Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrekao se diplome zbog zapošljavanja preko veze  (Pročitano 19137 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Citat
Посла увек има...
  Smile
...важи Smile
ma da. posla uvek ima, al gradžani neće da rade. eto ti npr možeš da kopaš kanale, a uvozićemo telektualce.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
A mi kada se budemo izborili za normalne uslove zivota ovde, oni ce iz Amerike da nam dodju i da se nametnu kao strucnjaci-turizmolozi ili kako se vec budu zvali.
Хоћеш ли да нам кажеш, на који начин се бориш за нормалне услове?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
Valjda ce taj sto je ostisao za ameriku i da nadje tamo i neku devojku.

Nebi bilo u redu da to nema. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
ja mislim da njega treba streljati, usudio se da zavrsi fakultet, pa jos geografiju ..a ne da istovaruje kamione  Smile drznuo se da ne radi fizicke poslove za prezivljavanje, a nije imao vezu niti kesha da kupi radno mesto  Smile dzukela.. umesto da kopa kanale ili da pravi puteve raji ..

moja drugarica pokusava da nadje posao koji nije piljarnica ili menjacnica, vec petu godinu.. sve vreme radi po menjacnicama za 20-22 000 dinara i platu joj isplacuju sa zakasnjenjem od pola godine minimum.. ili dobije 4000 pa onda dva meseca nista.. pa 10 000.. i tako godinama.. nije prijavljena i ne sme ni da se razboli, ne sme ni dete da joj se razboli.. sada je cak spremna i da proda nesto malo zlata sto joj je ostalo u nasledje i kupi radno mesto bilo koje.. ali nema vezu, nema ko da je uputi, da joj predlozi  Smile ona je potpuno sama, kao hiljade u ovom gradu koji ne vide izlaz.. nemaju nikoga da ih negde ubaci.

ne dao vam bog da morate tako da zivite a pritom vise usta zavisi od vas.. sto maloletnih sto starih  Smile vi nemate pojma kako to izgleda, o tome gledate na filmu i slusate tudje price  Smile i zato docekujete na noz svakoga ko se usudi da ima i nekih zelja, kao sto je ovaj momak pozeleo da se zapravo bavi poslom za koji se skolovao godinama  Smile

ja bas volim sto je otisao i sto je porucio da mu je super.. jer znam da to ume da drma kavez mnogima koji misle da su popili svu pamet a zapravo mu zavide, jer zive zivote koje ne mogu da podnesu pa su puni zlobe.. a prvi bi isto uradili da im se pruzi prilika, ne bi vise ni majci poslali razglednicu  Smile
« Poslednja izmena: 11. Maj 2014, 19:17:56 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
MunkaZe ti si isto napustila Srbiju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
 Nije to nista novo u Srbiji , ne samo za ovog tipa sto je zavrsio geografiju i jos plus tamo nesto , isto je i za masince i etf-ovce i programere. To je nas slavni nebeski mentalitet , ako nemogu ja neces ni ti , da ja tebi priznam da znas vise i bolji si u necemu od mene .. e toga nema kod nas  .Ok , ajd da kazemo da ima par procenata realnih ljudi koji ce mrdnuti svoje nesposobno dube da bi covek koji nesto zna to i pokazao ..... Ali ne.....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ja ima lepo da osnujem svoj privatni univerzitet sa smerom Šporetologija, parketonomija, roletnografija i kontejnerologija! 

I da vidim da mi neko kaže da je to neperspektivno!
« Poslednja izmena: 11. Maj 2014, 19:14:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
MunkaZe ti si isto napustila Srbiju?

nisam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
radi u transportnoj kompaniji svog školskog druga i drži časove geografije srpskoj deci u jednoj školi.

Мунка...он и истовара камионе у Америци Smile
"Рад у транспортној компанији" је само лепши израз за то Smile
А држање часова географије у порти цркве је само хоби...можда му сокер маме понекад донесу колаче или остатке печења Smile

Но...као што рекох...сваки поштен посао је добар...не омаловажавам физичке раднике као неки Smile
Јбг...не могу сви завршити факултете Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
Citat
radi u transportnoj kompaniji svog školskog druga i drži časove geografije srpskoj deci u jednoj školi.

pobegao od zaposljavanja preko veze da bi se zaposlio preko veze
vidili jos neko ironiju u tome osim mene  Smile

сокер маме

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.