Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrekao se diplome zbog zapošljavanja preko veze  (Pročitano 19247 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
ja sam htela da studiram geografiju i budem profa.. pa to je bas lepo zanimanje
Најбољи профа у основној ми био географичар, много добар лик.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ma budale bwe, uce nesto, misle da je obrazovanje vredno - sta ce kad za bolje ne znaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung 111111
Nije stvar u tome jbt..ali nema posla ..ne za njega,nego za nikog.
Naravno mislim na posao u skladu sa njegovim kvalifikacijama.

On covek krivi Srbiju sto nema posla za njegovu strucnu spremu.Msm to je vanpameti.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
naprotiv, to je totalno u pameti, jer je jedino drzava kriva sto je takvo stanje na birou rada

i nije on zavrsio u novinama samo jer je kukao, vec zato sto se odrekao svoje diplome.. on vise nema tu diplomu, ona mu je ponistena, kao da je sedeo kuci i igrao segu 4 godine umesto sto je polagao ispite i bio redovan student

to nisu i nece uraditi ostali koji nemaju posao i cekaju ga i jako su kivni na drzavu..

dakle on je pod masnim naslovom zbog konkretnog cina, a ne samo zbog kukanja..

a kukaju svi, uopste je nebitno da li kukaju u novine ili snaji i svekrvi u slusalicu..
ja ne znam u kojoj srbiji vi zivite, ali SVI su nezadovoljni i ocajni.. bar u internim razgovorima, jer ovako javno naravno svima cvetaju ruze i niko nema jebeni problem  Smile
a posto su novine sve do jednih i tako retardirane, ne znam zasto bi se sad kao izdvajalo "on je otiso u novine" .. WOW.. te iste klosarske novine koje objavljuju na naslovnoj sekinu picku i vendijevu sisu..

mislim da je vreme da skapirate da vise nista nije kao nekad .. i da je sve uglavnom - lose  Smile to sto mi plivamo to je zato sto glodjemo neku kosku koju nam je neko nekad bacio.. oslanjamo se na neciju staku .. ili smo jebeni srecnici, ali svima dodje neki cosak iza koga vreba skupljena pesnica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
Cccc,o kakvim vi sve glupostima pricate pa to je nerovatno,manite se toga da prepricavate nesto sto je vec neko rekao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Читам коментаре...изгледа да он није завршио два факултета него само има диплому основних студија туризмологије и на то мастер географије...и одрекао се дипломе основих студија...

То исто да ја имам основну и средњу школу и одрекнем се основне а задржим средњу... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34747
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung 111111
@Munkaze

Citat
i nije on zavrsio u novinama samo jer je kukao, vec zato sto se odrekao svoje diplome.. on vise nema tu diplomu, ona mu je ponistena, kao da je sedeo kuci i igrao segu 4 godine umesto sto je polagao ispite i bio redovan student

Jel ovo stvarno moze da se ponisti , ja mislio kao on je odbacio..ali cisto sumnjam da moze da se ponisti diploma ?!
ALi ponavljam.Posla nema , nije ga bilo i nece ga biti.A to ne vazi sa njega nego za sve nas. Smile

Citat
dakle on je pod masnim naslovom zbog konkretnog cina, a ne samo zbog kukanja..

Da jer je atensn hor.Ja znam brdo ljudi koji su ili inzinjeri (uglavnom njih)aznih stvari i lepo ljudi rade po menjacnicama ili fizikalisu.Neki nista i ne rade.Ali ne znam ni jednog koji se odreko diplome ili je zapalio.
Prosto nema posla..ne za njih,nema ga uopste.

Citat
a kukaju svi, uopste je nebitno da li kukaju u novine ili snaji i svekrvi u slusalicu..
ja ne znam u kojoj srbiji vi zivite, ali SVI su nezadovoljni i ocajni.. bar u internim razgovorima, jer ovako javno naravno svima cvetaju ruze i niko nema jebeni problem  

Pa ni ja ni sam zadovoljan.A ni pola sveta odavde koji ga pljuju nisu zadovoljni.
Ali mi govorimo o coveku koji nam objasnjava da je u SAD-u bolje nego u Srbiji.

Mada se slazem tu nema sta.Nas kadar odlazi jer nema posla ovde.A to sto nema zakucaj ovima koji su doneli promene 2000te.Oni ce najbolje znati da ti objasne.Msm ovo su njihove promene.

Citat
mislim da je vreme da skapirate da vise nista nije kao nekad .. i da je sve uglavnom - lose  Smile to sto mi plivamo to je zato sto glodjemo neku kosku koju nam je neko nekad bacio.. oslanjamo se na neciju staku .. ili smo jebeni srecnici, ali svima dodje neki cosak iza koga vreba skupljena pesnica  

Kao kad ?
Nama nije dobro od osamdeset neke.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat

Баш ме интересује како иде то одрицање дипломе Smile Оде у суд и овери изјаву са два сведока? Smile

Ничега се он није одрекао...само атеншн хорисање по таблоидима Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
Nemojte biti nervozni,sve ce se to srediti jednog dana kada budete bili pametniji nego sad.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
ja ne znam u kojoj srbiji vi zivite, ali SVI su nezadovoljni i ocajni.. bar u internim razgovorima, jer ovako javno naravno svima cvetaju ruze i niko nema jebeni problem

Banalnost i teatralnost je problem,ljudima se dogadjaju isti problemi svaki dan i nemaju opciju da odu u Cikago nego moraju sutra ujutru da ustanu i da udare u zid po hiljaditi put,jer moraju i nemaju drugi izbor...a klincu sve najbolje ja sam to rekao i u prvom postu,samo malo mi je kenjatorski prica,eto ja sam otisao,ali to je problem...super hvala ti,ali to mi svi znamo svih 7 miliona nas koji ce ustati u ponedeljak i svako od nas je*ati majku Srbiji bar 10 puta do 9 sati zato sto nista ne funkcionise,ali on je to pravo izgubio kad je otisao,a mi sve to znamo i borimo se svakog dana s tim,svako na svoj nacin...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.