Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odakle Đukanoviću pare da kupi banku ( sta mislite? )  (Pročitano 12779 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Želim nezavisnoj Crnoj Gori sve što zaslužuje, a pre svega da plati štetu Dubrovniku i Konavlima. Ne, takvi kao ti kojima su Srbi paravan za sve govnarije koje su napravili nisu Srbi sigurno. Pogledajmo taj rat o kome toliko trubite. Jel Milošević Srbin? nije nego izbeglica iz Lijeve Rijeke. Jel Bulatović Srbin ili je i on Lijeva? Jel Sveto Marović Srbin ili nepatvoreni Crnogorac? A Perišić? Kadijević beše Hrvoje iz Imotskog. Karadžić Drobnjak.

Darko mnogo si zaboravan na šteti Srba.

Zaboravih ja ponos Crne Gore Željka Ražnjatovića.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 13:27:29 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Nisam zaboravam ni prema kome. CG ce platiti stetu Dubrovniku i Konavlima, pregovori su u toku. Ja se ponasam isto prema bilo kome ko ugrozava moju zemlju pa bio on Srbin, Madjar, Mozambikanac i sl.

Sve ove sto si navela su Crnogorci. ali Vi izgleda volite da Vam drugi vladaju...I bar 4 ministra u ovoj Vladi plus Predsjednik su Crnogorci....
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 

Sve ove sto si navela su Crnogorci. ali Vi izgleda volite da Vam drugi vladaju...I bar 4 ministra u ovoj Vladi plus Predsjednik su Crnogorci....

Jok, to nam dovela Kominterna i Broz gologuzu krvožednu pljačkašku gamad ovamo pa nikako da se otresemo, ali ne brini, kao što vidiš sve je manje takvih na vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Želim nezavisnoj Crnoj Gori sve što zaslužuje, a pre svega da plati štetu Dubrovniku i Konavlima. Ne, takvi kao ti kojima su Srbi paravan za sve govnarije koje su napravili nisu Srbi sigurno. Pogledajmo taj rat o kome toliko trubite. Jel Milošević Srbin? nije nego izbeglica iz Lijeve Rijeke. Jel Bulatović Srbin ili je i on Lijeva? Jel Sveto Marović Srbin ili nepatvoreni Crnogorac? A Perišić? Kadijević beše Hrvoje iz Imotskog. Karadžić Drobnjak.

Eh Simijon kako samo volis se drugima rugati i ponizavati...cudo! Jeli Srbin Milosevic,nije sada, devedesetih je bio, jer je on vladao iz Bg i u Bg su mu dizali slike i gledali ga kao Boga...a sta to ima veze,ni ti Seselj nije cisti Srbin pa ga opet bira vecina glasackog tjela u Srbiji...cudo eto opet svi sto si navela su neki koferasi,nisu pravi Srbi a svi se u ime Srbije borili i vodili ratove...

Sto se tice Dubrovnika,neshvatam kako tu priznajete da je bio zestok napad i da se tu nije branila Srpska zemlja pa se treba Hrvatima placati odsteta a kada se prica o Vukovaru sto je jedno milion puta gore prosao nego Dubrovnik tu je se branilo Srpstvo...to me malo cudi kako to da se zeli nekome da placa odstetu a sam covijek nezeli isto da cini....

Evo ja vidim u CG da ide na bolje...to sto se prica oko Djukanovica,pa jos nijednom nisam vidio neku vecu optuzbu protiv tog covijeka samo cujem da je kriminalac,da je opljackao druge drzave kroz sverc cigareta i sta ja znam ali nista vise...nema neke optuzbe ili necega veceg...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Milo bankar
ĐUKANOVIĆ ŠOKIRAO CRNU GORU

PODGORICA - Informacija da je kompanija "Kapital invest", čiji je osnivač predsednik DPS Milo Đukanović, postala vlasnik oko sedam odsto akcija Prve banke Gore Gore, koje su plaćene milion i po evra, šokirala je crnogorsku javnost, javlja Glas Amerike.

Predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević podseća da je Đukanović 17 godina vodio državu u neregularnim uslovima, gde su se pod okriljem državnih programa obavljale nelegalne transakcije.
"Mada je prvi put uradio nešto legalno, za svoj novac kupio je akcije banke koju kontroliše njegov brat i odmah izazvao veliki skandal. Očigledno je da se javno mnjenje u Crnoj Gori promenilo", rekao je Medojević.

