Kontam ali zar je ta uvrijedjenost veca od ljubavi?Ne znam meni se sve cini da on nije uvrijedjen vec hladan jer da me imalo voli dao bi sansu da se ispricamo
увређеност лако може бити већа од двомесечне љубави, то што је хладан не значи да није повређен, бесан и увређен, и то што неће да прича с тобом везе нема с тим да ли те воли или не ...
Ti mislis da me voli i da je njegova povrijedjenost ta koja mu neda da se javi.Ok ali daj mi jedan razlog da u ovome svemu sto radi mislis da me voli? Ne zeli da me vidi i rijesi razgovor samnom ne zeli da odgovori na snms ne zeli da cuje za mene ne zeli da izadje da se nebi sreo samnom......to meni djeluje da je ravnodusan a ne povrijedjen i
Od dnevnika sam odustala samo mi nije jasno KAKO se covjek tako ohladio i tersa
Ono sto ti pricaju od pocetka, da to nije tako jednostavno kao da ste se posvadjali sta ce da bude za rucak nego da je u pitanju vrlo ozbiljna stvar. Uvredjen je, ne javlja ti se na telefon a naziva te svakakvim imenima. Do sada bi trebalo da shvatis da je to jednostavno nesto sto je "puklo" i da treba da nastavis dalje. A i bolje je tako, rekoh na pocetku da je drugarica posle jednog takvog "slucaja" sa kojim je bila nasla dosta finog momka. Tako da, ko zna zasto je to dobro...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ne zeli da me vidi i rijesi razgovor samnom ne zeli da odgovori na snms ne zeli da cuje za mene ne zeli da izadje da se nebi sreo samnom......to meni djeluje da je ravnodusan a ne povrijedjen i
Naprotiv. Da je ravnodušan, bilo bi mu svejedno. Bilo bi ga baš briga za tebe - i da li će te sresti i da li ćete se čuti. Ali, nije mu svejedno, on to ne želi. Dakle, nije ravnodušan, što ne znači i da te voli. Najverovatnije je, što bi Anea rekla, u pitanju ništa manje niti više do povređena sujeta. S obe strane.
Ne voliš ni ti njega. To je zaljubljenost. Kakva bre ljubav posle dva meseca, idi begaj.