Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obezbeđenje Nenada Čanka brutalno pretuklo čoveka  (Pročitano 36556 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
I Vojvodina ima Shekija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
LG Nexus 5
Definitivno imas nekih problema u glavi.

Rekao bih da ti imas neke teze probleme, kao i stanislav. Ako nista drugo, ta budala je skoro 10 godina u zatvoru zbog ne znam ni ja cega, pa ne vidim da ga nesto branis. Umes li da nabrojis bar tri osobe iz modernije istorije koje su na robiji 10 godina, bez sudske presude u evropskoj drzavi i svetskom sudu? Obzirom da Seselj za tebe predstavlja ordinarnu budalu i napasnika nevinih advokata, logicno je da je i canak po tebi slicna jajara?

Covek slicne pasmine kakav je Canak je mogao da kaze svojim gorilama da ga izuju od batina, dok se on u to vreme opija i nazdravlja sa gostima. Medjutim, nije bas mnogo pametan, pomislio da moze da prodje prebijanje beogradskog wannabe playboja u njegovom Novom Sadu. A sada se jadnicak zali kako je izlozen medijskom licnu. I treba. Isto kao sto je bio izlozen i Davidovic, Obradovic, Bogdanovic, Joca Amsterdam, kao i svi ostali koji misle da su izvan zakona.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
како рекоше ... Чанак је прво покушао да заташка и да све ово остане на нивоу Новог Сада ... ал јбга ...  Дачић је већ пар година незадовољан радом полицијске управе у НС, отприлике чека неког на зицер ... тако да ником није било до зајебавања с главом због дебелог крмка ... Кад виде да нема ништа од појео вук магарца, сви се правимо луди ... сети се крмак да проспе причу о породичним вредностима, сузама сестричине и братичине и томе како је урадио оно што је морао ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Lešanović: Čanak da imenuje i drugu dvojicu batinaša

Beograđanin Pavle Lešanović, koga je pretukao Nenad Čanak, posle javnog priznanja političara da ga je udarao, od lidera LSV traži da imenuje i dvojicu batinaša koja su ga udarala i šutirala.

- Čovek je shvatio da taj put kojim je krenuo ne vodi nikuda. Njegova procena je da se ovim priznanjem spase koliko može. Ali ne odustajem od tužbe i tražim od Čanka da imenuje dvojicu batinaša koja su me tukla. Da obelodani imena, brojeve ličnih karata, jer ću ga, osim za pokušaj ubistva i pljačku, jer mi nema sata od 8.000 evra, teretiti i za podstrekivanje i prikrivanje batinaša - bio je prvi komentar Lešanovića.

On navodi da kakve je batine dobio od Čanka i „dvojice nabildovanih momaka koji su bili s njim“, svedoči i to da stalno ima nesvestice, ugruvan je, a juče je išao i da snima rebra jer ga probada u grudima.

- U priznanju me šokira to što kaže da je branio čast svoje porodice time što me pretukao! Utvrdiće se s kim je tačno bio u kafani. A čast porodice, pa da i je i ona u pitanju, a nije, ne brani se tako što pozoveš dvojicu batinaša i pretučeš nekoga ko ima 65 kilograma i duplo je lakši od tebe. Takođe je naveo i da sam bio u BMW-u iz kojeg me je izvukao, što nije istina. Bio sam u „jaguaru“, a on mi je sa dvojicom gorila preprečio put i izvukao me iz automobila i počeo da me tuče - kaže Lešanović.

Prema njegovoj tvrdnji, Čanak je pretio i mladiću koji je došao iz Beograda da Lešanovića vrati kući.

- Kada su mene pretukli, Čanak je dečku prislonio pištolj na glavu i izvadio njegovu ličnu kartu i bus plus karticu. Zapretio mu je rečima: „Znam gde živiš i ako te neko pita, nikada me nisi video, nisu bio u Novom Sadu i nećeš svedočiti protiv mene“, kaže Lešanović.

Blic

Svinja je tezak kriminalac, cim ovako lako poteze pistolj.

______________________________ ______________________________ ____________________________

Nije u pitanju bratanica, kakav je to lazov, svinja podgojena samo za klanje...

Dve žene iz Beograda ključni svedoci

One su sedele za stolom sa liderom LSV-a i znaju Šta se zaista dogodilo.... Istraga - V. D. (31) i M. P. (40) - imena i adrese poznati redakciji - nisu u srodstvu sa Nenadom Čankom, što dodatno komplikuje i kompromituje njegovu priču

U postupku koji će se voditi protiv Nenada Čanka zbog nasilničkog ponašanja prema Pavlu Lešanoviću biće saslušano dvadesetak osoba, a među ključnim svedocima su, kako Press saznaje, dve žene iz Beograda - V. D.  onda, (31) i M. P. (40), koje žive u Mutapovoj i Durmitorskoj ulici (inicijali su promenjeni, ali su puna imena i adrese poznati redakciji).