Izvor: Kurir / (FoNet)
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Crnogorci mogu samo da budu zahvalni Milu sto nas je izvadio iz one nakaradne tvorevine nazvane SCG. I dok je Vase oruzje bilo upereno u CG, on je bio tu. Pogledajte malo sebe i Vasu zemlju i Vase nazovi politicare... Srbija bi bila srecna da ima Mila...

To si potpuno u pravu, prvo je svim silama ovde instalirao i podržavao crnogorca Miloševića, crnogorca Bulatovića, crnogorca Marovića, ... ma više ih je vladalo preko te nakaradne države u Beogradu nego što stanovnika ima u Podgorici. Zato Don Milo večno ti hvala što si pokupio svoje.
Gde su im sada ti silni lideri???
Progutao ih Don Milo. Milova gora pred starim kadrom savijati se ne mora, Ko je uz njega bice tu ko nije nece ga biti uopste.
*ebite se u vasoj Crnoj gori i pasite kamenje , zajmiore od bankara Don Mila koji ne sme  da izadje iz vase nakazne drzave i zivite u drzavi koju je za sebe stvorio don Milo a vi- ako prezivite uz mrvice koje vam da a ako ne .......
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Stami neshvatam zasto moras da vrijedjas ljude u CG i Crnogorce...!?

Ja koliko vidim Crna Gora ce biti nesto poput Monte Carla,ljepsa je sigurno od Monaca..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
stami ne zaboravi cija je to zemlja dole u CG Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 

Eh Simijon kako samo volis se drugima rugati i ponizavati...cudo! Jeli Srbin Milosevic,nije sada, devedesetih je bio, jer je on vladao iz Bg i u Bg su mu dizali slike i gledali ga kao Boga...a sta to ima veze,ni ti Seselj nije cisti Srbin pa ga opet bira vecina glasackog tjela u Srbiji...cudo eto opet svi sto si navela su neki koferasi,nisu pravi Srbi a svi se u ime Srbije borili i vodili ratove...

Sto se tice Dubrovnika,neshvatam kako tu priznajete da je bio zestok napad i da se tu nije branila Srpska zemlja pa se treba Hrvatima placati odsteta a kada se prica o Vukovaru sto je jedno milion puta gore prosao nego Dubrovnik tu je se branilo Srpstvo...to me malo cudi kako to da se zeli nekome da placa odstetu a sam covijek nezeli isto da cini....

Evo ja vidim u CG da ide na bolje...to sto se prica oko Djukanovica,pa jos nijednom nisam vidio neku vecu optuzbu protiv tog covijeka samo cujem da je kriminalac,da je opljackao druge drzave kroz sverc cigareta i sta ja znam ali nista vise...nema neke optuzbe ili necega veceg...

Kome se ja rugam? Ja sam sita da su samo Srbi svemu krivi. Na moj račun više neće tovariti tuđa sranja. Ako sam pre bila angažovana drugim većim problemima ovo mi je trenutno najveći pa sad tu delujem. Pokušavam da razjasnim ko je šta radio i ko je za šta odgovoran. Nikom nisam zalepila ništa, a mojoj Srbiji svaka šuša nalepi šta god joj padne na um.

Ne, tih 80-tih Milošević je bio partijski sekretar koji je odrađivao prljavštine da ne prljaju ruke oni na višim dužnostima, pa je partijskim udarom preoteo vlast od predsednika pok. Ivana Stambolića i premijera Desimira Jeftića.  Kad smo ga zaustavljali 9. marta izvršio je i vojni udar. Posle je pobeđivao na nekoliko nameštenih izbora, a svet ga je proglašavao garantom Dejtona, stabilnosti i ko zna čega još da bi nas doveo mečki na rupu 99.

Vukovar je tužna, tragična priča, kao i Osijek, Knin, Sarajevo ili Mostar, a o čitavom ratu u ex Yu imam vrlo jasno mišljenje i kako je do njega došlo i ko su svi odgovorni. I poenta je u tome svi odgovorni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Tesko Vam je to priznati ali srbijansko oruzje je bilo upereno u CG kao neprijatelja. Razne paravojne formacije osnovane iz Beograda su kruzile Crnom Gorom, vrsila se nasilna mobilizacija mladica koji su slati na Kosovo i druga ratista da ginu. To se ne zaboravlja.

Djukanovica ne juri Interpol. Pogresna ti je informacija.

Ma da Srbija je sagradila sve od Slovenije do Makedoniije i svi smo mi Srbi.... Problem je sto Vi zivite u proslosti i ne gledate buducnost. Okrenite se malo sebi svojoj zemlji i sacuvajte ono sto je ostalo od nje. Ne branite druge, jer Vam to nije polazilo rukom svih ovih godina.

