Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odakle Đukanoviću pare da kupi banku ( sta mislite? )  (Pročitano 12780 puta)
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Nema potrebe da se nerviras i da nazivas ljude lazovima. Ali opet to je stvar kucnog vaspitanja.

Sta se nekome svidja ili ne svidja je stvar licnog izbora. Tebi ako se svidja Hrvatska ili Grcka ti idi tamo i ljetuj. Tvoj izbor. Smijesno je sto kazes da je svako mjesto u Hr ljepse od najljepseg mjesta u CG i Grcka vs CG. Nego razumijem te, posto nije vise "Vasa" CG onda da je malo blatite. Eto npr izmedju ostalog u CG imas najjuzniji fjord u Evropi (to nemas ni u HR ni Grckoj). Kanjon Tare je drugi najdublji u svijetu posle Kolorada (nemas ga ni u HR ni u Grckoj). CG ima Veliku plazu dugu 12 km koju nemas ni u HR ni u Grckoj... Svaka zemlja ima nesto lijepo i svaka zemlja ima nesto ruzno ali ipak ja svoje ne bi mijenjao ni za HR ni za Grcku..

Ti izgleda imas autocenzuru sto je najgora varijanta. Albanci su ti u glavi skroz pa predstavljaju problem. Ma gdje to prelazi hiljade Albanaca svake noci.. kako ih niko ne vidje.. kako ih cuvari srpstva u Crnoj Gori ne primijetise a ti ih vidje... Opusti se i zaboravii...Albanci su ukljuceni u politicki zivot Crne Gore, i imaju 3 poslanika u parlamentu. Nijedan od njih se ne zalaze za bilo kakvo narusavanje teritorija Crne Gore, autonomije ili slicno. To ti je jasan pokazatelj, ako zelis da shvatis a ako ne uvijek ce ti se pricinjavati.

Nema potrebe da se hvalim bilo cime. Onaj dio sam pomenuo u kontekstu tvojih izjava da bi smo mi bili gladni da nas Srbija nije pomogla ili ne znam ni ja sta.

Nije poenta u tome sta bi ja priznao ili ne bi priznao i sta se meni svidja ili ne. Skoro sve drzave ce ti priznati Kosovo (ukljucujuci Hrvatsku koju ti tako hvalis kako je sjajna, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Sloveniju) pa zasto da CG ne prizna realnost. Politika je kurva i tu nema volis ne volis. Srbija treba da iskoristi priliku da dogovori sa RS ujedinjenje ili slicno (ako RS bude zeljela) i tako kompenzuje Kosovo (koje je izgubljeno i tesko da ce se povratiti)..

Ja nisam neprijatelj Srbije niti srpskog naroda. Moja majka je posle 35 godina radnog staza u firmi iz Srbije izgubila pravo na akcije te iste firme jer ste donijeli zakon da samo srpski drzavljani imaju pravo na akcije. CG zakon dozvoljava svim radnicima isti polozaj. Ja zbog toga ne mrzim Srbiju niti srpski narod.

Samo kazem i govorim da je ljepse i lakse ovako svako u svojoj kuci.
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@darko582 i @tiger2005
Nisam ja protiv avse nezavisnoti. Vi ste to trazili i dobili ste. Ako vam je dobro neka vama je ok. Ali citam po listovima koji pokusavaju da prikazu stanje u crnoj gori da bas nije ka sto vi pricate.
naime mafijaske druzine su uvidele da je najbolje isterivati sa imanja na obali starosedeoce i prodavati ih strancima. Predssednikopstine Cajetine - gde spada Zlatibor- kuka na sav glas kako ni policija ne moze trenutno izci na kraj sa Crnogorskim mafijasima koji su poceli da ucenjuju Crnogorce koji kupuju imanja po Zlatiboru i sada je cena ara 20.000 evra.
Stvarno sumnjam da Don Milo nema veze sa tim.
kao sto se mi batrgamo oko Kosova sada vi cete se - ako se to ne resi na najbolji nacin - zaista izgubiit juzni deo jadranske obale. To je ziva istina. Siptari su Milu pomogli i mora se dati deo za Veliku Albaniju. Hteli vi to ili ne ali tako je.
I u SRbiji ima puno stanja i politicari unistise -odnosno pokusavaju da nas unioste ali vas Don Milo je sto puta gori za Crnogorce no Slobodan Milosevic za Srbiju.
valjda cete uvideti da je to istina. Samo mali broj ljudi koji su uz Don Mila ce prosperirati u vasoj drzavi a osatli ,...
Kada je toliko dobro u crnoj gori zasto vasi buduci studenti jos uvek hrle ka Srbiji da tamo studireju i bore se svim snagama da im se prizna status  domacih studenata ?????????????????????
Zasto kada je dobro u crnoj gori ne studiraju na Milovom univerzitetu ili Podgorickom??????????????????
I jos jedno pitanje; Zbog cega bi oni koji se nisu slagali sa samostalnoscu Crne gore i odvajanju od Srbije isli u Srbiju??
pa neko se mora boriti za prosvecenje Crnogoraca. Ne verujem da obicni ljudi - koji zive od plate, penzije dobro misle o desavanima u crnoj gori. Ali oni postaju socijalna kategorija ciji se vapaj ne cije niti ce se cuti jer su potpuno obespravljeni i zaplaseni DOn Milovim jurisnicima.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ja nikada nisam rekao da je CG lepa, ni kad je bila 'nasa'

