значи мора се форсирати политичка коректност по којој неком није лепо скренути пажњу на неку његову евидентну особину уколико иста није на списку коректних?
и ово фино запамти, многи ће мушкарци очекивати од тебе да се "само" сложиш и да само будеш захвална за нешто што је он претпоставио да ће бити најбоље решење за обоје. то ће ти помоћи да видиш грешку пре него што је направиш, тј да када одбијеш да те неко држи ко мало воде на длану
Ja ne razumem sta je ovde lose.Pa ako bi mogla da mi pojasnis,u kom smislu je priroda zajebala muski rod da ima obzira za zenu i potomstvo.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Da,mislim da bih mu dala jos jednu sansu da je radio sto sam ja radila za to pomirenje
Izvini nismo svi isti i ja ti ne bih oprostio,ali nisam ja on. Za nekoga se vrijedi boriti ti procijeni da li je on vrijedan toga.I ako se vrati da li ce biti isti,onaj kojeg si voljela na pocetku
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza... Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare... Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja... Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Izvini nismo svi isti i ja ti ne bih oprostio,ali nisam ja on. Za nekoga se vrijedi boriti ti procijeni da li je on vrijedan toga.I ako se vrati da li ce biti isti,onaj kojeg si voljela na pocetku