Crna Gora zivi i dise punim plucima. Da je sada referendum 80% ljudi bi glasalo za nezavisnost jer im je donijela boljitak.Vama su samo Siptari u glavama i svuda Vam se prividjaju kako otimaju teritorije ove ili one. Svoga posla!!! Imate Vi prece probleme od Crne Gore ali Vasi politicari mazu oci narodu kako je CG, BIH, Hrvatska, Slovenija svi su protiv Srbije. Dosta sa tim pricama. U CG postoji 20.000 vikendica gradjana Srbije za koje oni ne placaju poreze, struju itd. A znaju da pljuju po Crnoj Gori. E ne moze vise.

Ako hocete da dolazite u Crnu Goru morate je postovati, a ako ne daleko Vam kuca.
za oruzije... Smile bilismo ista drava, i pancevom su harali razbojnici, kako crnogorski, tako i srpski. ne lupetaj sto se toga tice.
znas kako, moj matori je imao 2hiljade araka platu ali je od toga pola islo u crnu goru da se obnovi stari grad, i tako svaki radnika svake drzavne firme u srbiji koje su nekada ipak bile izuzetno jake sa mesecnim prihodima od par stotina miliona dolara.
NIS je busio po indiji, pakistanu, africi i od toga ubirao porez, (i dalje ga ubira) pa je pola tih para islo za CG. to su ogromne pare. milioni.
znam to zato sto je cale radio na odgovornom mestu i uvek je govorio: dajemo im pola zarade, a odjebace nas prvom prilikom.
bio je u pravu.

ja ne slusam politicare koji trabunjaju o drugim drzavama, kako su namoni krvi, a mi jadn naivni.
to su govna, ja imam svoje misljenej a to je:trenutno nam je najveci neprijatelj od nabrojanih drzava Crna gora.
sve otale su krenule napred preko nas. (rumunija i bugarska narocito, zajedno sa makedonijjom) ali oni su taj posao kolko-tolko zavrsili, vi tek zelite da se dokazete kao dupeljubci(sto po meni nije los ili pogrdan izraz u politici, vec vrlina) preko nasih ledja. i to je ispravno za vas. ali lose po nas. mi treba da se odbranimo od toga.
a mi kao narod nemamo nista protiv ni jedne od tih nacionalnosti.
pogledaj takmicenja po srbiji. takmicenja gde publika glasa, aplauzima, SMS-om i sl.
pobedjuju hrvati, makedonci, (juce je u PA crnogorac bio drugi ,a slovenka treca(pored dosta srba, rusa italijana i sl...dakle, narod nije pristrasan, nema mrznje. na beer festu su hrvati docekali kao nikada u zagrebu!
zato i moze da nam crnogorac bude ministar...taj tvoj stav je primitivan koliko i nasi radikali.
ako je gradjanin srrbije, sposoban je i ceni svoju drzavu, jebe mi se i ako mu je cale hitler bio!
iskreno mislim da su nam trenutno hrvati veci prijatelji od crnogoraca(tu mislim na hrvatske vlasti, a ne na narod
sto se tice naroda, poznajem vise hrvata koji su normalni, kulturni, cestiti, nepristrasniji od crnogoraca.
a vise crnogoraca poznajem.

Citat
U CG postoji 20.000 vikendica gradjana Srbije za koje oni ne placaju poreze, struju itd. A znaju da pljuju po Crnoj Gori. E ne moze vise.
za ovo treba da te bude sramota. iskreno.
da li si bio ikada u srbiji? da i znas sta se samo i jedino crnogorcima ovde tolerise?
to je zato sto smo mi malo glupi, pa kao, bratski anrod, glupo da posle tolikih godina budemo rigorozni bas prema njima i sl. Smile

Milo bankar
ĐUKANOVIĆ ŠOKIRAO CRNU GORU

i onda vidim izvor: kurir...... Smile

ne kazem da je u CG sada lose ili losije, vec da e meni losije, kao pojedincu.
isto kao sto mi je grcko more trenutno boljeod HR mora iako je HR lepse.
ranije ste bili neljubazni, sada ste stoka prema srbima, nerretko.
i pored 2 incidenta, lepse se osecam u HR nego u Crnoj gori.
a i ima vode, nema govana po plazi i u moru...jednostavno, daleko vam lepa kuca...nemam nista protiv vas u srbiji.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.