One su, kako navodi izvor našeg lista u policiji, sedele za stolom sa Čankom i prisustvovale su razgovoru, prepirci i svađi lidera LSV-a i Pavla Lešanovića, koji je kasnije ispred kafane „Tako je suđeno" dobio batine.

Ostao bez imuniteta

Kako navodi naš izvor, ove dve žene nisu ni u kakvom srodstvu sa liderom LSV-a, što dodatno komplikuje i kompromituje Čankovu priču.

- Izgleda da je zbog njih nastao sukob. Ono što za Nenada Čanka može da bude problem to je što, ako je bilo uvreda na njihov račun, on nije reagovao odmah, već je otišao po obezbeđenje i naknadno napravio krivično delo, pa to može da se kvalifikuje kao predumišljaj. Pored toga, on očigledno štiti i identitet dvojice članova obezbeđenja, što može da oteža istragu - kaže izvor Pressa, i dodaje da će se saslušanje Nenada Čanka obaviti odmah po skidanju imuniteta.

S druge strane, Čanak je juče rekao novinarima da je overio ostavku na mesto poslanika u sudu i da je dostavio skupštinskoj pisarnici, čime je ona postala važeća. Ostalo je još samo da nadležni odbor Skupštine Srbije potvrdi ostavku.

- Sad nemam imunitet i očekujem da budem uhapšen kao svaki izgrednik. Ne mogu očekivati da ne budem izveden na sud jer niti sam navijač, niti sam nekog ubio, zatvorio u hladnjači i zakopao u Batajnici - rekao je Čanak.

On je juče novinarima naveo i da do sada niko iz policije sa njim nije kontaktirao i da u njegovim dosadašnjim izjavama nije bilo kontradiktornosti i laži.

- Sve što sam rekao bilo je tačno, osim jednog dela koji je nedostajao. Smatrao sam da prvo treba da kontaktiram s policijom, ali su mi tamo rekli da je to njihova ingerencija i da će mi se već neko javiti.

Bahati telohranitelji

Oglasila se i Čankova sugrađanka, šefica poslaničke grupe „Nacionalne manjine-Narodna partija-Bogata Srbija" Maja Gojković, koja je ocenila da je on želeo da prikrije šta se zaista desilo u nedavnom incidentu u Novom Sadu.

- Ono što je najteže palo građanima Novog Sada jeste to da je on, dok je tukao tog čoveka, govorio da to radi zato što je ovaj iz Beograda - rekla je Gojkovićeva.

Jedan od naših najpoznatijih advokata Rajko Danilović, međutim, kaže za Press, da ne treba suditi pre suda:

- Treba utvrditi da li je Čanak sam tukao tog čoveka ili uz pomoću tuđe snage. Sila se ovde legalizovala, što je dovelo do toga da telohranitelji političara nisu tu da ih štite, već da napadaju ili primene silu na neistomišljenike ili ljude koji im se ne sviđaju.

Pressonaline
« Poslednja izmena: 27. Sep 2012, 09:59:04 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Čanak: Spreman sam za zatvor

Lešanović je otkopčavao šlic, skidao pantalone i moju bratanicu nazivao prostitutkom. Hvatao ju je za zadnjicu! Kada sam ga kasnije sreo ispred kafane, bacio sam štap, izvukao sam ga iz automobila i počeo da ga udaram pesnicama. Spreman sam na zatvor.

Čanak: Branio sam bratanicu

Teškim rečima, grčevito stežući rukama štap, Nenad Čanak, lider LSV, za „Blic“ otvoreno je i bez ustezanja pričao u sobi poslaničkog kluba u Skupštini zašto i kako je u subotu tukao Beograđanina Pavla Lešanovića.

- Bratanica mi je te večeri poslala poruku: „Dođi, trebaš mi“. Mislio sam da, kao i obično, želi da popijemo piće i došao sam u kafanu svog prijatelja Danila Ikodinovića. Čim sam ušao, gospodin Lešanović je počeo da me vređa: „Lopove, g...o!“. Seo sam za sto za kojim su, osim Lešanovića, bili Ikodinović, i moja bratanica sa drugaricom. Lešanović je sedeo pored nje. U jednom trenutku, otkopčao je šlic, počeo da skida pantalone, vikao na nju i zavlačio ruku iza njenih leđa. Ona ga je gurala. Svi smo bili zapanjeni - seća se Čanak dok rečenice prekida samo dok ispija vodu.

