Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obezbeđenje Nenada Čanka brutalno pretuklo čoveka  (Pročitano 36530 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Lešanović je sedeo pored nje. U jednom trenutku, otkopčao je šlic, počeo da skida pantalone, vikao na nju i zavlačio ruku iza njenih leđa. Ona ga je gurala.

Ona ga je gurala?! Smile I otkud ona pored Lešanovića i on pored nje? Što se nije sklonila?

Koja će bre žena, osoba, da sedi mirno pored nekog ko otkopča šlic i počne da skida pantalone?! I još da ga odguruje...  Smile Logično je da svi ustanu od tog stola i pozovu gazdu, obezbeđenje da izbaci protuvu napolje.

Čan Če, šuplja ti je priča skroz.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
NOVA SAZNANJA POLICIJE O SLUČAJU „ČANAK"
26.09.2012 - Izvor: PRESS
Dve žene iz Beograda ključni svedoci

One su sedele za stolom sa liderom LSV-a i znaju Šta se zaista dogodilo.... Istraga - V. D. (31) i M. P. (40) - imena i adrese poznati redakciji - nisu u srodstvu sa Nenadom Čankom, što dodatno komplikuje i kompromituje njegovu priču

U postupku koji će se voditi protiv Nenada Čanka zbog nasilničkog ponašanja prema Pavlu Lešanoviću biće saslušano dvadesetak osoba, a među ključnim svedocima su, kako Press saznaje, dve žene iz Beograda - V. D. (31) i M. P. (40), koje žive u Mutapovoj i Durmitorskoj ulici (inicijali su promenjeni, ali su puna imena i adrese poznati redakciji).

One su, kako navodi izvor našeg lista u policiji, sedele za stolom sa Čankom i prisustvovale su razgovoru, prepirci i svađi lidera LSV-a i Pavla Lešanovića, koji je kasnije ispred kafane „Tako je suđeno" dobio batine.

Ostao bez imuniteta

Kako navodi naš izvor, ove dve žene nisu ni u kakvom srodstvu sa liderom LSV-a, što dodatno komplikuje i kompromituje Čankovu priču.

Došao da kuva

Nenad Čanak juče se pojavio u studiju TV Pink u Šimanovcima i normalno nastavio sa snimanjem rijalitija „Prvi kuvar Srbije". Došao je svojom „škodom", šalio se s takmičarima i najnormalnije ponašao. Iako se vodila polemika da li bi on trebalo da napusti šou, te priče po svemu sudeći nemaju osnova i Čanak će nastaviti da kuva sa ostalim takmičarima.

- Izgleda da je zbog njih nastao sukob. Ono što za Nenada Čanka može da bude problem to je što, ako je bilo uvreda na njihov račun, on nije reagovao odmah, već je otišao po obezbeđenje i naknadno napravio krivično delo, pa to može da se kvalifikuje kao predumišljaj. Pored toga, on očigledno štiti i identitet dvojice članova obezbeđenja, što može da oteža istragu - kaže izvor Pressa, i dodaje da će se saslušanje Nenada Čanka obaviti odmah po skidanju imuniteta.

S druge strane, Čanak je juče rekao novinarima da je overio ostavku na mesto poslanika u sudu i da je dostavio skupštinskoj pisarnici, čime je ona postala važeća. Ostalo je još samo da nadležni odbor Skupštine Srbije potvrdi ostavku.

- Sad nemam imunitet i očekujem da budem uhapšen kao svaki izgrednik. Ne mogu očekivati da ne budem izveden na sud jer niti sam navijač, niti sam nekog ubio, zatvorio u hladnjači i zakopao u Batajnici - rekao je Čanak.

On je juče novinarima naveo i da do sada niko iz policije sa njim nije kontaktirao i da u njegovim dosadašnjim izjavama nije bilo kontradiktornosti i laži.

- Sve što sam rekao bilo je tačno, osim jednog dela koji je nedostajao. Smatrao sam da prvo treba da kontaktiram s policijom, ali su mi tamo rekli da je to njihova ingerencija i da će mi se već neko javiti.

Bahati telohranitelji

Oglasila se i Čankova sugrađanka, šefica poslaničke grupe „Nacionalne manjine-Narodna partija-Bogata Srbija" Maja Gojković, koja je ocenila da je on želeo da prikrije šta se zaista desilo u nedavnom incidentu u Novom Sadu.

