Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odakle Đukanoviću pare da kupi banku ( sta mislite? )  (Pročitano 12770 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Za ovako ljep tekst od Kraljevica Marka se zahvaljujem... Marko od mene jedna  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Za ovako ljep tekst od Kraljevica Marka se zahvaljujem... Marko od mene jedna Smile Smile
Smile
a ja mislio, sad ce pljuvacina sa svih strana....

drago mi je da i na ovom forumu ima nepristrasnih i korektnih ljudi sa kojima je normalan razgovor moguc ili cak i prijatan...
jes da su oni retkost, ali i nada da ce jednog dana sve doci na svoje i da ce ih biti vise.
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@Stami neshvatam zasto moras da vrijedjas ljude u CG i Crnogorce...!?

Ja koliko vidim Crna Gora ce biti nesto poput Monte Carla,ljepsa je sigurno od Monaca..
Kada vredjam Crnogorce vredjam one budale koje su po svaku cenu - za 20-50 evra glasali nareferendumu za samostalnost. Obicni ljudi u Crnoj gori nisu to mislili niti to zeleli. Rodbinske veze i mesavina sa ostalim narodima je velika na teritoriji bivse SFRJ>
Don MIlo je uspo u svojim namerama putem zastrasivanja , obecanja ,...
Zbog Don Milove demokratije i njegovih licnih policijskih snaga u vidu mafijasa obicni ljudi su primoravani da prodaju imanja strancima na primorju i kupuju imanja po Zlatiboru i Srbiji.
Mozda si zaslepljen pa ne vidis sta se desava kod vas u Don Milovoj gori.
Mozda je Crna gora lepsa od Montekarla ili Monaka ali nece uzivati u tim blagodetima obiican narod i crnogorci vec - Rusi, belorusi, Ukrajinci, Serena Vilijams , ostali lovani. Za narod zaisdta ostaje da pse kamenje.
Sam je kriv kada ne moze da se odupre Don Milu.
Njegovo postenje je zaista veliko da ne moze da napusti Crni goru.
E stvarno onda uzivajte u takvoj demokratiji Don MIla kad na umete sa njim da se obracunate.
Kusajte jer ste sve prihvatali sto vam se servira a samo da je protiv Srbije.
E pa uzivajte sa sipcima koji ce vam uzeti i juzni deo zemlje.
Ostace Crna gora oko Cetinja i Lovcena.Planinski turizam je vasa buducnost a ne morski.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ma,nemojte tako-dobar je Miiiiiilllooooo!!!  Smile

za izbacivanje iz aviona...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Don Milo je lepo reko: sve su to pare Don Stanka Subotica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
Za ovako ljep tekst od Kraljevica Marka se zahvaljujem... Marko od mene jedna Smile Smile
Smile
a ja mislio, sad ce pljuvacina sa svih strana....

drago mi je da i na ovom forumu ima nepristrasnih i korektnih ljudi sa kojima je normalan razgovor moguc ili cak i prijatan...
jes da su oni retkost, ali i nada da ce jednog dana sve doci na svoje i da ce ih biti vise.
poz!

Pa Marko znas me... znam kako razmisljas i uvijek tvoji postovi me obraduju... Smile

@Stami opet vrijedjas ljude u Crnoj Gori,kao prvo ja znam nekoliko Crnogoraca sto su isli za Crnu Goru samo da glasaju za nezavisnost i vjeruj mi nitko ih nije placao. Ti stavljas sve ljude dole pod jedan kos sto nije korektno ako nezelis da se o Srbima prica sve najgore,mislim nije ni to korektno nemoj dijeliti ljude na one sto za tebe predstavljaju prijatelji i neprijatelji...jer ja vidim tebi svi koji su za nezavisnu drzavu glasali su budale i podplaceni od Mile..