Tužilaštvo pokrenulo istragu
 Novosadsko tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv Nenada Čanka, ali zasad nije izvesno kada će lider LSV biti pozvan na saslušanje.
 - Iz medija smo saznali da je pokrenut postupak. Kada bude pozvan od istražnog sudije, on će se odazvati pozivu i dati iskaz - izjavio je Čankov zastupnik, advokat Milan Đukić. Ukoliko tužilaštvo bude postupalo po redovnoj proceduri, moguće je da će proći i više od mesec dana pre no što Čanak bude pozvan na saslušanje pred istražnim sudijom.

Kako bi umirio atmosferu, vlasnik kafane Danilo Ikodinović pozvao je muziku i poručio pesmu. Ali, tvrdi Čanak, Lešanović je nastavio s provokacijom.

- Čašom vina je polio muzičara koji je stajao pored mene i viknuo: „Šta pevaš toj svinji, dođi kod mene“. Tada mi je prekipelo! Bratanica je počela da plače. Uzeo sam je za ruku i zajedno sa drugaricom je povezao kući. Bratanica se nije smirivala. Pitala me je zašto se to događa. Ostavio sam je pred kućom i pozvao Ikodinovića da ga pitam da li je to gostoprimivost i da li to više nikada ne treba da dođem kod njega u lokal - u grču priča Čanak.

Ikodinović se u razgovoru izvinjavao, ali je Čanak, kako kaže, odlučio da se vrati i od vlasnika kafane u četiri oka čuje zbog čega mu je priređena takva scena.

- Kada sam došao ispred kafane, Lešanović je izlazio. Zaustavio sam automobil ispred njegovog BMW-a, otvorio vrata i izvukao ga. Oborio sam ga na zemlju. Udarao sam ga u afektu. Vikao je: „Što mene, brate, ja te volim?“. Nisam mogao da se zaustavim. Pesničio sam ga zbog suza moje bratanice. Onda su nas razdvojili neki ljudi, ne znam ni ko se tu našao. Pitao sam ga jesmo li se ranije sreli, da li me poznaje, zašto mi priređuje takve gadosti. Ljut i besan, okrenuo sam se, seo u automobil i otišao kući - prepričava Čanak.

Upitan da li se kaje, munjevito odgovara:

- Ne kajem se! Da se sutra ponovi situacija, prebio bih ga ranije. Tukao bih ga za stolom. Ja niti sam navijač grupe „Alkatraz“, pa da ne odgovaram za batine, niti sam Miladin Kovačević da za mene plaća država. Neka me pozove policija, sud. Spreman sam. Čekam zatvor.

Otkad se incident dogodio, navodi lider LSV, pokušavaju da mu napakuju što teže krivično delo.

- Tukao sam ga braneći čast svoje porodice, a ne da bih ga pokrao. Nisam ga tukao štapom, to su obične laži. Bile su ovo prave muške, vaspitne batine. Lešanović je te noći bio toliko pijan da me ne čude njegove laži.

Predsednik LSV juče je podneo ostavku na funkciju poslanika u Skupštini Srbije jer ga parlament nije uzeo u zaštitu nakon incidenta.

- Obezbeđenje od MUP-a tražim već dve godine, više ne smem nigde da se pojavim u svom rodnom gradu. Moja porodica je izložena pretnjama. Grafiti s datumom moje smrti osviću po zidovima. Dokle da to trpim - kaže Čanak.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Kako ovi iz Blica prave senzaciju sa bratanicom

- Čašom vina je polio muzičara koji je stajao pored mene i viknuo: „Šta pevaš toj svinji, dođi kod mene“. Tada mi je prekipelo! Bratanica je počela da plače. Uzeo sam je za ruku i zajedno sa drugaricom je povezao kući. Bratanica se nije smirivala. Pitala me je zašto se to događa. Ostavio sam je pred kućom i pozvao Ikodinovića da ga pitam da li je to gostoprimivost i da li to više nikada ne treba da dođem kod njega u lokal - u grču priča Čanak.

Ovaj reko nemoj da pevas toj svinji a bratanica u plac, zli zli Lesanovic, rasplakao si dete....  Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2012, 09:53:39 od thug_life »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Dobar mu advokat, priča je savršena  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ali pazi sto je ime i prezime napisao na cirilici.  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia C5-00
Да, само је проблем што кад су приче савршене у њих нико не верује, тако да му је адвокат дебил...  Smile

добро, знам да је ово сувишно, али нисам се још разбудио... Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2012, 09:54:44 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Ovaj reko nemoj da pevas toj svinji a bratanica u plac, zli zli Lesanovic, rasplakao si dete....  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.349 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.