Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odliv mozgova i alternativa istom  (Pročitano 10068 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Znas sta jos, muskarci jako kukaju kakve su im zene postale, kao okrenule se skroz, nijedna vise nece da kuva, sve hoce da voze svoj auto, zapostavljaju kucu, zapostavljaju muzeve....samo se zale i kriva im je ta drzava. Ovaj jedan kaze, neozenjen, da su zene tamo skotovi, da nemas za koga da se ozenis, nece da se bave sa decom.....

Ne znam, nisam vid'la, ne mogu da sudim.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Значи, опет увоз Албанки?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Jedna stvar koja se provlaci je da ljudi ne zele da rizikuju... jer... tamo je strasan svet... i sta ako odu i tamo ih niko nece...

Pa sad, ako tako gledas nigde te niko nece osim familije  Smile

Citat
A onda i ovi sto su isli negde lazu... ovako ili onako... Cas im je dobro, cas je grozno... Valjda se boje konkurencije i\ili da ce im taj status bozanstva osobe koja je videla sveta biti ukinut...

Fazon je da ne postoji neki patent, ono, dodjes, uradis to i to i uspes, slikas se u kuci sa bazenom i friziderom od 10 m² i novim SUV-om...
Sve indvidualno, sreca u nesreci... Nego se vucara po sest meseci bez gajbe, neko dodje u komplet namesten stan bukvalno dzabe, neko dodje kod prijatelja iz detinjstva koji ga iskulira, neko kod potpuno nepoznatog koji ga primi ko rodbina, neko po godine prevozi picu ili radi u nekom restoranu a neko posle tri razgovora dobije posao u struci i naravno, svako iz svog ugla prica kako je njegov slucaj merodavan i kazace za druge razlicite slucajeve kako masno lazu...
Skoro upozno neku Grkinju, dosla kod nekih prijatelja, pa zivela u nekom skvotu, pa nije tu izdrzala pa neki put u po noci trazila hostel, pa nasla nekog zemljaka da je prijavi na adresu da otvori konto, pa je ovaj trazio, ovaj, neku uslugu za to, pa je ova popizdela, i na kraju je nasla jeftinu sobu u kuci gde zive njih 20 zajedno, sve uredno, cisto, sad trazi drugi posao, na ugovor i velika sansa da ce brzo naci nesto posto radi u gastronomiji...
I to posle sest meseci vucaranja, skoro je mislila da se vrati nazad
Sve je indvidualno, i naravno, treba srece  Smile

Citat
I sama imam te tripove - kako cu ja to?!

Zavisi sta oces, retko ko ide iz luksuza, retki idu iz avanture, najcesce je preka potreba, tj. neko trazi poso dve, tri godine i nista, pa da se ne vuce kod privatnika, jednog dana ne napravi dete pa se vuce po podstanarima dok ceka da neko iz familije mu ostavi stan, kucu i slicno, resi da skoci u ladnu vodu i to je to...

Citat
Valjda se boje konkurencije i\ili da ce im taj status bozanstva osobe koja je videla sveta biti ukinut...

Bilo sta da ispricas, ili misle da izmisljas ili te pogresno shvate. Zato, najbolje, ni ne pricas nesto konkretno...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Bar su vaspitane onako kako nasim muskarcima odgovara a i bez problema menjaju veru. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Browser
Opera 11.10
Ja samo znam da pola onih sto se zale "da nema posla ovde" i da hoce da "idu preko" su ljudi koji ne znaju nista da rade i pomrli bi od gladi u svakoj zemlji,tako da ne vidim poentu...sto bi rekao bard Ziva kod Andjusa:"Sine,ne daju mi da radim!"(sto je ubedljivo najlegendarniji izgovor koji sam cuo)...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
kojih mozgova... Smile

odliv mozga je bash odliv ...kad levat ode i rinta 15 sati dnevno za 1500 evra....
placa stan 500 evra i pojede 500 evra i tu i tamo potrosi 200 i ostane mu 300 evra...
radi dvije godine...ko konj..po citav dan...
i vrati se ovamo sa 6 000 evra....koje potrosi na tanane dok nadje sebi posao ovdje...

gdje je bio... sta je radio..nista...
izgubio 2 godinezivota ni za sta... Smile

zapadu ne trebaju mozgovi balkanski...
i sumnjive diplome...kao i sumnjiv kvalitet samog skolovanja...
koji ce im klinac... takav sumnjiv mozak...
njima trebaju  robovi....
a mozga oni imaju toliko ....da ga izvoze.... Smile

pa cak ga i nama ovdje plasiraju...da nas njihovi mozgovi vade iz govana....
u koja  su nas utropali ti nasi veliki mozgovi... koji se eto nekom nesrecom nisu odlili ..
pa otisli u picku materinu...
nego su nas ovdje unistili... Smile

kakav mozak i kakav kurac... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
pa je ovaj trazio, ovaj, neku uslugu za to

Какву услугу?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 33.0.1750.166
Znas sta jos, muskarci jako kukaju kakve su im zene postale, kao okrenule se skroz, nijedna vise nece da kuva, sve hoce da voze svoj auto, zapostavljaju kucu, zapostavljaju muzeve....samo se zale i kriva im je ta drzava. Ovaj jedan kaze, neozenjen, da su zene tamo skotovi, da nemas za koga da se ozenis, nece da se bave sa decom.....

Ne znam, nisam vid'la, ne mogu da sudim.

cek, zar to nije ovde najveci problem  Smile  na sve strane se muski svet zali kako zene sve manje gledaju i njih i kucu.. samo svoje dupe i nokte i frizuru i eventualno decu..

Citat
sve hoce da voze svoj auto

ovo mi je skroz cudno  Smile  zar nije logicno da ima svako svoj auto, pogotovo u recimo kanadi, gde moz za 500 dolara da kupis dobar auto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Pojma nemam, samo nesto kukaju, nista im ne valja, ali kazem - nisam videla samo prenosim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.