Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Od sutra ne dolazite na posao” – mejl koji je dobilo 60 zaposlenih beogradskog  (Pročitano 9717 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Smile

Rekoh, ne pozivati se na dragstore iz doba Jure vec na zakon. Zakon je jasno propisao sta se moze a sta ne.

Valjda dragstor nije pravni subjekt, ko bi ga znao  Smile
Mislim, ajde, 1+1=2, nikako 3. Firma propadne, naravno da tad nemaju kintu i naravno da u tom slucaju otpuste radnike posto nisu ko neki privatnici da zavlace ljude da rade po tri meseca za dzabe. Ne znam sta tu nije jasno, nema posla, nema para, i nema vise zaposlenih koje treba placati... Eventualno mogu da ocekuju da im plate par radnih dana na pocetku meseca, jasno, posle likvidacijskog procesa...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Nokia 6630, valjda
Smatram da bi bilo pravednije drzati josh dva meseca bez plate... zbog otkaznog roka... Onda im platiti prevoz i topli obrok, pa josh dva meseca... jer nikad se nezna...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
ti znas nesto o mojim zivotnim iskustvima.. hahahahaha  Smile ti si me decko jednom video u zivotu, a ovo ti je deseti put da pricas o meni kao da me znas .. zamisli se malo  Smile

iskuliraj mune...

iskuliraj ti .. Smile i forumske babe sto sire razne divne price Smile

a sto se teme tice, nadam se da ce tuziti kompaniju koja ih je tako strasno povredila i napustiti zemlju koja ne stiti njihova prava  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2014, 22:53:58 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Munka,sto su ove avionske karte toliko pojeftinile...a sad sezona?
Stvarno nelogicno.
Mi se tu vise nista ne pitamo,Arapi drze sve?
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
ja sam lepo pitala sta ce biti posle poplava.. hoce li vlasnici srbije biti ruje ili arapi..

vi ste rekli evropska unija  Smile

i eto, na delu vidimo kako se Evropa ponasa prema svojim zaposlenima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Ti znas da sam ja uvek bio protiv Evropske Unije..
and that,makes me proud  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Tesko da ce se ovajditi od tuzbe. Mada ako imaju pravnog osnova sto da ne...

Inace, ne brinem se previse za programere. Hvala Bogu pa ako su sposobni mogu to svoje zanimanje vrlo lepo da naplate i bez te firme i van ove banana drzave...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Hm citam postove i slazem se maltene sa svim sto je receno,takoda nema potrebe da se ponavljam.
Svi se uglavnom slazu da ako su radnici kvalitetni da ce i vec naci posao negde drugde do onih koji kude firmu ili joj se dive kako je na vreme zavrsila karijeru bez razvlacenja po sudovima.
To i jeste cela sustina.

Samo , ne mislite li vi da mi malo zivimo u stresnom dobu ?
Jeste bla bla iz komunizma u bla bla kapitalizam..opet Srbi krivi nisu navikli..
Sta god mi ovde rekli..Jedna stvar nije recena..Ovo je sranje  Smile
Ja ne vidim ama bas nista lepo u tome,da ides na posao i jednog dana ti kazu...jebiga burazeru,ko te jebe  Smile

Po meni ova tema nema veze sa programiranjem niti sa tim ko je sta sposoban..Ima veze sa tim,da ovakav sistem nipodistava ljude.
Ne postoji sansa da se slozim sa tim da je ovaj cin uredu niti da ga opravdavam bez obzira na to sto su cinjenice takve da niko nije kriv.Cak sta vise mislim je sistem ovakav kakv je bas tako namerno kreiran da nikad niko nije kriv.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
meni je cool kako se svi uvek kenjaju po drzavnim sluzbenicima, a onda kad popiju otkaz na poslu iz najbesmislenijih razloga jure drzavni poso i onda je sve to regulare  Smile znam x tih primera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Doci ce sutra neko drugi i otvoriti firmu i uposliti te programere, po nizoj ceni nego u EU. Bilo bi strasnije da su ih zavlacili par emseci bez plate pa onda otisli pod likvidaciju, ovako, sa njihove strane posteno, nema para i nema dolazenja na posao i rada za dzabe mesecima...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.