Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:46:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odbjegla nevjesta  (Pročitano 17012 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Sony 
Meni je fascinantno kako se pravi mnogo buke niokočega. I svakim postom se ne donosi novi zaključak, nego se sve svodi na isto, dokazivanje istog, ponavljanje istog i tako u krug bez prestanka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Ma nije bas tako Blizzard ima par zakljucaka:

- zena mrzi selo pogotovo hercegovacki krs (doduse nismo jos zakljucili da li voli neku bosansku zabit),ali selo je selo
- ne zeli jutrom rano ustajati
- ne zeli zivjeti "onako" ,jer zeli nekakav cilj u zivotu koji ce ona sapnuti njemu a on ce biti taj koji ce ispuniti njezin cilj
- ocito voli pobjeci sa necega zakazanog,sto upucuje na zakljucak da nije odgovorna osoba
- ne obazire se na potrosacku moc muskarca,sto upucuje na sledeci zakljucak :voli prada a nenudi nista
- bjeg od svadbe jos aludira na dva zakljucka koja treba rijesiti : ili je imala malo muskaraca pa strah ili je imala mnogo i opet strah.U prvom slucaju jer bi zeljela malo vise u drugom-opet zeljele bi jos malo vise
- zena je postidjena ili lukava
- rekla je kako nije ruzna
- i zadnje...mislila je kako su svi muskarci isti...ocito prevarila se
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Sony 
Ma dragi moj previše se tu obrće istih činjenica, plus ona nikog ne sluša, jer to nije želela na prvom mestu. Ona je želela da je neko sasluša, jer se tada oseća bolje. Sve ostalo ona radi na svoju ruku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
SonyEricsson ray
Nije tacno zeljela sam da mi neko kaze da li me zaista mogao zamrziti preko noci
da li ima sanse da NEKADA saslusa i mene
da li postoji sansa da se nekada vidimo
da li je to neoprostivo
i kko neko moze daas da voli sutra da mrzi.To sam htjela da cujem a vi se svi uhvatili odnosa selo-grad
IP sačuvana
social share
Ostavicu iza sebe odjek moga osmjeha. . . . da ga proganja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Sony 
Čim ti draga moja tražiš razlog da opet budete zajedno posle svega što ste oboje napravili, ti nikada nisi ni želela savet, samo skretanje pažnje na sebe, saslušanje kako bi se osećala bolje, pa da onda opet pokušavaš da ga osvojiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Nije u pitanju besana mrziti jer to je najkraci put do voliti.Iskreno ja bih vise volio da me neko mrzi od onoga da izgubi povjerenje u mene,da jednostavno postanem niti vrijedan tacke grafitne olovke.Stvar je mnogo veca od onoga sto tvoje oci vide...izdala si ga.
Sada ti mozes pisati referate,direktni ili indirekšn,mozes pripisivati to necemu NlO,ali jedno ostaje nisi bila tu kad je trebalo...jedno te zelim pitati da li bi ti njemu oprostila?
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
SonyEricsson ray
Da,mislim da bih mu dala jos jednu sansu da je radio sto sam ja radila za to pomirenje
IP sačuvana
social share
Ostavicu iza sebe odjek moga osmjeha. . . . da ga proganja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Meni je fascinantno kako se pravi mnogo buke niokočega. I svakim postom se ne donosi novi zaključak, nego se sve svodi na isto, dokazivanje istog, ponavljanje istog i tako u krug bez prestanka.
јел би ти могао да преузмеш одговорност да је саветујеш, очекујеш да она тај савет прихвати, и сутра ако све падне у воду из било ког разлога, кажеш јој, е јбг, ја сам мислио да сам у праву, а можда и нисам био...  Smile
наравно да је паметна жена ако саслуша сваки савет, а уради по ономе како сама мисли да треба, поготво ако је те савете добила не интернету.
Мени је фасцинантно да ти и даље постујеш на овој теми, а да ти она уопште није забавна  Smile уствари сада сам први пут прочитала твоје постове, пошто ти је змај одговорио... и оно баш ми је фасцинантно шта би био твој закључак, де поентирај па да закључавамо Smile