Sto se tice prodavanja svoje imovine nitko covijeka na to neptjera svi oni to dobrovoljno rade,znam jednoga sto je neko sranje od zemlje prodao rusu za 50.000€ a to je cista bezveze zemlja...covijek je Crnogorac. I normalno je da ljudi prodavaju,kada dobijaju lude cifre kao sto je onaj u Dubrovniku prodao stancic na Stradunu za 14.500€ po m². Covijek postao preko noci bogatas...tko to nebi zelio,pogotovo ako oni dole imaju i dvije tri kuce ili stana..nevidim tu nista lose,svatko sa svojim imanjem rukuje.
Sto se tice Crne Gore i Monte Carla,kako ce se Crna Gora odvijati to ja neznam ali vidim da barem turisti dolaze sto je za svakog gradjanina koji se bavi turizmom pa makar i rakiju na plazi prodavao to dobrodoslo...i nisam ti ja Crnogorac!

Ti sa jedne strane pricas nesto Crnogorcima kao da je Srbija svicarska,pricas eto da se Crnogorci plase jer ce im oduzeti juzni dio zemlje albanci a u Srbiji pregovaraju i vec su daleko od oduzimanje,u Srbiji su vec oduzeli dio teritorija i to velikog i bogatog. I zar nije to bilo tako da su i Srbi prije referenduma u Srbiji govorili joj daj Boze samo da se odcjepe i da imamo vise nas mir,da naprijedujemo da se Crnogorci vise nevise na nas proracun i crpe nam novac za svaka sranja...

Sada kada su se osamostalili,i kada ste dvije drzave koje bi mogle ekstra da suradjivaju ti se bunis i duris sto eto nisu htjeli vise sa Srbijom...neshvatam jeli Srbima sada krivo sto su se odvojili ili sto nema sada jos jedne zemlje kojoj je Srbiji krala novac...

Da i zaboravio sam,nije Crna Gora ona zemlja gdje je bila 4 mjeseca bez vlade,i opet se niste izborili protiv takvih kretena sto u nicemu sto zapocnu nezavrsavaju..

Mislim nije nikome na Balkanu lagano ali pusti da se ljudi razvijaju kako god zele...nisu ni Slovenci,ni ti Hrvati crkli iako su vecina gradjana tako mislile kada su se odcijepile...Milo ce dobiti ono sto je zasluzio i to se nemora Srbija,Hrvatska,Bosna brinuti ima svaka zemlja dovljno problema sa svojim tajkunima i politicarima koji su se nakrali...
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 20:02:34 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Kad nema argumenata onda idu uvrede... No, to je vaspitanje koje dolazi od kuce. Na to nemam komentar.

Sto se tice paravojnih formacija ja ne pricam gluposti. Paravojne formacije su bile pod kontrolom Beograda i VJ i Crna Gora se odbranila svojom policijom, i tako sacuvala mir. Da ste se VI pitali mi bi i dalje bili pod okupacijom.

Da li je Srbija sama finansirala tadasnja nerazvijena podrucja? To su price za malu djecu. Moj otac je tad primao 8-10.000 maraka platu pa eto mi kao nerazvijena familija kotorska prezivjesmo nekako i bez Srbije...

Sto se tice vikendica apsolutno je tacno. Porez neko treba da plati. Taj neko je vlasnik te vikendice/kuce/stana ma koje nacionalnosti taj bio. Ja sam bio u Srbiji vise puta a u Beogradu cesto poslom. Uredno platim svoj hotel, jelo, prevoz... Ne trazim nikakve povlastice, niti ih ocekujem. Zasto? Ja nisam radikalnog opredjeljenja kako ti kazes ali ako Vam toliko smetaju Crnogorci zasto ih biirate. A ako ste ih vec izabrali onda se pokrijte usima...

Crna Gora nije neprijatelj Srbiji samo ne zelimo vise da zavisimo od iste. Kupujemo onamo gdje nam odgovara i gdje nam je jeftinije. Nemam problema ako je nesto najjeftinije u Srbiji da ga kupimo tu.

Apsolutno nije tacno da su ljudi iz Crne Gore neprijateljski nastrojeni prema Srbima. Da je tako nekoliko desetina hiljada Srba koji ljetuju u Crnoj Gori (a kojih je uzgred za 30% vise nego prije referenduma), ne bi boravili u Crnoj Gori vec negdje drugo. Opet naglasavam da je dobrodosao svako ko postuje zemlju u kojoj se nalazi.