Posle 12 godina - Advokat koji je bio na meti lidera SRS u slučaju „kora od banane" za Press
Barović: Šešelj je skupo platio bahatost i nasilje

Prebijanje Pavla Lešanovića neodoljivo je podsetilo na slučaj „kora od banane", kada je advokata Nikolu Barovića 1997. godine pretukao u televizijskom studiju lider SRS-a Vojislav Šešelj. Barović za Press nije želeo da komentariše slučaj „Čanak", ali nam je rekao da Vojislav Šešelj i njegov telohranitelj nisu zbog nasilja osuđeni.
 - Ono što sa ove distance mogu da kažem to je da je slučaj „kora od banane" zastareo, jer se Šešelj i njegov telohranitelj nisu redovno pojavljivali pred sudom. Naravno, ja nikad neću zaboraviti tu bahatost, ali taj fizički napad na mene i naknadno ruganje, odnosno predstavljanje u javnosti da sam se okliznuo na bananu zanemarljivi su pred onim što se desilo sa porodicom Barbalić iz Zemuna. Verovali ili ne, njima još nije nije vraćen stan u Zemunu, iz kog su ih isterali radikali, zbog čega je i nastao spor sa Šešeljem - kaže Barović.
 On navodi da su tu prste umešale i pravne začkoljice, ali da mu je sa ljudske strane i danas nejasno da je neko mogao da maše pasošem šestogodišnjeg deteta i tvrdi da zbog toga što je Hrvat ne može da ide u srpsko obdanište.
 - To tada nije kažnjeno ni politički ni pravno, ali progonitelj dece predškolskog uzrasta je ipak skupo platio cenu svog verbalnog i fizičkog nasilja nad ljudima - rekao je za Press Barović.

- Ono što je najteže palo građanima Novog Sada jeste to da je on, dok je tukao tog čoveka, govorio da to radi zato što je ovaj iz Beograda - rekla je Gojkovićeva.

Jedan od naših najpoznatijih advokata Rajko Danilović, međutim, kaže za Press, da ne treba suditi pre suda:

- Treba utvrditi da li je Čanak sam tukao tog čoveka ili uz pomoću tuđe snage. Sila se ovde legalizovala, što je dovelo do toga da telohranitelji političara nisu tu da ih štite, već da napadaju ili primene silu na neistomišljenike ili ljude koji im se ne sviđaju.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
bratanica

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

bratanica.jpg
(26.79 KB, 690x400)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
- Ono što sa ove distance mogu da kažem to je da je slučaj „kora od banane" zastareo, jer se Šešelj i njegov telohranitelj nisu redovno pojavljivali pred sudom. Naravno, ja nikad neću zaboraviti tu bahatost, ali taj fizički napad na mene i naknadno ruganje, odnosno predstavljanje u javnosti da sam se okliznuo na bananu zanemarljivi su pred onim što se desilo sa porodicom Barbalić iz Zemuna. Verovali ili ne, njima još nije nije vraćen stan u Zemunu, iz kog su ih isterali radikali, zbog čega je i nastao spor sa Šešeljem - kaže Barović.
 On navodi da su tu prste umešale i pravne začkoljice, ali da mu je sa ljudske strane i danas nejasno da je neko mogao da maše pasošem šestogodišnjeg deteta i tvrdi da zbog toga što je Hrvat ne može da ide u srpsko obdanište.
 - To tada nije kažnjeno ni politički ni pravno, ali progonitelj dece predškolskog uzrasta je ipak skupo platio cenu svog verbalnog i fizičkog nasilja nad ljudima - rekao je za Press Barović.

Seselj ljudina
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat

Seselj ljudina

тешко да је људина али је зато чанак дегенерични испљувак Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia 6300
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Čanak je dečku prislonio pištolj na glavu i izvadio njegovu ličnu kartu i bus plus karticu.
Aли бус плус картицу  Smile

Вероватно ће тај Леш да се сад сети да су му, осим сата од 8000е мазнули и мобилни, и још једно 15-20000е у кешу... И он ми звучи као неопевана јајара, која заслужује те батине... Што, наравно, не оправдава Чанка и батинаше.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
е, не опрадавам Чанка, али бих и ја оваквог лелемуда који мисли да је ухватио Бога за перчин олешила...
уђеш у локал да се скидаш а има 50 сигурно... Мислим синак, иди убиј се, учини нам
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
е, не опрадавам Чанка, али бих и ја оваквог лелемуда који мисли да је ухватио Бога за перчин олешила...
уђеш у локал да се скидаш а има 50 сигурно... Мислим синак, иди убиј се, учини нам

Eto ja bi olesio ljude koji govore kao ti? Gde cemo stici?
« Poslednja izmena: 27. Sep 2012, 14:08:05 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.