem.. ovi drugi su prepunjeni i nemaju posla..

i sta? sta studirati? svi da studiraju ETF i FON? i matematiku? pa da pale preko jer ovde nema ni firmi ni uslova napredovanja  Smile
ili svi da budu frizeri &Co, prodavci, fizicki radnici, mesari, pekari i mehanicari, vodoinstalateri i elektricari  Smile

to sto se megatrend zavrsava za dve godine i bez ucenja i postanes menadzer, to nisu krivi studenti.. njima diploma u dzep i super im je.. cekicaju na birou.. a sta je alternativa? zanat? gde da se bave zanatom? ko ce da ih zaposli  Smile
ili da budu privatnici zanatlije, da ih drzava upropasti dazbinama i da puknu  Smile

Citat
u komentarima na vest
Pa komentare na bilo koju vest kad procitas odumre ti 30 posto mozdanih celija,zasto si to radila sebi... Smile

ja sam veoma cudan.. sklop..  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
@sez cime se ti bavis?

istrazivanjem ruda i gubljenjem vremena
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung 111111
Kako svima tako i njemu.
Ja iskreno mislim da je on debil , naj naj najiskrenije.
Postoji brdo "Bitnijih" ljudi sa svojim znanjem u Srbiji koji cekaju na birou.Da ne omalovazvam njegova zvanja i zvanje..ali iskreno mislim da je geograf i turizmolog najmanje trenutno potreban Srbiji.Da ne govorim o doktorima nauka.Koji eto posle celog zivota na predavanjaima i kolokvijumima sede kuci i drkaju fejsbuk.

Zamislite samo kad bi poceli da se oglasavaju po novinama kao ovaj lik svi oni koji "Zasluzuju" da rade ono sta su zavrsili  Smile

« Poslednja izmena: 11. Maj 2014, 22:28:31 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.