Sto se tice gluposti da neko primorava Crnogorce da prodaju svoja imanja i da se sele to je stvarno bez komentara. Ljudi vide priliku da zarade, cijene nekretnina rastu jer je Crna Gora atraktivna destinacija i zasto ne iskoristiti. To sto neko proda imanje za milion eura na primorju pa kupi stan u Budvi, Podgorici, Beogradu, Novom Sadu, Zlatiboru to je njegova stvar. To je samo pokazatelj da se u Crnoj Gori bolje zivi.

I pored svih najava iz Srbije da ce posle referenduma ljudi koji su se izjasnili kao Srbi na popisu pohrliti u Srbiju i tamo nastaviti zivjeti od toga nista. Ljudi su shvatili da je to njihovo i da bez obzira kako se izjasnjavali njihova drzava je Crna Gora. Cak ni najekstremniji predstavnici prosrpskih partija ne uzese srpsko drzavljanstvo. To je znak da im je ovdje dobro i da je ovo i njihova zemlja kao i svih drugih gradjana.

A na moru je bonaca dok pisem ovo i kroz prozor vidim porodicu iz Novog Sada koji su godinama ovdje i po njihovim rijecima "nikad ne bi mijenjali za nesto drugo"....

IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ma njima je najvise zao sto srbi nisuizasli na referendum i odvojili se od CG. Smile
cista sujeta.

meni je ama bas svejedno.
ali identicno nam je.
mozemo kod njih na more bez pasosa, i dalje su negostoprimljivi, idalje smo mi toliko siromasni da idemo masovno kod njih, i dalje se se u srbiji kaze 'idem na nase more' sto je najsmesnije
cela situacija ne pogadja prosecnog coveka, vec samo sujetne nacionaliste.
politicari nam se vise ne slazu, ali to nie bitno, CG sa pola miliona stanovnika ne moze uticati niakko na nase stanje, nikako, moze jedino da nam poraste izvoz i porez koji ubiramo za osnovne zivotne namirnice .
standard nam je identican...kod njih malko vece plate, a isto toliko i cene.

jedina razlika je to sto ce sad CG mozda glasati za nezavisno kosovo.
ali to je da bi zastitili sebe.
evidentno je da im se slivaju siptari i da taze novu teritoriju da nasele.
isto rade i sa srbijom...idu dalje.
zanimljivo je da ih makedonci nisu zaustavili, srbi, a za sada ni Crnogorci...jedino su grci nesto uspeli...ali oni su u EU pa im se moze...

zanima me, sta se prica o sipcima u CG?
da li ih smatraju za opasne?
njima mozda ide na ruku to sto su nekretnine u CG preskupe.
postoji mogucnost da pocne nadmetanje ruskih mafijasa i siptarskih oko nadmoci u CG...tu CG jedino(po meni) moze da vidi neku sansu....da rusi toliko dignu cene nekretnina, da Albanci shvate da se ne isplati...

ne znam...sta mislite o tome?
bas me zanima?

darko, i moj cale je tada priamo 4 markenedeljno...
ja nikada, ali nikada nisam rekao da mi smetaju crnogorci, vec samo vlast koja zeli da prizna Kosovo.
pazi, i ja zelim da ode KiM i da nam ostane sever, ali milo to ne kaze zato sto misli dobro srbiji...tu lezi problem.
sledeci put, kada nam stvarno bude trebala podrska 'bratskog naroda' (sto rece milo) zajebace nas opet. zato je opasan.

kao sto sam rekao, zabole me koje je nacionalnosti ministar ako je sposoban i radi u interesima drzave.
taj tvoj stav ovde dele samo SRS-ovci....kao, imate ustasu za misnistra! pa zabole me. potpredsednik vlade nam je bio hrvat(tacnije hrvatica) i bila je najbolji clan te vlade! veoma sam srecan sto je bas ona bila na tom mestu.

30% je vise turista u CG zato sto nam se standard popravio.
kod vas e 30% vise srba, ali u grckoj 70% vise...