Nije tacno zeljela sam da mi neko kaze da li me zaista mogao zamrziti preko noci
da li ima sanse da NEKADA saslusa i mene
da li postoji sansa da se nekada vidimo
da li je to neoprostivo
i kko neko moze daas da voli sutra da mrzi.To sam htjela da cujem a vi se svi uhvatili odnosa selo-grad
могао је, између љубави и мржње танка је линија. Кад постане равнодушан, тад можеш да дигнеш руке.
а што му јуче ниси пришла, него му шаљеш поруке? Јел би те било блам да се окрене и оде, јел мислиш да би то била велика неправда коју ниси заслужила?
ништа није неопростиво, што не значи да ће ти он опростити. Ти си ето нпр њему опростила што ти није ни поменуо спремања спрата, улагања у то, кредите, ангажовања родбине, што је вероватно и тачно, али разлика између мушког и женског погледа на ствари је велика, нама није срце поред гузице  Smile
дечко је уложио много, ризиковао много ... док је њено било да каже ''да'' ... а ни то није урадила како треба.
и ово фино запамти, многи ће мушкарци очекивати од тебе да се "само" сложиш и да само будеш захвална за нешто што је он претпоставио да ће бити најбоље решење за обоје. то ће ти помоћи да видиш грешку пре него што је направиш, тј да када одбијеш да те неко држи ко мало воде на длану због претпоставке да је потценио оно шта ти хоћеш или бар шта нећеш, да реално очекујеш реакцију од њега какву си и сада добила. Није да познајем све мушкарце, али могла бих рећи да су по овоме сви исти. И обратно, да када он исто то уради, реално очекује да девојка каже, хвала нећу  Smile

Сада једино остаје претпоставка да ће ова змајева мудрост
Citat
''чињење ствари на исти начин надајући се другачијем исходу'' Smile
уродити плодом код вас и да ћете наћи обоје партнере који ће бити питоми и помирљиви и договорљиви, а који ће бити довољно допадљиви вама, да не остане само жал - што ја не могу да се заљубим у такву девојку/момка...  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Sony 
јел би ти могао да преузмеш одговорност да је саветујеш, очекујеш да она тај савет прихвати, и сутра ако све падне у воду из било ког разлога, кажеш јој, е јбг, ја сам мислио да сам у праву, а можда и нисам био...  Smile
наравно да је паметна жена ако саслуша сваки савет, а уради по ономе како сама мисли да треба, поготво ако је те савете добила не интернету.
Мени је фасцинантно да ти и даље постујеш на овој теми, а да ти она уопште није забавна  Smile уствари сада сам први пут прочитала твоје постове, пошто ти је змај одговорио... и оно баш ми је фасцинантно шта би био твој закључак, де поентирај па да закључавамо Smile

Ne radi se o zabavnosti ili ne, čisto dajem komentar. Trošite previše čakre na nekoga ko nije vredan. Jedino sam se sada vratio da pišem o tome koliko je uzaludno davati savete.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Citat
и ово фино запамти, многи ће мушкарци очекивати од тебе да се "само" сложиш и да само будеш захвална за нешто што је он претпоставио да ће бити најбоље решење за обоје. то ће ти помоћи да видиш грешку пре него што је направиш, тј да када одбијеш да те неко држи ко мало воде на длану због претпоставке да је потценио оно шта ти хоћеш или бар шта нећеш, да реално очекујеш реакцију од њега какву си и сада добила. Није да познајем све мушкарце, али могла бих рећи да су по овоме сви исти.

трули најс ...

Citat
нама није срце поред гузице

само једно питањце ... да се фасује ова квалификација о месту срца ... да ли је довољно једном, у једном конкретном случају нешто очигледно узалудно назвати узалудним? И да ли је за избегавање исте квалификације неопходно сваки пут сваку узалудно ствар романтично проглашавати вредном борбе? Личи ми на једну од таквих ...  Smile

Ne radi se o zabavnosti ili ne, čisto dajem komentar. Trošite previše čakre na nekoga ko nije vredan. Jedino sam se sada vratio da pišem o tome koliko je uzaludno davati savete.

види ... то да девојка неће озбиљно у узети у обзир ништа одавде, док год није оно што жели да чује, било је јасно и слепом човеку после два њена поста. Али опет ето води се каква таква расправа на теми ... и ти налазиш за сходно да у исту банеш објашњавајући учесницима колико је узалудно то што раде. Па шта очекујеш онда осим напушавања?

Лепо сам ти рекао ... држи се постављања и учествовања на темама типа ''појавио се човек који смањује пенисе'' ''плавуша сисама пљачка банку'' и сличним ... боље и то него да по иоле озбиљнијим темама остављаш трагове свог ************************ ...

Edit by Lightsoft:  Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2013, 20:07:08 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:46:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.