to se zove ljubav prema domovini i to je normalno. ali to je iracionalno.
dakle, nea mnogo razuma tu.
posto ja nemam svoje more, ja mogu da budem objektivan, ti ne... a nema ni razloga da vise volim hrvate od crnogoraca, slazes se?

CFG ima jedina plazu od 12km?
opet te pitam, kada si i da li bio u grckoj/hrvatskoj?
ja sam bio samo u rovinju i oko grada je plaza(ne tipicna kao kod vas-pesak i hiljadu suncobrana, vec dugacka stena kojapod blagim uglom ulazi u vodu, priroda-lepota, cudo) kako je rekao domacin lizu 20 km. ne sumnjam da toga ima jos u HR, a za grcku si stvarno smesan, ali ozbiljno.
dalje, grcka ima oko 20.000 puta vise ostrva od CG. Smile

hrvatska nekoliko hiljada puta manje od grcke, ali opet previse.

pa covece, neverovatan si!
pa i kod nas je bilo burzuja najvecih za vreme rata!
ja znam arhitektu koji je radio za drzavu i fotografa koji je slikao vojsku koji je pare kamionima(!!!!!!) da, dobro si cuo, donosio i tovario u podrum.
to ne znaci da je takvo stanje kod vas. koga ti lazes?
pa nismo na drugom kraju sveta jbt.
Citat
Nije poenta u tome sta bi ja priznao ili ne bi priznao i sta se meni svidja ili ne. Skoro sve drzave ce ti priznati Kosovo (ukljucujuci Hrvatsku koju ti tako hvalis kako je sjajna, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Sloveniju

sada cu ti lepo polako objasniti.

mi od hrvatske ne ocekujemo mnogo. imamo solidan odnos. ne los, ne dobar. od njih se i ocekuje da priznaju KiM...takvu politiku grade vec godinama.
narod bi ih satro da ne priznaju KiM.

i kljucno, oni kada bi priznali KiM, ne bi nista dobili niti izgubili, a kada ga ne bi priznali, najebali bi.

CG kada bi priznala kosovo ne bi nista dobila, ali ni kada ga ne bi priznala, ne bi nista izgubila, jer je MZ svesna da smo bratski narod, da smo bili u istoj drzavi i da smo sve u svemu bliski.
kada bi stali na nasu stranu, niko vam to ne bi zamerio, a mi bismo vam bili zahvalni!
shvati to, to je poenta.
misli o tome pa se javi. ovo je sustina price!

IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k800i i D820
@darko582 i @tiger2005
Nisam ja protiv avse nezavisnoti. Vi ste to trazili i dobili ste. Ako vam je dobro neka vama je ok. Ali citam po listovima koji pokusavaju da prikazu stanje u crnoj gori da bas nije ka sto vi pricate.
naime mafijaske druzine su uvidele da je najbolje isterivati sa imanja na obali starosedeoce i prodavati ih strancima. Predssednikopstine Cajetine - gde spada Zlatibor- kuka na sav glas kako ni policija ne moze trenutno izci na kraj sa Crnogorskim mafijasima koji su poceli da ucenjuju Crnogorce koji kupuju imanja po Zlatiboru i sada je cena ara 20.000 evra.
Stvarno sumnjam da Don Milo nema veze sa tim.
kao sto se mi batrgamo oko Kosova sada vi cete se - ako se to ne resi na najbolji nacin - zaista izgubiit juzni deo jadranske obale. To je ziva istina. Siptari su Milu pomogli i mora se dati deo za Veliku Albaniju. Hteli vi to ili ne ali tako je.
I u SRbiji ima puno stanja i politicari unistise -odnosno pokusavaju da nas unioste ali vas Don Milo je sto puta gori za Crnogorce no Slobodan Milosevic za Srbiju.
valjda cete uvideti da je to istina. Samo mali broj ljudi koji su uz Don Mila ce prosperirati u vasoj drzavi a osatli ,...
Kada je toliko dobro u crnoj gori zasto vasi buduci studenti jos uvek hrle ka Srbiji da tamo studireju i bore se svim snagama da im se prizna status  domacih studenata ?????????????????????
Zasto kada je dobro u crnoj gori ne studiraju na Milovom univerzitetu ili Podgorickom??????????????????
I jos jedno pitanje; Zbog cega bi oni koji se nisu slagali sa samostalnoscu Crne gore i odvajanju od Srbije isli u Srbiju??
pa neko se mora boriti za prosvecenje Crnogoraca. Ne verujem da obicni ljudi - koji zive od plate, penzije dobro misle o desavanima u crnoj gori. Ali oni postaju socijalna kategorija ciji se vapaj ne cije niti ce se cuti jer su potpuno obespravljeni i zaplaseni DOn Milovim jurisnicima.

@Stami druze...kazem ti opet ja nisam Crnogorac,nemam nikakve veze sa tom zemljom..ali pricam ovdje kako ja to vidim...  Smile

I daj molim te pokazi te listove gdje citas o tim Crnogorskim mafijasima koji ucjenjivaju ljude..daj neke linkove..ajde!
« Poslednja izmena: 19. Avg 2007, 21:51:22 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije mi jasno zasto pojedinci ne cene napore Don Mila. Lako je krasti, pa da te uhvate.
A kada to radi Don Milo, onako kulturno i na nivou, odmah se javljaju zavidljivci, tipa "on je najveci svercer duvana".
Pa svercujte i vi, ako ste mangupi i ako ste sposobni. Ali to ne zna svako kao Don Milo.
Do Milo, svi Siptari te obozavaju! Ti ces prvi priznati nezavisno Kosovo!
Bravo Care, magle i brzih glisera!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nije mi jasno zasto pojedinci ne cene napore Don Mila. Lako je krasti, pa da te uhvate.
A kada to radi Don Milo, onako kulturno i na nivou, odmah se javljaju zavidljivci, tipa "on je najveci svercer duvana".
Pa svercujte i vi, ako ste mangupi i ako ste sposobni. Ali to ne zna svako kao Don Milo.

Eh duvanac kakav ti je ovo komentar...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610

Eh duvanac kakav ti je ovo komentar...
На месту!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ja sam uzeo svoj "Nik" u cast Don Mila, toliko cenim ovoga velikana ljudske misli i trgovine na moru i u vazduhu (Don Stanko mu kupio avion).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Pa ja sam uzeo svoj "Nik" u cast Don Mila, toliko cenim ovoga velikana ljudske misli i trgovine na moru i u vazduhu (Don Stanko mu kupio avion).

Da i ti nisi sa njim u nekoj kombinaciji...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Opet preskaces sustinu i biras ono sto mislis da ti je poenta. No dobro mlad si student si pa imas kad da naucis...

Ja ne posmatram ljude po nacionalnosti tako da volim one koji su dobri ma koje bili nacionalnosti... Naravno nema samo CG pjescanu plazu od 12 km ali eto u susjednoj HR je nemas (preskoci kanjon i fjord hm). Stvar je izbora, ja vise volim pjescane od kamenih plaza. I vjeruj mi da odlicno znam HR primorje od Dubrovnika do Pule a i Grcka mi je dobro poznata (kao i dosta drugih zemalja).

Rekao sam ti svaka zemlja ima nesto i ja ne uporedjujem CG ni sa Hrvatskom ni sa Grckom ni sa bilo kojom drugom zemljom, jer nema potrebe. Uzgred WTTC je svrstao CG u top 20 turistickih destinacija u 2007 godini.

I sta dobijamo ako ne priznamo Kosovo (u slucaju nezavisnosti), ako ga priznaju sve druge zemlje. Medalju zasluga za narod, zahvalnicu... To ne funkcionise na taj nacin.

Uostalom niko od Vas ne poznaje Crnu Goru ili Crnogorce i takvi stavovi Vasi su vise iz neznanja i lose namjere nego racionalni i istiniti.

Zato uzivajte sami u svom neznanju makar na ovoj temi...
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.