Ne radi se o zabavnosti ili ne, čisto dajem komentar. Trošite previše čakre na nekoga ko nije vredan. Jedino sam se sada vratio da pišem o tome koliko je uzaludno davati savete.
вратио си се да нас посаветујеш како је узалудо давати савете добар савет
само једно питањце ... да се фасује ова квалификација о месту срца ... да ли је довољно једном, у једном конкретном случају нешто очигледно узалудно назвати узалудним? И да ли је за избегавање исте квалификације неопходно сваки пут сваку узалудно ствар романтично проглашавати вредном борбе? Личи ми на једну од таквих ...
Sinoc sam mu poslala poruku da sam svjesna da mu nije stalo cim suti i ne javlja se i da ga definitivno ostavljam na miru.Naravno nisam dobila odgovor.I zaista mislim da dignem ruke od svega poslusacu vas.Pocela sam pisati dnevnik koji sam mislila da pisem i da mu na ljeto dam ali sam prestala.Mislite da ni to ne treba? Sve ja mogu da sj+hvatim samo ne da me je tako lako zaboravio.I digao ruke od svega.I sta da radim kada odem u njegov grad,vidim njegove prijatelje,rodbinu,ili njega?
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Kontam ali zar je ta uvrijedjenost veca od ljubavi?Ne znam meni se sve cini da on nije uvrijedjen vec hladan jer da me imalo voli dao bi sansu da se ispricamo