Citat
A na moru je bonaca dok pisem ovo i kroz prozor vidim porodicu iz Novog Sada koji su godinama ovdje i po njihovim rijecima "nikad ne bi mijenjali za nesto drugo"....
u srbiji je losa ekonomska situacija...nisu sveta videli.

darko, molim te mi mao bolje objasni tu okupaciju.
stvarno nisam upucen u to sto govoris.
jedino sto znam je to da su medije kontrolisali SPS-ovci i raspirivali mrznju prema hrvatima(isto i u srbiji)
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Crnogorska vladajuca struktura je otvoreno rekla da nece samoinicijativno priznati Kosovo. Priznace ga nakon sto ga (ako ga) priznaju UN. Ja to ne vidim kao nikakvo zabadanje noza u ledja vec kao racionalnu i razumnu odluku.

Albanci ne predstavljaju (niti ce) problem u Crnoj Gori. Zasto kad zive dobro.

Citava moja porodica je pomorska i to su bila primanja koja su znatno iznad svih prosjecnih ili nadprosjecnih (kakva je situacija cesta u Boki).

Nasmijase se ovi novosadjani kad im rekoh kako si ih okarakterisao. Porucuju ti da su oni za jednu godinu vidjeli vise svijeta nego sto ces ti za citav zivot sa takvim razmisljanjem...

IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Crnogorska vladajuca struktura je otvoreno rekla da nece samoinicijativno priznati Kosovo. Priznace ga nakon sto ga (ako ga) priznaju UN. Ja to ne vidim kao nikakvo zabadanje noza u ledja vec kao racionalnu i razumnu odluku.

Albanci ne predstavljaju (niti ce) problem u Crnoj Gori. Zasto kad zive dobro.

Citava moja porodica je pomorska i to su bila primanja koja su znatno iznad svih prosjecnih ili nadprosjecnih (kakva je situacija cesta u Boki).

Nasmijase se ovi novosadjani kad im rekoh kako si ih okarakterisao. Porucuju ti da su oni za jednu godinu vidjeli vise svijeta nego sto ces ti za citav zivot sa takvim razmisljanjem...
dakle, ili ti lazes, ili oni lazu(novosadjani) nema mesta u CG u kojem nisam bio. a nema mesta u HR koje nije lepse od najelseg mesta u CG.
70% obale Grcke je lepse od svega sto CG ima da ponudi, a grcka ima obalu 4 puta duzu od obima cgne gore.
tvoji gosti ocigledno zele da budu u dobrim odnosima sa tobom sto je i prirodno pa malo...krase pricu...

objasnimi molim te, kako ce me moje razmisljanje spreciti da 'vidim sveta' ?
to te bas nisam razumeo.
kako ti znas sta sam do sada ja video i gde sam bio?

sta mislis, koliko lose su ziveli albanci na KiM-u ako su imali po 300.000$ da daju za losu oronulu kucu? Smile
a to da ne predstavljaju problem....pusti price, u to vise ni vi ne verujete...koliko hiljada njih dodje svake noci ilegalno u CG?
to nije problem?
da li je to normalno stanje za tebe ili nesto sto treba ignorisati? ako ne, onda definitivno priznajes da ej to problem.
mene samo interesuje kako cete to resiti?
ne kazem da ne mozete, vec sam znatizeljan.
da li vlast zmuri na to ili se radi nesto povodom toga? nisam skroz upucen. zato pitam.
Citat
drago mi je zbog tebe.
kakve to veze ima sa temom?
imas forum: http://forum.burek.com/index.php/board,48.0.html
tamo mozes da pises o sebi isvom bogatstvu i uspehu...mozda enkog bude zanimalo(veruj mi, nisam ljubomoran, objasnicu ti na pp ako zelis)

darko, radi se o tome, da ja, iako sam za DS(mozda i LDP ideju) ne bih priznao albansku drzavu u makedoniji(sa kojom nismo u najboljim odnosima) cak ni da ih UN priznaju.
isto vazi i za CG..
posotje drzave koje nece priznati Kosovo ili ce sve uciniti da ne dodje do priznavanja...npr grcka. dok ste vi odmah rekli, priznajemo, samo da drugi priznaju.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.